FREELY marka aşkım yalancı veren sabah evde bulunca yapayım çıksın dedim aradan

yarın bunun ne kadar yalancı olduğunu awox bize gösterecek
Ya ne yalancısı saçmalama ben de hiç pozitif vermedi o marka ya hamilesin sen ben şuraya yazıyorum ya dedim sana hissediyorum diyeeeee

Benim kasık ağrım başladı + olarak bugün

Sabahları benimde oluyor ama benimki stresten biliyorum bu arada önceki gebeliğimde ben bulantı yaşamıştım öğrenmeden önce ve böyle de takip etmiyordum. Kusma değil de araba tutar gibi midem bulanıyordu

Ya ne yalancısı saçmalama ben de hiç pozitif vermedi o marka ya hamilesin sen ben şuraya yazıyorum ya dedim sana hissediyorum diyeeeee
Kız bana verdi daha önce kürtajdan sonra inşallah öyledir ama inanmıyorum 25 tl olan test 7 gün önce gösterdiyse helal valla ama inanmıyorum yok

Kız bana verdi daha önce kürtajdan sonra inşallah öyledir ama inanmıyorum 25 tl olan test 7 gün önce gösterdiyse helal valla ama inanmıyorum yok
Deli etme beni ya nolur Awox yappp kürtajdan sonra belki beta düşmedi diye öyle çıkmıştır

Ay ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururum
31 ise daha erken kuzum iki günde bir yapsanda olur aşağıya indiğinde direk anlıyorsun zaten sokar sokmaz parmağına sert bir şey değiyor. Ama inşallah senin 9 ay boyunca yukarda kalır

1 Awox 4 tane de oviden çıkan var işte regle kadar her gün bitane diye ayarlamıştım ovi yaptım bakayım ne çıkacak sende vermemiş ama bende daha önce yalancı verince inanmadım bebem valla
Gerçekten ben hiç yalancı pozitif görmedim o markadafa bir artımedde gördüm ya

31 ise daha erken kuzum iki günde bir yapsanda olur aşağıya indiğinde direk anlıyorsun zaten sokar sokmaz parmağına sert bir şey değiyor. Ama inşallah senin 9 ay boyunca yukarda kalır
Aminn inşallah kuzu ya ben 3-4 gün kala yapayım o zaman

Gerçekten ben hiç yalancı pozitif görmedim o markadafa bir artımedde gördüm ya
Days doctor bebe time falan hep yalancı veriyor adiler kürtajdan sonra bütün markaları alıp yapmıştım hangisi yalancı veriyor diye.
Ha bu marka ilk gebeliğimden önce Banada yalancı vermemişti ilk bunla öğrenmiştim hatta ama sonra verdi

Kızlar neler yazmışsınız allahim nasıl güldürdünüz beni hadi hafta içi sağlıkla en az 5 kişiden pozitif gelsinnnnn amin amin amin
A aydk kuzum tekrar ne zman yaparsın. Herkesde yalanci çıkaracak değil ya varsa yap yaaaa heyecan basti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…