- 9 Haziran 2025
- 1.527
- 1.522
- 48
- 27
aşkım geldim iş yapıyorum bir yandanGözle belli de yalancı veren marka bu bebek.. kızCivcivimmm nerdesin?
Kesinlikleİşte öyle demek gerekiyor cidden
Bugün dpo 7 canım sabah tekrarlarım zaten çişim de yok
İdrar deneyelim önce biaşkım geldim iş yapıyorum bir yandanYarın kanda mı yapacağız idrar da mıı
Canım bak sırasıyla şu işaretlediğim yerlere basınca ana ekranda çıkıyor benim rusça yazıyor ama görselden anlarsınNasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitleme
Aşkım senden ümütlendim yaa kızlar baksana ne diyor inşallah çizgi görürüz yarınİdrar deneyelim önce bi
Aa. Yapmışsın zatenAa yaptım yaptım sağol aşkım
Aşkımişte beta daha düşmedi diyedir o , ben hamile olduğumu bebetime ile öğrendimDays doctor bebe time falan hep yalancı veriyor adilerkürtajdan sonra bütün markaları alıp yapmıştım hangisi yalancı veriyor diye.
Ha bu marka ilk gebeliğimden önce Banada yalancı vermemişti ilk bunla öğrenmiştim hatta ama sonra verdi
Kiz ben dpo 6 da başladım hatta atmıştım benimki tabi sabırsızlıktan bir tane yapim ya dedim o yapmayla 50 oldu sayi. Test yapma bağımlısıyım sanirimKesinlikle
Bugün dpo 7 canım sabah tekrarlarım zaten çişim de yok
Ay o bende hiç olmadı ilk gebeliğimde pespembe kaldı öyle hatta söylemesi ayıp şarıl şarıl sütüm vardı yine kararmadıda genişlemedideİlk hamis kalacaklar gogus ucunu kontrol etsin ucu kararıyor ve cevresi genisliyo
Dpo 8 de nasıldı testinKiz ben dpo 6 da başladım hatta atmıştım benimki tabi sabırsızlıktan bir tane yapim ya dedim o yapmayla 50 oldu sayi. Test yapma bağımlısıyım sanirim
Aşkım benim öyle bir şeyim yok arkadaşım da olmadı her gebelikte aynı şeyler olmuyoİlk hamis kalacaklar gogus ucunu kontrol etsin ucu kararıyor ve cevresi genisliyo
İnşallah be bebem inşallahAşkım senden ümütlendim yaa kızlar baksana ne diyor inşallah çizgi görürüz yarın
biliyorum evet senin kasetti belki o yalancı vermiyordur ama erken gebelik olan veriyor yani size çıkmamış ama bizzat kendim yaşadığım içinAşkımişte beta daha düşmedi diyedir o , ben hamile olduğumu bebetime ile öğrendim
bende öyleyim o yüzden kendimi tutamam şimdi sabah başlarız bekleriz yorumlara var yok diyeKiz ben dpo 6 da başladım hatta atmıştım benimki tabi sabırsızlıktan bir tane yapim ya dedim o yapmayla 50 oldu sayi. Test yapma bağımlısıyım sanirim
Ben türkmenim bir ay sonra 24 olacam ekimde 6.senemi dolduruyorum. 18 yaşımda evlenmiş bulundumdaArkadaşlar bu arada memleketler neresiben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Allah sabır versin yüzünü güldürsün inşallahBen türkmenim bir ay sonra 24 olacam ekimde 6.senemi dolduruyorum. 18 yaşımda evlenmiş bulundumdaiki buçuk sene önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim birkaç tanede kimyasalım var. Tüm kötü tecrubelere rağmen hala ayaktım ve gülümseyebiliyorum buna da şükür
Aaa teşekkür ederim kuzum Rusça biliyorum bu arada Rus dili ve edebiyatı mezunuyumCanım bak sırasıyla şu işaretlediğim yerlere basınca ana ekranda çıkıyor benim rusça yazıyor ama görselden anlarsın
Ay maşallah bayadır evlisin daim olsunBen türkmenim bir ay sonra 24 olacam ekimde 6.senemi dolduruyorum. 18 yaşımda evlenmiş bulundumdaiki buçuk sene önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim birkaç tanede kimyasalım var. Tüm kötü tecrubelere rağmen hala ayaktım ve gülümseyebiliyorum buna da şükür
Kuzu hepsinde silikti awoxda dahil ama bence bende sıkıntı geçen ayda prodoctor hep siliktiDpo 8 de nasıldı testin
Bu arada sivilcen de çıkmıştı belirtin var yani senden çok gaza geldim kısssİnşallah be bebem inşallah
biliyorum evet senin kasetti belki o yalancı vermiyordur ama erken gebelik olan veriyor yani size çıkmamış ama bizzat kendim yaşadığım için
bende öyleyim o yüzden kendimi tutamam şimdi sabah başlarız bekleriz yorumlara var yok diyeama şuan olsa bile çıkması zor bi ihtimal bence 7. Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?