Allah razı olsun sağlıkla hepiniz için insallah

Yok canım özellikle ayni yer saat bile hemen hemen ayni. Acaba hiç olmayacakmı diyorum ard arda 2 kurtaj bir kimyasal oldu. Ne yesem ne içsem yaramicak gibi bilemedim
Off askim hep kötü düşündün negatifi çağırıp duruyorsun iyiyi düşünmedin doktor bisey dedimi gözüktunmu salı bidaha ver bence kan

Yok canım özellikle ayni yer saat bile hemen hemen ayni. Acaba hiç olmayacakmı diyorum ard arda 2 kurtaj bir kimyasal oldu. Ne yesem ne içsem yaramicak gibi bilemedim
Ama hani batmalar oluyor ya minik minik o 5 6 gündür vardı sadece dün birden bir bıçak girdi nefes alamadım 10 sn belki daha önce bunu tup bebek yaptığında yaşamıştım ve tutmamısti. Eğer doğruysa o ağrıda koptu benden. Diğerleri gibi onada kalbimden gözyaşım insallah bir gün bir yerde onlara faydam olur

Hatırlıyorum bebem de o elindeki test markasıyla alakalı bence. Benim aldığım yerde gebe olan herkesin pik oluyor aman sabah olsun onu konuşalım utanmasam şimdi awox yapcam
Sen herkese bakma bizler muaammayiz mesela ben türünün son ornegiyim herkeste awox çıkarken bende çıkmadı ordan pay bic sende de o bayaninki gibi belki silik cikicak güzel düşünüyoruz noo nooo kötü düşünce yok

Amin amin çok aminnn sabaha kadar düşünmeyi kendime yasaklıyorum

Ama daha düşük betaları algıladığını biliyoruz neyse bağırtmaz inşallah
Olumsuza çok yatkınız belirsizlikse bizi çok yoruyor. Ya uyumadan sabah test yapsam yine çıkar mı ilk idrar olması şart mı gece 4-5 saat falan biseyler icmeden beklesem yarın sabah gelince testi yapsam yine olur mu acaba

Valla beta 10 15 civarıysa çıkar tabi ilk son farketmez bence varsa eninde sonunda çıkıyor ama çok düşükse yeni başlıyorsa sabah daha iyi oluyor .. sabah ne testin gelecek kız
En azından silik değil güzel düşünelim stres olmayalım
evet güzel düşünelim güzel olsun

Sabah eve gelince anlamında dedim ahhahahahha yani uyumadan 4 5 saat bişey yemeden içmeden sabah 9 da eve gelince yapsam testi olur muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…