Bence de kan için gecikmeyi bekle üzülürsün kuzum yoksaBence şuan kan verme gebelik testinde görürsen ver. Kanda negatif çıkınca ayrı bi sarsıyor.. şahsen ben pozitif görsem bile reglden sonra vercem bekle bencede. Elinde Awox var predictore verme o kadar para awoxlar iyi
Ben de istanbulluyum 26 yasındayım mayısta evlendim geçen ay 4 aylık evliyim sanıyordum kız daha 3 ay yeni dolmuş hem iş hem ev işleri derken zaman o kadar uzun gelmişti kiArkadaşlar bu arada memleketler neresiben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Maşallah çok memnun oldum canımmBen de istanbulluyum 26 yasındayım mayısta evlendim geçen ay 4 aylık evliyim sanıyordum kız daha 3 ay yeni dolmuş hem iş hem ev işleri derken zaman o kadar uzun gelmişti kigeçen ay şüphelenip testler yapmıştım ama çocuk düşüncemiz bu ay başladı
Denemekten bisey olmaz bende denendi onaylandiE bizde yapsak olur mu ki
Sidik yarıştırıyoruz jahshsjsjsjjsjBakalım hangimizin daha temiz çıkacak
Ya chatgbt knkam diyor ki dpo 10 da test yap diyor acaba yarın mı yapsak Salı mı
Benim memleket Afyon eşim Konya yaşım 27 3 yıldır evliyizArkadaşlar bu arada memleketler neresiben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Evet evet biraz daha beklerim inşAllahBence de kan için gecikmeyi bekle üzülürsün kuzum yoksa
İçinizde en yaşlı benim galibaBenim memleket Afyon eşim Konya yaşım 27 3 yıldır evliyizeşim askeri personel muştayız
Benim çarşamba dpo10 oluyorYa chatgbt knkam diyor ki dpo 10 da test yap diyor acaba yarın mı yapsak Salı mı
Ne yaşlısıİçinizde en yaşlı benim galiba
Bizede diyorda dinleyen kimYa chatgbt knkam diyor ki dpo 10 da test yap diyor acaba yarın mı yapsak Salı mı
Çok memnun oldummBenim memleket Afyon eşim Konya yaşım 27 3 yıldır evliyizeşim askeri personel muştayız
Haftasonu dananın kuyruğu kopacakBenim çarşamba dpo10 oluyor
Ya aslında defalarca test ile uğraştığım için yeminler etmiştim ama bozabilirimBizede diyorda dinleyen kimSenin test yok bekle canım sen dayanabildiğin kadar dayan hatta biz kaşınıyoruz
O testler evde boş bekleyince gözümüze batıyorBizede diyorda dinleyen kimSenin test yok bekle canım sen dayanabildiğin kadar dayan hatta biz kaşınıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?