Keseyi ve yolk sacı gördüm şükür haftaysa kalp atışı nasipseBenimde daha öncekinde bel ağrım çoktuama şuan reglede yaklaşınca bilemedim.. neyse ya uf. Sen ne yaptın randevun vardı?
Sinirimden temizlik yapıyorum şuan eşim de yok akşama bal dök yala yaparım ben tutamam kendimi
Oh gözün aydınKeseyi ve yolk sacı gördüm şükür haftaysa kalp atışı nasipse
HahahahahZaten 3 gündür kuruttum kocayı bugün artık ikna edemem sanırım
Değerlendirmeye başla canımAyyyy sabahtan berı bütün mesajları okudum yoruldumm neyse ben geldim canlarım dün akşam uzayan beyaz akıntım oldu ayrıca sancım oldu regl sancısı gıbı uygulamaya göre dogurgan döenmdeyım ama daha ovulasyona uygulama 31 ı demıs ben hıc bışey anlamadım yıne yawreglımde zaten 4 gün dolu dolu sürer 5 ı gün hafif olur biterdı bu defa 3 gün normal oldu bıttı ama çok sancı cektım vücudum yıne bana oyun oynuyor
Teşekkür ederim aşkım benim darısı size ennnnn tez zamandaOh gözün aydın
Yavrum herkes bizim gıbı değil ki bız o eksikliği biliyorız kimseyi kıramıyoruz ama onlar o kadar ıyı nıyetlı degılCanım ben Allah’a havele ettım hıc kıskanmadım ben zaten evlıyım esım le de ıyıyız çok şükür ama onun evlenmek ıcın hamıle kalmaya hatta sağlıklı bır gebelık gecırmeye ıhtıyacı var .o zaman evlılık konusu açıldığında bıle sınırlenıyordu kaynım . Daha durun kese görünsün kalp atışı duyulsun bakalım ne olacak dıyordu o kadar ıstemıyordu . Ben sadece Allah’a havale ettım . Esım bıle sınırlendı üzüldü Allah ıkız ucuz versın ınsallah dedı . Ama 1 gün sonra ne oldı . Kımyasal gebelık … asla sevınmedım hatta onun aglama sesını duyunca gözümden yaş aktı . Allah yardımcısı olsun ama benden de uzak olsun . Mesela ben şu anhamıle kalsam onun başına yenı bu olay geldı dıye bır süre soylemeyı düşünmem hatta esımın aılesıne bıle soylemeyız hemen
Yapmıyorım valla iki aydır kocam kartlarım el koydu test almım dıye@
Değerlendirmeye başla canımçatlamadan 3-5 gün önce başlıyor belirtiler zaten. Sen bugünden itibaren bir dolu bir boş başla bence ovülasyon testi yapmıyorsan.
Amin aşkım aminTeşekkür ederim aşkım benim darısı size ennnnn tez zamanda
Valla 3 gündür varda soğuk aldım sanıyorum sırtım falan her yerim yıkılıyorBel ağrısı belirti bence ya hep etrafındakiler öyle öğrendi
Yarın güzelce yapış tekrarZaten 3 gündür kuruttum kocayı bugün artık ikna edemem sanırım
benim eve de bir el at bacımBenimde daha öncekinde bel ağrım çoktuama şuan reglede yaklaşınca bilemedim.. neyse ya uf. Sen ne yaptın randevun vardı?
Sinirimden temizlik yapıyorum şuan eşim de yok akşama bal dök yala yaparım ben tutamam kendimi
Evet aşkım gittimValla 3 gündür varda soğuk aldım sanıyorum sırtım falan her yerim yıkılıyor
Yarın güzelce yapış tekrar
benim eve de bir el at bacımevet nryyy sen gittin mi doktora
Değerlendirmeye başla hemen gün aşırı en azAyyyy sabahtan berı bütün mesajları okudum yoruldumm neyse ben geldim canlarım dün akşam uzayan beyaz akıntım oldu ayrıca sancım oldu regl sancısı gıbı uygulamaya göre dogurgan döenmdeyım ama daha ovulasyona uygulama 31 ı demıs ben hıc bışey anlamadım yıne yawreglımde zaten 4 gün dolu dolu sürer 5 ı gün hafif olur biterdı bu defa 3 gün normal oldu bıttı ama çok sancı cektım vücudum yıne bana oyun oynuyor
Yapayım yavrum başka şekilde içimdeki öfkeyi atamıyorumValla 3 gündür varda soğuk aldım sanıyorum sırtım falan her yerim yıkılıyor
Çokkk şükür Allahın izniyle haftaya kal atışını da duyacaksınız eminimEvet aşkım gittimkeseyi ve yolk sacı gördüm haftaya kalp atışı dedi . Allahım en kısa zamanda size nasip ettim her duamdasınız
Cannımm dur yaa bizim öfkeler saman Alevi zateYapayım yavrum başka şekilde içimdeki öfkeyi atamıyorum
Adamı gördüğüm yokkıDeğerlendirmeye başla hemen gün aşırı en az
Bilmiyordum canım ☺ Nerede senin kocanAdamı gördüğüm yokkıMeryem anada da degılım ben nasıl olcak bu çocuk yaw,
Valla önceden söylüyordum yumurtlama zamanım hadi yapalım diyodum artık söylemiyorum stres oluyormuş öyle söyledi bende başka taktikler uyguluyorumValla 3 gündür varda soğuk aldım sanıyorum sırtım falan her yerim yıkılıyor
Askım vardıyalı çalışıyoruz ikimizde ben gıdıyorım o gelıyo o geldıgınde de ben uyumuş oluyorım uykunun ortasında da o işi hiç düşünemem vallaBilmiyordum canım ☺ Nerede senin kocan
Bencede haklılar çoğu erkek öyle oluyormuş ya ben belli etmemeye çalışıyorum ama bakalımValla önceden söylüyordum yumurtlama zamanım hadi yapalım diyodum artık söylemiyorum stres oluyormuş öyle söyledi bende başka taktikler uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?