- 9 Haziran 2025
- 1.527
- 1.522
- 48
- 27
İnşallahİnşAllah hepimiz bu ay pozitifleri görürüz yaa
Kötü arkadaşız yoldan çıkardıkAwox senin Abv yao kadar üzücü ki vallahi onda zırıl zırıl ağlayıp yapmayacaaam bidaahaa diye yeminlere yattım bakalım geçen ay yapmadım bu ay yaparım gibi
Biz inanmak istiyoruz hemen at bizeValla bilmiyorum yalancı pozitif okuduğum için asla inanmam
Artık yoruldu adam hahshsKocana aldır ya
Ay pembe duruyo ya ne güzel ne güzeelll
ALLAH IMM COK SÜKÜRRR DEVAMI GELSİN YA RABBİMM
Yaa bunu görmek bile mutluluk verici hepimiz delirdik
Bu markaya hiç inanmam bebek ya çok duydum. Önceki gebeliğimde bununla öğrenmiştim Artimed negatif çıkarmıştı ertesi gün. Ne zaman gebelik öğrendim kürtaj oldum bana yalancı pozitif vermeye başladı öncesinde hiç yoktuAy pembe duruyo ya ne güzel ne güzeelll
Yaa bunu görmek bile mutluluk verici hepimiz delirdikAşkım yarın awoxta bunu yapıyoruzzz
Kız bu yalancı veriyor inşallah öyledir ama asla inanmadımALLAH IMM COK SÜKÜRRR DEVAMI GELSİN YA RABBİMMMiniğin seninledir inşAllah yaa
Şaka mı buuuuuuuuuu
Kız olsun deme öyle olumlu düşünelim iyi ki yaptın iyi ki attın bizlere deee hepimize şenlik oldu kıpır kıpır olduk mutlu oldukk sakla bunu yarınki teste göre koyulaşma vs bakarız. Unutma awox belki düşük hcg yi algılamayabilir prospektüsünde öyle yazıyor negatif çıksa bile üzülmek yokkKız bu yalancı veriyor inşallah öyledir ama asla inanmadımAwox için ben 10 buçuk 11 de burdayım
Benim testim biraz geç olabilirr nöbetçiyim bugün sabah nöbetten çıkınca uyurum öğleden sonra ilk idrarla yapabilirimmKız bu yalancı veriyor inşallah öyledir ama asla inanmadımAwox için ben 10 buçuk 11 de burdayım
FREELY marka aşkım yalancı verenŞaka mı buuuuuuuuuu
yarın bunun ne kadar yalancı olduğunu awox bize gösterecekKız olsun deme öyle olumlu düşünelim iyi ki yaptın iyi ki attın bizlere deee hepimize şenlik oldu kıpır kıpır olduk mutlu oldukk sakla bunu yarınki teste göre koyulaşma vs bakarız. Unutma awox belki düşük hcg yi algılamayabilir prospektüsünde öyle yazıyor negatif çıksa bile üzülmek yokk
Biz beklerizzzz eşim de yarın nöbetçi rahatım bol bol girer bakarım sizeBenim testim biraz geç olabilirr nöbetçiyim bugün sabah nöbetten çıkınca uyurum öğleden sonra ilk idrarla yapabilirimm
Bendede böyle oldu sonra awox yaptım o da böyle olunca freely doğruymuş dedim meğer ikisi de yanlışmışBu markaya hiç inanmam bebek ya çok duydum. Önceki gebeliğimde bununla öğrenmiştim Artimed negatif çıkarmıştı ertesi gün. Ne zaman gebelik öğrendim kürtaj oldum bana yalancı pozitif vermeye başladı öncesinde hiç yoktu
Evet bide doğru çıkıyormuş gör sen o zaman sevinmeyiKız olsun deme öyle olumlu düşünelim iyi ki yaptın iyi ki attın bizlere deee hepimize şenlik oldu kıpır kıpır olduk mutlu oldukk sakla bunu yarınki teste göre koyulaşma vs bakarız. Unutma awox belki düşük hcg yi algılamayabilir prospektüsünde öyle yazıyor negatif çıksa bile üzülmek yokk
Allah Allah Awox de bi sende bide hayalim kızımda öyle vermiş evet kuruma yapabiliyor ama çok şaşkınım yalancı pozitifeBendede böyle oldu sonra awox yaptım o da böyle olunca freely doğruymuş dedim meğer ikisi de yanlışmış
Yorumlara baktim da deneyip gebe kalanlar varmışYok yavrum bilgim de yok denemedim de
İlk gebelikte bununla öğrenmiştim keşkeeeeeEvet bide doğru çıkıyormuş gör sen o zaman sevinmeyi
Eveeett yarın hemen olsun yapalım kız senin testinin mutluluğu bizi yarına kadar götürürBiz beklerizzzz eşim de yarın nöbetçi rahatım bol bol girer bakarım size
Valla 2.3 dk da çıkmıştı böyle aman neyse o da bize denk geldi işteAllah Allah Awox de bi sende bide hayalim kızımda öyle vermiş evet kuruma yapabiliyor ama çok şaşkınım yalancı pozitife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?