İşte öyle demek gerekiyor cidden
Kesinlikle
Bugün dpo 7 canım sabah tekrarlarım zaten çişim de yok

Nasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitleme
Canım bak sırasıyla şu işaretlediğim yerlere basınca ana ekranda çıkıyor benim rusça yazıyor ama görselden anlarsın

Eklentiler

• IMG_9112.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9113.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9114.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 27
Aşkımişte beta daha düşmedi diyedir o , ben hamile olduğumu bebetime ile öğrendim

Aşkım senden ümütlendim yaa kızlar baksana ne diyor inşallah çizgi görürüz yarın
İnşallah be bebem inşallah
Aşkımişte beta daha düşmedi diyedir o , ben hamile olduğumu bebetime ile öğrendim
biliyorum evet senin kasetti belki o yalancı vermiyordur ama erken gebelik olan veriyor yani size çıkmamış ama bizzat kendim yaşadığım için
Kiz ben dpo 6 da başladım hatta atmıştım benimki tabi sabırsızlıktan bir tane yapim ya dedim o yapmayla 50 oldu sayi. Test yapma bağımlısıyım sanirim
bende öyleyim o yüzden kendimi tutamam şimdi sabah başlarız bekleriz yorumlara var yok diye ama şuan olsa bile çıkması zor bi ihtimal bence 7. Günde

Arkadaşlar bu arada memleketler neresi ben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Ben türkmenim bir ay sonra 24 olacam ekimde 6.senemi dolduruyorum. 18 yaşımda evlenmiş bulundumda iki buçuk sene önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim birkaç tanede kimyasalım var. Tüm kötü tecrubelere rağmen hala ayaktım ve gülümseyebiliyorum buna da şükür

Allah sabır versin yüzünü güldürsün inşallah

Canım bak sırasıyla şu işaretlediğim yerlere basınca ana ekranda çıkıyor benim rusça yazıyor ama görselden anlarsın
Aaa teşekkür ederim kuzum Rusça biliyorum bu arada Rus dili ve edebiyatı mezunuyum

Ay maşallah bayadır evlisin daim olsun kötü tecrübelerin için üzgünüm inşallah sağlıkla bebişlerin olur

Dpo 7 deyim. Yarın Tsh testi verecektim acaba gitmişken betada versem mi ki sizce?

Bu arada sivilcen de çıkmıştı belirtin var yani senden çok gaza geldim kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…