Dpo 7 deyim. Yarın Tsh testi verecektim acaba gitmişken betada versem mi ki sizce?
Hazır gitmişken ver canım çıkma ihtimali var ama çıkmazsada üzülme erken daha 9.gün çıkmayıp 12.gün çıkanda var 8.gün çıkanda var herkesin bünyesi farklı

Yok kuzum artmış mi diye geldim ama inan hep korku vardı yani hissettim heralde en başında kimyasal mi dedim. Ben şimdi ne yapayım bilmiyorum ne zaman adet olurum ki
Sanırım bir kaç güne olur Allahım yarımcın olsun inşallah çok üzgünüm hiç genetik test yaptırdın mı

Sanırım bir kaç güne olur Allahım yarımcın olsun inşallah çok üzgünüm hiç genetik test yaptırdın mı
Yaptırdım kuzum sorun çıkmadı 2019 amh 0.6 idi. Şimdi yaşım 39 sağlıklı yumurta olmuyor ve nadir yumurtlama var gitti yavrum bu 3 oldu şimdi işte kötüyüm kendime acımak istemiyorum

Yaptırdım kuzum sorun çıkmadı 2019 amh 0.6 idi. Şimdi yaşım 39 sağlıklı yumurta olmuyor ve nadir yumurtlama var gitti yavrum bu 3 oldu şimdi işte kötüyüm kendime acımak istemiyorum
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hem sana hem de bekleyen herkese ben de çok üzüldüm yaşadığın duruma inşAllah bugün dua edelim senin için bu ay olumsuz olduysa da önümüzdeki ay olumlu olabilmesi için

Aşkım silinmiyor koyu devam ediyor gebelik de silik çıktı inşallah sen hayırlı haberler vereceksin
Anacım kendimden çok senden ümitliyim yaa inşAllah sevinçlerimiz umutlarımız boşa çıkmaz bana da düşmesi lazımdı gibi geldi ama koyuluk devam ediyoon
Valla benim belirti vs yok şuan sıcak basması ve sivilcem dışında inşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…