İnşAllah hepimiz bu ay pozitifleri görürüz yaa
İnşallah
Awox senin Abv ya o kadar üzücü ki vallahi onda zırıl zırıl ağlayıp yapmayacaaam bidaahaa diye yeminlere yattım bakalım geçen ay yapmadım bu ay yaparım gibi
Kötü arkadaşız yoldan çıkardık
Valla bilmiyorum yalancı pozitif okuduğum için asla inanmam
Biz inanmak istiyoruz hemen at bize

Ay pembe duruyo ya ne güzel ne güzeelll
Bu markaya hiç inanmam bebek ya çok duydum. Önceki gebeliğimde bununla öğrenmiştim Artimed negatif çıkarmıştı ertesi gün. Ne zaman gebelik öğrendim kürtaj oldum bana yalancı pozitif vermeye başladı öncesinde hiç yoktu

Kız bu yalancı veriyor inşallah öyledir ama asla inanmadım Awox için ben 10 buçuk 11 de burdayım
Kız olsun deme öyle olumlu düşünelim iyi ki yaptın iyi ki attın bizlere deee hepimize şenlik oldu kıpır kıpır olduk mutlu oldukk sakla bunu yarınki teste göre koyulaşma vs bakarız. Unutma awox belki düşük hcg yi algılamayabilir prospektüsünde öyle yazıyor negatif çıksa bile üzülmek yokk

Şaka mı buuuuuuuuuu
FREELY marka aşkım yalancı veren sabah evde bulunca yapayım çıksın dedim aradan
yarın bunun ne kadar yalancı olduğunu awox bize gösterecek

Bendede böyle oldu sonra awox yaptım o da böyle olunca freely doğruymuş dedim meğer ikisi de yanlışmış

Evet bide doğru çıkıyormuş gör sen o zaman sevinmeyi

Biz beklerizzzz eşim de yarın nöbetçi rahatım bol bol girer bakarım size
Eveeett yarın hemen olsun yapalım kız senin testinin mutluluğu bizi yarına kadar götürür ya bisey sorucam benim midem bulanıyor ama cok yüzeysel. Günlük rutinimde değişiklik yok da stresten de olabilir belki çünkü belirti için çok erken. Sizde belirtilerde değişiklik var mıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…