Benimki bence kuruma pozitif yaşamadım heralde ya kuruma bırakıyor sabah yaptım tee Her gün yapıyoruz kızlarla bakalım pozitifi görecek miyiz
Şimdi gördüm sabah yapmışsın Bencede kuruma ama nasıl heyecanlandırdı çok net belli çizgi ama

Dpo 8 canım sabah yaptığım test sabahta bir şeyler görünüyordu ama ilk anda çekememiştim şimdi daha da kuruma bırakmış bence
O zaman aldanma ona canım . Ama belkı sabahta vardı ınsallah vardır ya . Bende dpo 9 dan ıtıbaren yapmayı planlıyorum yapmaya başlamak ıcın 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım afet başlangıcına yetecek kadar testım var ahahaha ay bır belırtım yok

Şimdi gördüm sabah yapmışsın Bencede kuruma ama nasıl heyecanlandırdı çok net belli çizgi ama
evet kandırabilirdim sksj
yok canım aldanmıyorum kuruma bırakmıyor denildiği için attım belli zaman sonra bırakıyor. İnşalah vardır dediğin gibi Bizim yarın dpo 9 bakalım yarın burası yine curcuna olur

Dhea diye mi geçiyor sadece ? Muadilleri var mı acaba doktora sormadan da kullanılmaz ya şimdi bilmeden fazla bişey yüklemeyelim vücuda bende bi araştırayım
Aynen canim druna sor bence hatta kanda bakılıp ona göre günlük kullanım veriliyormuş. Direk dhea deyince baya marka çıkıyor ama hangisi iyi bilemedim

Dpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdi fotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi

Eklentiler

• IMG_8291.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
Sabah biraz vardı sanki ya oldu bence sen hamilesinnn daha önce awox yaptın mı kuzu sen geçen aylarda nasıldı yaptıysan
Kız sanki geçen aylarda kuruma bıraktı emin olamadım Başka testler de kullanmıştım ama bakalım bir kaç güne belli olur ama bence awox kuruma bırakıyor ilk dakikalar önemli. Hepimiz hamile olmalıyızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…