- 9 Haziran 2025
- 1.229
- 1.079
- 48
- 27
inşallah çiçeğim hep beraber pozitifleri görelim en kısa zamandaÇok az kaldı bence
Çizgi çok net belli, ilk 10 dakikada baktın mı canım? Yoksa bekletilmiş hali mi?nryyy akantus @dahacokerken pandelaA bu baya kuruma çizgisi bırakıyormuş kızlar @aydk sende de var mı baksana canım
Nasılsın canımSelam kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım yine beraberiz
Neydi kuzum awox munryyy akantus @dahacokerken pandelaA bu baya kuruma çizgisi bırakıyormuş kızlar @aydk sende de var mı baksana canım
Şimdi gördüm sabah yapmışsınBenimki bence kuruma pozitif yaşamadım heralde ya kuruma bırakıyor sabah yaptım teeHer gün yapıyoruz kızlarla bakalım pozitifi görecek miyiz
Aşkitom bu sabahki testim ilk anını bekleyemedim çok sonradan çekip atmıştım ya buraya merakımdan bakayım dedim iyice kuruma bırakmışÇizgi çok net belli, ilk 10 dakikada baktın mı canım? Yoksa bekletilmiş hali mi?
O zaman aldanma ona canım . Ama belkı sabahta vardıDpo 8 canım sabah yaptığım test sabahta bir şeyler görünüyordu ama ilk anda çekememiştim şimdi daha da kuruma bırakmış bence
evet kandırabilirdim sksjŞimdi gördüm sabah yapmışsınBencede kuruma ama nasıl heyecanlandırdı çok net belli çizgi ama
yok canım aldanmıyorum kuruma bırakmıyor denildiği için attım belli zaman sonra bırakıyor. İnşalah vardır dediğin gibiO zaman aldanma ona canım . Ama belkı sabahta vardıınsallah vardır ya . Bende dpo 9 dan ıtıbaren yapmayı planlıyorum yapmaya başlamak ıcın 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım afet başlangıcına yetecek kadar testım var ahahaha ay bır belırtım yok
Evet canomNeydi kuzum awox mu
Sabah biraz vardı sanki ya oldu bence sen hamilesinnnEvet canom
Aynen canim druna sor bence hatta kanda bakılıp ona göre günlük kullanım veriliyormuş. Direk dhea deyince baya marka çıkıyor ama hangisi iyi bilemedimDhea diye mi geçiyor sadece ? Muadilleri var mı acaba doktora sormadan da kullanılmaz ya şimdi bilmeden fazla bişey yüklemeyelim vücudabende bi araştırayım
Kız sanki geçen aylarda kuruma bıraktı emin olamadımSabah biraz vardı sanki ya oldu bence sen hamilesinnndaha önce awox yaptın mı kuzu sen geçen aylarda nasıldı yaptıysan
Bayağıı nett hayırlı olsunnDpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdifotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor
Kız ne kuruması dünden daha belirgin bunryyy akantus @dahacokerken pandelaA bu baya kuruma çizgisi bırakıyormuş kızlar @aydk sende de var mı baksana canım
Aşkım bu sabahki testim dün yaptık mı kiKız ne kuruması dünden daha belirgin bu
YaaaOvu testi ama bu canımCivcivimmm
Hahahah dikkatli bakmamışımOvu testi ama bu canımCivcivimmm
Ay ben de ne oluyor bu süreçte ovu testi sonucu diye merak ettim yaptım ama çizgi beklemiyordum heyecanlandım.Yaaa
Hahahah dikkatli bakmamışımnormal canım ovü yapma bence gebelik testi takip et
Çizgi çıkıyor genelde ama pike yakın veya pik olması gerekiyor gebeliği desteklemesi için ama kesin bir şey depil buAy ben de ne oluyor bu süreçte ovu testi sonucu diye merak ettim yaptım ama çizgi beklemiyordum heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?