Ya ne yalancısı saçmalama ben de hiç pozitif vermedi o marka yaFREELY marka aşkım yalancı verensabah evde bulunca yapayım çıksın dedim aradan
yarın bunun ne kadar yalancı olduğunu awox bize gösterecek
Benim kasık ağrım başladı + olarak bugünEveeett yarın hemen olsun yapalım kız senin testinin mutluluğu bizi yarına kadar götürürya bisey sorucam benim midem bulanıyor ama cok yüzeysel. Günlük rutinimde değişiklik yok da stresten de olabilir belki çünkü belirti için çok erken. Sizde belirtilerde değişiklik var mıı??
Sabahları benimde oluyor ama benimki stresten biliyorumEveeett yarın hemen olsun yapalım kız senin testinin mutluluğu bizi yarına kadar götürürya bisey sorucam benim midem bulanıyor ama cok yüzeysel. Günlük rutinimde değişiklik yok da stresten de olabilir belki çünkü belirti için çok erken. Sizde belirtilerde değişiklik var mıı??
Kız bana verdi daha önce kürtajdan sonraYa ne yalancısı saçmalama ben de hiç pozitif vermedi o marka yahamilesin sen ben şuraya yazıyorum ya dedim sana hissediyorum diyeeeee
Deli etme beni yaKız bana verdi daha önce kürtajdan sonrainşallah öyledir ama inanmıyorum 25 tl olan test 7 gün önce gösterdiyse helal valla ama inanmıyorum yok
Ovi yapınca belli olur bence ama cidden testi öylesine yaptım heves bile etmedim Allahın cezası dedim geçtim buraya sohbet olsun dşye şey ettim
Awox sabah yapcaz kızlarla aşkım ya sabah burda olDeli etme beni yanolur Awox yappp
Sabaha nasıl durcwz sende test çoktır ya bari oviden çıkandan yapAwox sabah yapcaz kızlarla aşkım ya sabah burda olovi yapcam onu atayım olmaz mı çok yalancı gördüğüm için buna inanasım cidden yok hem bugün dpo7
Hafif çizgi var
1 Awox 4 tane de oviden çıkan var işte regle kadar her gün bitane diye ayarlamıştımSabaha nasıl durcwz sende test çoktır ya bari oviden çıkandan yap
31 ise daha erken kuzum iki günde bir yapsanda olur aşağıya indiğinde direk anlıyorsun zaten sokar sokmaz parmağına sert bir şey değiyor. Ama inşallah senin 9 ay boyunca yukarda kalırAy ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururum
Gerçekten ben hiç yalancı pozitif görmedim o markadafa bir artımedde gördüm ya1 Awox 4 tane de oviden çıkan var işte regle kadar her gün bitane diye ayarlamıştımovi yaptım bakayım ne çıkacak sende vermemiş ama bende daha önce yalancı verince inanmadım bebem valla
Yalancı değildir inşallah ben defalarca yaptım hiç çıkmadı saatler sonra kuruma çizgisi oldu sadeceGözle belli de yalancı veren marka bu bebek.. kızCivcivimmm nerdesin?
Aminn inşallah kuzu ya ben 3-4 gün kala yapayım o zaman31 ise daha erken kuzum iki günde bir yapsanda olur aşağıya indiğinde direk anlıyorsun zaten sokar sokmaz parmağına sert bir şey değiyor. Ama inşallah senin 9 ay boyunca yukarda kalır
Days doctor bebe time falan hep yalancı veriyor adilerGerçekten ben hiç yalancı pozitif görmedim o markadafa bir artımedde gördüm ya
Kızlar demeyin böyle inanırım bakınYalancı değildir inşallah ben defalarca yaptım hiç çıkmadı saatler sonra kuruma çizgisi oldu sadece
İşte öyle demek gerekiyor ciddenOvi yapınca belli olur bence ama cidden testi öylesine yaptım heves bile etmedim Allahın cezası dedim geçtim buraya sohbet olsun dşye şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?