Ya çok şiddetli pms dönemine giriyoruz ya da inşallah diğer ihtimal hormonlar tavan belli ki

hayırlısı zaten yavrum ne desek boş.
Ben kesin girdim pms e memelerim haber verdi sabah koparıp atasım geliyor ya hoffff hahahsh

Yaa demekki her kadında oldukca farklı ilerliyor süreç

Ben ilk oğluma da çok zor kaldım çok takıyordum 2 yıl sonra tatile çıktık ne bende çocuk düşüncesi kaldı ne eşimde iş stresi tatilde hamile kalmışım döndükten 2 hafta sonra öğrenmiştim

Oyy maşallah ne güzell Allah bağışlasın nasıl gidecek bu stres ya kaygısız olamıyorum görümcem gibi

Yaa demekki her kadında oldukca farklı ilerliyor süreç
Evet ama genelde bilinen önce yerleşme olur sonra hcg artar chat gptye de sordum şimdi bazı kadınlarda yerleşme sonra olabilirmiş. Kanama bir iki gün gecikmeli gelebilirmiş. Yerleşme olduğu anlaşılıyor zaten. Daha farklı bir leke. Ben öncesinde yerleşme kanaması fotoğraflarına da bakmıştım hemen anlamıştım yerleşme kanaması olduğunu. Tabi herkes olmuyor da bu arada çok arkadaşım da yerleşme kanaması olmamış mesela

Evet cok garip bişey ya kadın bedeni. Net bir şey söylemek imkansız.

Canım yerleşme kanaması olmayabilir illa, erken gebelikte başka kanamalar da oluyor zararsız

Kızlar raporum bittiği için iş başı yaptım ve şuan çok çok açık pembe arada geliyor sanırım aticam. Civan percemi kullanayım mi tam sökülmesi olsun diye bilemedim size sormak istedim

İçimde bi kelebek uçuşması var ya heyecan var anlamadım niye az kaldı diye falan herhalde psikolojik mi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…