Allah büyük canım . Ne dıyelım Allah herkesin gönlüne göre versin .Yavrum herkes bizim gıbı değil ki bız o eksikliği biliyorız kimseyi kıramıyoruz ama onlar o kadar ıyı nıyetlı degıl
Benim sevincim de üzüntümde hep çok yoğun olur o yüzden engel olamıyorum bi taraftan olumlu bi taraftan olumsuz düşünceler sardıCannımm dur yaa bizim öfkeler saman Alevi zateSen heralde hormonal yoğunluktan duramıyorsun yarınki teste hazırlayalım kendimizii çarşamba heyecanım başlar benim o günden sonra artık kesinleşmeye doğru gidiyor çünkü
Oh maşallah maşallahKeseyi ve yolk sacı gördüm şükür haftaysa kalp atışı nasipse
25 ve üstü hassasıyet olmasına rağmen bır çok marka bızı hayal kırıklığına ugratıyor . Daha asagısını algılasa kafayı yerız herhaldeKızlar awox erken gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi de bunun hassasiyeti 25 hcg diyor yani erken gebelik testi için hassasiyet değeri çok yüksek değil mi saçmalık
Kız bizim belirtiler çok benziyor ya alnımda hiç olmayacak yerde sivilce çıkmış saç dibimde ve belimde ağrıyor inşallah hadi bakalım regl gelir diye ödüm kopuyorBenim sevincim de üzüntümde hep çok yoğun olur o yüzden engel olamıyorum bi taraftan olumlu bi taraftan olumsuz düşünceler sardısivilceme gerginim madem bebek yoksa sen ne alaka 30 yıl sonra ?
Benimki de öyle bi ara stres oluyorum diye bıdı bıdı yaptı bizim stresimiz nolcak beylerrrrrValla önceden söylüyordum yumurtlama zamanım hadi yapalım diyodum artık söylemiyorum stres oluyormuş öyle söyledi bende başka taktikler uyguluyorum
Kız siz yarında mı yapıyorsunuzCannımm dur yaa bizim öfkeler saman Alevi zateSen heralde hormonal yoğunluktan duramıyorsun yarınki teste hazırlayalım kendimizii çarşamba heyecanım başlar benim o günden sonra artık kesinleşmeye doğru gidiyor çünkü
Ay hemde ne bıdı bıdı yaptı sorma geçen ay özellikle. Dedim bu şekilde nasıl olcak geçen ay büyük ihtimal ben yumurtlamayı kaçırdım çünkü kocambeyi ikna edemedim bi türlü 4 5 günde bir yaparsak nasıl tutucak dedim baya söylendim. Yok işte zamanında yapıyomuşuz da noluyo muş çok mu tutuyomuş bu kadar takmıcakmışım falan filan gelde bana anlat onu. Bu ay karar aldım artık yumurtlama vs bahsetmiycem artıkBenimki de öyle bi ara stres oluyorum diye bıdı bıdı yaptı bizim stresimiz nolcak beylerrrrr
Predictor Early 10 algılama vadediyor hahshahhshs25 ve üstü hassasıyet olmasına rağmen bır çok marka bızı hayal kırıklığına ugratıyor . Daha asagısını algılasa kafayı yerız herhalde
Daha bilmiyoruz ki bebek var mı yok mu beni gebe yaptın kendini yok yaptın benim hissiyatım yok belirtiler hep kandırıyor dua edelim hayırlısını isteyelimBenim sevincim de üzüntümde hep çok yoğun olur o yüzden engel olamıyorum bi taraftan olumlu bi taraftan olumsuz düşünceler sardısivilceme gerginim madem bebek yoksa sen ne alaka 30 yıl sonra ?
Evet canım ben 9 martta gebelik testinde çok silik gördüm kana gittim hamile olduğumu öğrendim 10 martta günlük pedte gördüm yerleşme kanaması oldu. Fotoğrafını da çekmişim çünkü o zaman eminim yani bir gün sonra yerleşme kanaması geldiAaa nasıl oldu implantasyon olmadan hcg artışı mı oldu
Ayyyynısııı vallahi aynısı ya bi ara bir hafta yapmadık düşün yumurtlama günü bile kavga ediyorduk başka sebeple küsüşüyorduk HahahahAy hemde ne bıdı bıdı yaptı sorma geçen ay özellikle. Dedim bu şekilde nasıl olcak geçen ay büyük ihtimal ben yumurtlamayı kaçırdım çünkü kocambeyi ikna edemedim bi türlü 4 5 günde bir yaparsak nasıl tutucak dedim baya söylendim. Yok işte zamanında yapıyomuşuz da noluyo muş çok mu tutuyomuş bu kadar takmıcakmışım falan filan gelde bana anlat onu. Bu ay karar aldım artık yumurtlama vs bahsetmiycem artık
Kaç değerle öğrenmiştinEvet canım ben 9 martta gebelik testinde çok silik gördüm kana gittim hamile olduğumu öğrendim 10 martta günlük pedte gördüm yerleşme kanaması oldu. Fotoğrafını da çekmişim çünkü o zaman eminim yani bir gün sonra yerleşme kanaması geldi
Bencede benim olursa ilişki sıklığından olur yani diğer aylar kaçırdım hep bence gerçi en son 20sinde yaptık yine araya çok girdiAyyyynısııı vallahi aynısı ya bi ara bir hafta yapmadık düşün yumurtlama günü bile kavga ediyorduk başka sebeple küsüşüyorduk Hahahahbende kavga ettim ney iş yorgunmuş 5 dklık şey yani sonrasında hiç söylememeye başladım artık kendimi geliyor yanıma gün aşırı doktor bile dedi ya ikili sıklığı önemli diye yani nokta atışı yapamıyoruz demekki kaç yıl oldu bir zahmet anlayalım bunu artık ya dimi
57 ile öğrenmiştim canım dpo 10 da öğrenmiştim ama testime baksan aşırı siliktiKaç değerle öğrenmiştin
Aynen canım benimki hem yorgun oluyo hemde bu yıl ev aldık baya borca girdi borçlar yüzünden baya strese girdi bende çok üstüne gitmiyorum o yüzden bende iş için haber bekliyorum bi yerden bakalım o olursa biraz rahatlar belkiAyyyynısııı vallahi aynısı ya bi ara bir hafta yapmadık düşün yumurtlama günü bile kavga ediyorduk başka sebeple küsüşüyorduk Hahahahbende kavga ettim ney iş yorgunmuş 5 dklık şey yani sonrasında hiç söylememeye başladım artık kendimi geliyor yanıma gün aşırı doktor bile dedi ya ikili sıklığı önemli diye yani nokta atışı yapamıyoruz demekki kaç yıl oldu bir zahmet anlayalım bunu artık ya dimi
Ya çok şiddetli pms dönemine giriyoruz ya da inşallah diğer ihtimalKız bizim belirtiler çok benziyor ya alnımda hiç olmayacak yerde sivilce çıkmış saç dibimde ve belimde ağrıyor inşallah hadi bakalım regl gelir diye ödüm kopuyor
hayırlısı zaten yavrum ne desek boş.Daha bilmiyoruz ki bebek var mı yok mu beni gebe yaptın kendini yok yaptın benim hissiyatım yok belirtiler hep kandırıyor dua edelim hayırlısını isteyelim
Allah kolaylık versin yaAynen canım benimki hem yorgun oluyo hemde bu yıl ev aldık baya borca girdi borçlar yüzünden baya strese girdi bende çok üstüne gitmiyorum o yüzden bende iş için haber bekliyorum bi yerden bakalım o olursa biraz rahatlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?