- 29 Aralık 2024
- 2.203
- 1.273
- 48
Hayırlara ciksinİçimde bi kelebek uçuşması var ya heyecan var anlamadım niye az kaldı diye falan herhalde psikolojik mi nedir
Doktoru aradım siz çarşamba dediniz ama ben kan verdim dedim kac dedi ilk 22 dememle gebelik bu dedi ama hocam diyip kestim ikinci kan 10 dedim anladım adet ne zamandı dedi napayim hocam dedim spontane adet baslicak dedi gelmem gerekirmi dedim adet olunca tekrar haberleşelim dedi kapattık ne bilim şimdi adet sorulsun diye içilir ya başlasam mı dedim evde poşet 3 5 tane vardıBence doktora danışmadan hiç bişey kullanma canım
Leken gelmeye başlamış ya bence ekstra birşey kullanmana gerek yok ama sen bilirsin inşallah en hayırlı zamanda en güzeliyle seni bulsun bebişinDoktoru aradım siz çarşamba dediniz ama ben kan verdim dedim kac dedi ilk 22 dememle gebelik bu dedi ama hocam diyip kestim ikinci kan 10 dedim anladım adet ne zamandı dedi napayim hocam dedim spontane adet baslicak dedi gelmem gerekirmi dedim adet olunca tekrar haberleşelim dedi kapattık ne bilim şimdi adet sorulsun diye içilir ya başlasam mı dedim evde poşet 3 5 tane vardıCivcivimmm
Bence bunu yapma. Leke gelmiş zaten kendisi sökülür. Neden biran önce regl olmak istiyorsun ki? Bırak kendi sökülsün.Doktoru aradım siz çarşamba dediniz ama ben kan verdim dedim kac dedi ilk 22 dememle gebelik bu dedi ama hocam diyip kestim ikinci kan 10 dedim anladım adet ne zamandı dedi napayim hocam dedim spontane adet baslicak dedi gelmem gerekirmi dedim adet olunca tekrar haberleşelim dedi kapattık ne bilim şimdi adet sorulsun diye içilir ya başlasam mı dedim evde poşet 3 5 tane vardıCivcivimmm
Canim vücudunu kendi haline bırak yavaş yavaş sökülecek bak benim regl gelmedi ona rağmen sökücü içmiyorum düzeni bozuyor şuan çok üzülüyorum bi an önce bitsin hersey istiyorsun belki dogsaydi daha kötü olacaktı rabbim en kısa sürede yerini hemencik doldursunDoktoru aradım siz çarşamba dediniz ama ben kan verdim dedim kac dedi ilk 22 dememle gebelik bu dedi ama hocam diyip kestim ikinci kan 10 dedim anladım adet ne zamandı dedi napayim hocam dedim spontane adet baslicak dedi gelmem gerekirmi dedim adet olunca tekrar haberleşelim dedi kapattık ne bilim şimdi adet sorulsun diye içilir ya başlasam mı dedim evde poşet 3 5 tane vardıCivcivimmm
Bence içme canım bırak kendini sökülsün sağlıklaDoktoru aradım siz çarşamba dediniz ama ben kan verdim dedim kac dedi ilk 22 dememle gebelik bu dedi ama hocam diyip kestim ikinci kan 10 dedim anladım adet ne zamandı dedi napayim hocam dedim spontane adet baslicak dedi gelmem gerekirmi dedim adet olunca tekrar haberleşelim dedi kapattık ne bilim şimdi adet sorulsun diye içilir ya başlasam mı dedim evde poşet 3 5 tane vardıCivcivimmm
Dhea diye mi geçiyor sadece ? Muadilleri var mı acaba doktora sormadan da kullanılmaz ya şimdi bilmeden fazla bişey yüklemeyelim vücudaKızlar eczaneye uğradım çoğu şeyde yardımcı olur bu dhea yi sordum yumurta kalitesi artiyormus dedim evet dedi üstümüzde bir kadın doğum dr u bayan var o hastalarına öneriyor dedi yumurtaları baskılayip birden çoğaltılabiliryor dedi. Ki eczacim çok şeyi onermez ben ne alabilirim dedim elimde yok sen söylediğinde getiririm dedi şimdi bunu benim dr a söylesem yine dalga geçer marka araştırmasına baslicam sizden duyan varsa onada bakim ama nedense sanki benim çözüm gibi hissettim. Bir o kaldı heralde denemedik
Tam kafayı yemelıkPredictor Early 10 algılama vadediyor hahshahhshs
Hoşgeldin çiçeğimKızlar bayadır ara verdim buraya il dışında misafirlikte olduğum içinnryyy gebelik haberinden sonra başka haber var mi diye bakayim dedim ama 100 sayfa olmuş hepsini bitiremedim Var mı güzel haberlerrr
Benimki bence kuruma pozitif yaşamadım heralde ya kuruma bırakıyor sabah yaptım teeYarın birgun bence tekrarla sen çünkü daha erken hersey bi anda degisebiliyo
Dpo 8 canım sabah yaptığım test sabahta bir şeyler görünüyordu ama ilk anda çekememiştim şimdi daha da kuruma bırakmış benceEğer yalancı cızgı degılse bende görüyorum . Dpo kactasın canım
Çok az kaldı benceBenimki bence kuruma pozitif yaşamadım heralde ya kuruma bırakıyor sabah yaptım teeHer gün yapıyoruz kızlarla bakalım pozitifi görecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?