Keseyi ve yolk sacı gördüm şükür haftaysa kalp atışı nasipse

@
Değerlendirmeye başla canım çatlamadan 3-5 gün önce başlıyor belirtiler zaten. Sen bugünden itibaren bir dolu bir boş başla bence ovülasyon testi yapmıyorsan.

Yavrum herkes bizim gıbı değil ki bız o eksikliği biliyorız kimseyi kıramıyoruz ama onlar o kadar ıyı nıyetlı degıl

Bel ağrısı belirti bence ya hep etrafındakiler öyle öğrendi
Valla 3 gündür varda soğuk aldım sanıyorum sırtım falan her yerim yıkılıyor
Zaten 3 gündür kuruttum kocayı bugün artık ikna edemem sanırım
Yarın güzelce yapış tekrar
benim eve de bir el at bacım evet nryyy sen gittin mi doktora

Ay yınemı degerlendırıyım yanı vallahı uykusuzluktan ölücem artık bıde sorun şu ki ben orta kulak intıhabı geçiriyorım antibiyotik damla ve hap verdı doktor napcam şimdi agrısı cekılmıyo

Evet aşkım gittim keseyi ve yolk sacı gördüm haftaya kalp atışı dedi . Allahım en kısa zamanda size nasip ettim her duamdasınız

Değerlendirmeye başla hemen gün aşırı en az

Evet aşkım gittim keseyi ve yolk sacı gördüm haftaya kalp atışı dedi . Allahım en kısa zamanda size nasip ettim her duamdasınız
Çokkk şükür Allahın izniyle haftaya kal atışını da duyacaksınız eminim Aminnn çok teşekkür ederim bitanammm

Yapayım yavrum başka şekilde içimdeki öfkeyi atamıyorum
Cannımm dur yaa bizim öfkeler saman Alevi zate Sen heralde hormonal yoğunluktan duramıyorsun yarınki teste hazırlayalım kendimizii çarşamba heyecanım başlar benim o günden sonra artık kesinleşmeye doğru gidiyor çünkü

Valla önceden söylüyordum yumurtlama zamanım hadi yapalım diyodum artık söylemiyorum stres oluyormuş öyle söyledi bende başka taktikler uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…