İnşallah kız bunda öğrenmiş olursam yine çok gülerim o kadar testlere para veripAskim inşallah sende doğruyu gösterir ve bu heyecanı yaşarlar ayy çok amin
Çoğunda oluyo hani belki farkedilmeyebilir ondadanda anlaşılır diye dedim kuzumAşkım benim öyle bir şeyim yok arkadaşım da olmadı her gebelikte aynı şeyler olmuyo
Pik olması lazım gebelikte bebem pik de olmuyor aynı gidiyor öyleYa ben hcg ye yoruyorum bunu işte ovulasyonla öğrenen çok biliyorsunuzdur
Farklı yerlerdemi vermiştin kaniKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Tamam zamanla pike gidecek zatenPik olması lazım gebelikte bebem pik de olmuyor aynı gidiyor öyle
Allah razı olsun sağlıkla hepiniz için insallahRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin hem sana hem de bekleyen herkeseben de çok üzüldüm yaşadığın duruma inşAllah bugün dua edelim senin için bu ay olumsuz olduysa da önümüzdeki ay olumlu olabilmesi için
Hatirlamiyomusun burdan birisi vardı pik değildi ovu testi ama gebelik cikmistiPik olması lazım gebelikte bebem pik de olmuyor aynı gidiyor öyle
Yok canım özellikle ayni yer saat bile hemen hemen ayni. Acaba hiç olmayacakmı diyorum ard arda 2 kurtaj bir kimyasal oldu. Ne yesem ne içsem yaramicak gibi bilemedimFarklı yerlerdemi vermiştin kani
Amin amin aminnnn. Sabah Awox ağlatmaz umarımTamam zamanla pike gidecek zaten
Hatırlıyorum bebem de o elindeki test markasıyla alakalı bence. Benim aldığım yerde gebe olan herkesin pik oluyorHatirlamiyomusun burdan birisi vardı pik değildi ovu testi ama gebelik cikmisti
Off askim hep kötü düşündün negatifi çağırıp duruyorsun iyiyi düşünmedin doktor bisey dedimi gözüktunmu salı bidaha ver bence kanYok canım özellikle ayni yer saat bile hemen hemen ayni. Acaba hiç olmayacakmı diyorum ard arda 2 kurtaj bir kimyasal oldu. Ne yesem ne içsem yaramicak gibi bilemedim
Awox hassasiyeti 25 üstü algılıyor yazıyor bu yüzden awox negatif çıksa da üzülmek yok kızlaarrAmin amin aminnnn. Sabah Awox ağlatmaz umarım
Ama hani batmalar oluyor ya minik minik o 5 6 gündür vardı sadece dün birden bir bıçak girdi nefes alamadım 10 sn belki daha önce bunu tup bebek yaptığında yaşamıştım ve tutmamısti. Eğer doğruysa o ağrıda koptu benden. Diğerleri gibi onada kalbimden gözyaşım insallah bir gün bir yerde onlara faydam olurYok canım özellikle ayni yer saat bile hemen hemen ayni. Acaba hiç olmayacakmı diyorum ard arda 2 kurtaj bir kimyasal oldu. Ne yesem ne içsem yaramicak gibi bilemedim
Sen herkese bakma bizler muaammayiz mesela ben türünün son ornegiyim herkeste awox çıkarken bende çıkmadı ordan pay bicHatırlıyorum bebem de o elindeki test markasıyla alakalı bence. Benim aldığım yerde gebe olan herkesin pik oluyoraman sabah olsun onu konuşalım utanmasam şimdi awox yapcam
Ama daha düşük betaları algıladığını biliyoruzAwox hassasiyeti 25 üstü algılıyor yazıyor bu yüzden awox negatif çıksa da üzülmek yok kızlaarr
Amin amin çok aminnnSen herkese bakma bizler muaammayiz mesela ben türünün son ornegiyim herkeste awox çıkarken bende çıkmadı ordan pay bicsende de o bayaninki gibi belki silik cikicak güzel düşünüyoruz noo nooo kötü düşünce yok
Olumsuza çok yatkınız belirsizlikse bizi çok yoruyor. Ya uyumadan sabah test yapsam yine çıkar mı ilk idrar olması şart mıAma daha düşük betaları algıladığını biliyoruzneyse bağırtmaz inşallah
En azından silik değil güzel düşünelim stres olmayalımPik olması lazım gebelikte bebem pik de olmuyor aynı gidiyor öyle
Valla beta 10 15 civarıysa çıkar tabi ilk son farketmez bence varsa eninde sonunda çıkıyor ama çok düşükse yeni başlıyorsa sabah daha iyi oluyor .. sabah ne testin gelecek kızOlumsuza çok yatkınız belirsizlikse bizi çok yoruyor. Ya uyumadan sabah test yapsam yine çıkar mı ilk idrar olması şart mıgece 4-5 saat falan biseyler icmeden beklesem yarın sabah gelince testi yapsam yine olur mu acaba
evet güzel düşünelim güzel olsunEn azından silik değil güzel düşünelim stres olmayalım
Sabah eve gelince anlamında dedim ahhahahahha yani uyumadan 4 5 saat bişey yemeden içmeden sabah 9 da eve gelince yapsam testi olur muuuValla beta 10 15 civarıysa çıkar tabi ilk son farketmez bence varsa eninde sonunda çıkıyor ama çok düşükse yeni başlıyorsa sabah daha iyi oluyor .. sabah ne testin gelecek kız
evet güzel düşünelim güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?