Yazık çooook sıcak kışı da malumÇok memnun oldummMuş soğuk mu
En sevdiğim arkadaş tipiYa aslında defalarca test ile uğraştığım için yeminler etmiştim ama bozabilirim
Önümüzdeki haftasonu buralar karışacak yerimizi alalım ahhahahahhaHaftasonu dananın kuyruğu kopacak
Sıcaktan nefret aşkoYazık çooook sıcak kışı da malum
Yani pozitif çıksın da göreyim regl geçince veririm erkenden verip strese girmeme gerek yok ah çıksın daBence de kan için gecikmeyi bekle üzülürsün kuzum yoksa
ben yarın net yaparımYa chatgbt knkam diyor ki dpo 10 da test yap diyor acaba yarın mı yapsak Salı mı
benimde çarşamba dpo10 kız bekleyemem imkansızBenim çarşamba dpo10 oluyor
kan damlatmamız yok muBizede diyorda dinleyen kimSenin test yok bekle canım sen dayanabildiğin kadar dayan hatta biz kaşınıyoruz
Valla bolca aldım bu ay dayanamıyorumO testler evde boş bekleyince gözümüze batıyor
Hahaha kafalar gidik en sevdiğimizEn sevdiğim arkadaş tipi
Ay valla yaÖnümüzdeki haftasonu buralar karışacak yerimizi alalım ahhahahahha
Yok yavrum bilgim de yok denemedim de
Gecenki arkadaşım freelly yapmsti işte ama negatif çıktıAy valla yaben evde bitane freely test buldum kızlar denedim çizgi çıktı ilk dk den ama yalancı pozitif verdiği için saymıyorum
Daha önce kimyasal gebelik oldu 2 ay önce de awox beni çok pis yanılttı kanda 0.0 gelince ben bir zort oldum ondan kinliyim bu testlere de bilmiyorum regl yaklaştıkça bana bişiler oliyiiiYani pozitif çıksın da göreyim regl geçince veririm erkenden verip strese girmeme gerek yok ah çıksın da
ben yarın net yaparımbekleyemem daha fazla
benimde çarşamba dpo10 kız bekleyemem imkansız
kan damlatmamız yok mu
Salya sümük ağlıyor muyuz yoksa sevinçten çığlıklar mı atacağız görelim bakalımÖnümüzdeki haftasonu buralar karışacak yerimizi alalım ahhahahahha
Ayyy kııızz Fotola bizi fotolaaAy valla yaben evde bitane freely test buldum kızlar denedim çizgi çıktı ilk dk den ama yalancı pozitif verdiği için saymıyorum
Bu ay awox benide yanılttıDaha önce kimyasal gebelik oldu 2 ay önce de awox beni çok pis yanılttı kanda 0.0 gelince ben bir zort oldum ondan kinliyim bu testlere de bilmiyorum regl yaklaştıkça bana bişiler oliyiii
Valla bilmiyorum yalancı pozitif okuduğum için asla inanmamGecenki arkadaşım freelly yapmsti işte ama negatif çıktı
Kocana aldır yaDaha önce kimyasal gebelik oldu 2 ay önce de awox beni çok pis yanılttı kanda 0.0 gelince ben bir zort oldum ondan kinliyim bu testlere de bilmiyorum regl yaklaştıkça bana bişiler oliyiii
Hemen atttttAy valla yaben evde bitane freely test buldum kızlar denedim çizgi çıktı ilk dk den ama yalancı pozitif verdiği için saymıyorum
İnşAllah hepimiz bu ay pozitifleri görürüz yaaSalya sümük ağlıyor muyuz yoksa sevinçten çığlıklar mı atacağız görelim bakalımAma benim olumsuz olsa bile sizlerin pozitif görmesini çokk isterimm
Awox senin Abv yaBu ay awox benide yanılttı
Foto istemiz freely de fos ama olsun gözümüz şenlensinAy valla yaben evde bitane freely test buldum kızlar denedim çizgi çıktı ilk dk den ama yalancı pozitif verdiği için saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?