Ben kesin girdim pms e memelerim haber verdi sabah koparıp atasım geliyor ya hoffff hahahshYa çok şiddetli pms dönemine giriyoruz ya da inşallah diğer ihtimalhormonlar tavan belli ki
hayırlısı zaten yavrum ne desek boş.
5 gün girmiş ama yumurtlama geçti ne de olsa kasma boşver zevk için yapBencede benim olursa ilişki sıklığından olur yani diğer aylar kaçırdım hep bence gerçi en son 20sinde yaptık yine araya çok girdi
Yaa demekki her kadında oldukca farklı ilerliyor süreçEvet canım ben 9 martta gebelik testinde çok silik gördüm kana gittim hamile olduğumu öğrendim 10 martta günlük pedte gördüm yerleşme kanaması oldu. Fotoğrafını da çekmişim çünkü o zaman eminim yani bir gün sonra yerleşme kanaması geldi
Ben ilk oğluma da çok zor kaldım çok takıyordum 2 yıl sonra tatile çıktık ne bende çocuk düşüncesi kaldı ne eşimde iş stresi tatilde hamile kalmışım döndükten 2 hafta sonra öğrenmiştimAllah kolaylık versin yaEvet stres geçim derdi aman ya bende işsizim Akdeniz tarafına gitmem gerekiyor iş için o da imkansız gibi kreşte öğretmendim çok yıprattı çıktım stres bizi yönetiyor resmen o olmasa zaten çoktan olmuştuk bebişli
Oyy maşallah ne güzell Allah bağışlasınBen ilk oğluma da çok zor kaldım çok takıyordum 2 yıl sonra tatile çıktık ne bende çocuk düşüncesi kaldı ne elimde iş stresi tatilde hamile kalmışım döndükten 2 hafta sonra öğrenmiştim
Evet ama genelde bilinen önce yerleşme olur sonra hcg artar chat gptye de sordum şimdi bazı kadınlarda yerleşme sonra olabilirmiş. Kanama bir iki gün gecikmeli gelebilirmiş. Yerleşme olduğu anlaşılıyor zaten. Daha farklı bir leke. Ben öncesinde yerleşme kanaması fotoğraflarına da bakmıştım hemen anlamıştım yerleşme kanaması olduğunu. Tabi herkes olmuyor da bu arada çok arkadaşım da yerleşme kanaması olmamış meselaYaa demekki her kadında oldukca farklı ilerliyor süreç
BendeeeeeeBen kesin girdim pms e memelerim haber verdi sabah koparıp atasım geliyor ya hoffff hahahsh
Valla millet nasıl kazayla kalıyor anlamadım ya benim bi arkadaşım yumurtalıklarında bi ton kist vardı doğum kontrol hapı kullanırken kaldıOyy maşallah ne güzell Allah bağışlasınnasıl gidecek bu stres ya kaygısız olamıyorum görümcem gibi
Aminn allahım bizi kolaylıkla evlat sahibi yapsın inşallahBendeeeeeenapalım ne diyelim hayırlısı hakkımızda
Maşallah ya ne güzel ne güzel kınıyoruz Allahımm başımıza ver nolurValla millet nasıl kazayla kalıyor anlamadım ya benim bi arkadaşım yumurtalıklarında bi ton kist vardı doğum kontrol hapı kullanırken kaldı
Hemde kınım kınım kınıyorum öyle böyle değilMaşallah ya ne güzel ne güzel kınıyoruz Allahımm başımıza ver nolur
Evet cok garip bişey ya kadın bedeni. Net bir şey söylemek imkansız.Evet ama genelde bilinen önce yerleşme olur sonra hcg artar chat gptye de sordum şimdi bazı kadınlarda yerleşme sonra olabilirmiş. Kanama bir iki gün gecikmeli gelebilirmiş. Yerleşme olduğu anlaşılıyor zaten. Daha farklı bir leke. Ben öncesinde yerleşme kanaması fotoğraflarına da bakmıştım hemen anlamıştım yerleşme kanaması olduğunu. Tabi herkes olmuyor da bu arada çok arkadaşım da yerleşme kanaması olmamış mesela
Canım yerleşme kanaması olmayabilir illa, erken gebelikte başka kanamalar da oluyor zararsızEvet canım ben 9 martta gebelik testinde çok silik gördüm kana gittim hamile olduğumu öğrendim 10 martta günlük pedte gördüm yerleşme kanaması oldu. Fotoğrafını da çekmişim çünkü o zaman eminim yani bir gün sonra yerleşme kanaması geldi
Güzel bir değerle öğrenmişsin bence dpo 10 için bize de nasip olur inşallah57 ile öğrenmiştim canım dpo 10 da öğrenmiştim ama testime baksan aşırı silikti
yok canım zaten şuan yapasım gelmiyor gelse yapıcam5 gün girmiş ama yumurtlama geçti ne de olsa kasma boşver zevk için yap
İnşallah bekliyoruz 10, günüGüzel bir değerle öğrenmişsin bence dpo 10 için bize de nasip olur inşallah
yok canım zaten şuan yapasım gelmiyor gelse yapıcam
Evet canım herkeste olacak diye bişey yok bazılarında olmuyorCanım yerleşme kanaması olmayabilir illa, erken gebelikte başka kanamalar da oluyor zararsız
Bence doktora danışmadan hiç bişey kullanma canımKızlar raporum bittiği için iş başı yaptım ve şuan çok çok açık pembe arada geliyor sanırım aticam. Civan percemi kullanayım mi tam sökülmesi olsun diye bilemedim size sormak istedim
Doktora görün bence canımKızlar raporum bittiği için iş başı yaptım ve şuan çok çok açık pembe arada geliyor sanırım aticam. Civan percemi kullanayım mi tam sökülmesi olsun diye bilemedim size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?