- 3 Şubat 2025
- 619
- 1.012
- 28
Hazır gitmişken ver canım çıkma ihtimali var ama çıkmazsada üzülme erken daha 9.gün çıkmayıp 12.gün çıkanda var 8.gün çıkanda var herkesin bünyesi farklıDpo 7 deyim. Yarın Tsh testi verecektim acaba gitmişken betada versem mi ki sizce?
CanımKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
YaaaKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Yok kuzum artmış mi diye geldim ama inan hep korku vardı yani hissettim heralde en başında kimyasal mi dedim. Ben şimdi ne yapayım bilmiyorum ne zaman adet olurum kiCanımçok üzüldüm kanama var mı
Yani sanırım o pazartesi 1.6 geldiği kadar sarsilmadim iyiki eşime söylememişim bu 4. Kayıp oldu Şuan donuk hastanede oturakaldimYaaageçmiş olsun kuzum ya üzülme lütfen
Sanırım bir kaç güne olurYok kuzum artmış mi diye geldim ama inan hep korku vardı yani hissettim heralde en başında kimyasal mi dedim. Ben şimdi ne yapayım bilmiyorum ne zaman adet olurum ki
Yarın göreceğiz anyayı KonyayıBu arada sivilcen de çıkmıştı belirtin var yani senden çok gaza geldim kısss
bence daha erken bebekDpo 7 deyim. Yarın Tsh testi verecektim acaba gitmişken betada versem mi ki sizce?
Ben şuan çok üzüldüm ya neden böyle oluyor test yaptırmalısın hemenKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Yaptırdım kuzum sorun çıkmadı 2019 amh 0.6 idi. Şimdi yaşım 39 sağlıklı yumurta olmuyor ve nadir yumurtlama var gitti yavrum bu 3 oldu şimdi işte kötüyüm kendime acımak istemiyorumSanırım bir kaç güne olurAllahım yarımcın olsun inşallah çok üzgünüm hiç genetik test yaptırdın mı
Çok geçmiş olsun birtanemYaptırdım kuzum sorun çıkmadı 2019 amh 0.6 idi. Şimdi yaşım 39 sağlıklı yumurta olmuyor ve nadir yumurtlama var gitti yavrum bu 3 oldu şimdi işte kötüyüm kendime acımak istemiyorum
İnşallah hepimize kuzumÇok geçmiş olsun birtanemDilerim Allahtan sağlıklı sıhhatli tez zamanda nasip olsun
10. Gündedpo Kaçıncı günde böyle çıkmıştıı
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hem sana hem de bekleyen herkeseYaptırdım kuzum sorun çıkmadı 2019 amh 0.6 idi. Şimdi yaşım 39 sağlıklı yumurta olmuyor ve nadir yumurtlama var gitti yavrum bu 3 oldu şimdi işte kötüyüm kendime acımak istemiyorum
Aşkım silinmiyor koyu devam ediyor gebelik de silik çıktı inşallah sen hayırlı haberler vereceksinD dahacokerkenCivcivimmm nryyy pandelaA şuan ovi yine aynı. Ya bende pcos yok yumurtlama olsa silikleşmesi gerekmez mi? Çok saçma bi durum oldu
Anacım kendimden çok senden ümitliyim yaa inşAllah sevinçlerimiz umutlarımız boşa çıkmazD dahacokerkenCivcivimmm nryyy pandelaA şuan ovi yine aynı. Ya bende pcos yok yumurtlama olsa silikleşmesi gerekmez mi? Çok saçma bi durum oldu
Askim inşallah sende doğruyu gösterir ve bu heyecanı yaşarız ayy çok amin
Aşkım silinmiyor koyu devam ediyor gebelik de silik çıktı inşallah sen hayırlı haberler vereceksin
Valla benim belirti vs yok şuan sıcak basması ve sivilcem dışındaAnacım kendimden çok senden ümitliyim yaa inşAllah sevinçlerimiz umutlarımız boşa çıkmazbana da düşmesi lazımdı gibi geldi ama koyuluk devam ediyoon
Ya ben hcg ye yoruyorum bunu işte ovulasyonla öğrenen çok biliyorsunuzdurD dahacokerkenCivcivimmm nryyy pandelaA şuan ovi yine aynı. Ya bende pcos yok yumurtlama olsa silikleşmesi gerekmez mi? Çok saçma bi durum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?