Neyse en iyisi kan vermek biraz daha bekleyipÇizgi çıkıyor genelde ama pike yakın veya pik olması gerekiyor gebeliği desteklemesi için ama kesin bir şey depil bu
Evet evet aynı günlerdeyiz bir kaç kişi pozitif görürsek sende test yaparsınNeyse en iyisi kan vermek biraz daha bekleyip
Henüz yokta ay başına inşallah kızlarımla güzel haberler alacağız çok kişi bekliyoruzKızlar bayadır ara verdim buraya il dışında misafirlikte olduğum için @nryyy gebelik haberinden sonra başka haber var mi diye bakayim dedim ama 100 sayfa olmuş hepsini bitiremedimVar mı güzel haberlerrr
Aşkım ben kuruma görünce çıldırıyorum o yüzden temizlik yaparken çöpe attım
gün sayıyoruz yine balımKızlar bayadır ara verdim buraya il dışında misafirlikte olduğum için @nryyy gebelik haberinden sonra başka haber var mi diye bakayim dedim ama 100 sayfa olmuş hepsini bitiremedimVar mı güzel haberlerrr
Tüh yaaa bakacaktık ne güzelllAşkım ben kuruma görünce çıldırıyorum o yüzden temizlik yaparken çöpe attıminşallah kuruma değildir beta algılamıştır
gün sayıyoruz yine balım
Ya ilk dakika nasıl bakmadan çıkarsın çok kızdım şuanKız sanki geçen aylarda kuruma bıraktı emin olamadımBaşka testler de kullanmıştım ama bakalım bir kaç güne belli olur ama bence awox kuruma bırakıyor ilk dakikalar önemli. Hepimiz hamile olmalıyızzz
Çöpü atmadım karıştırayım üstteyseTüh yaaa bakacaktık ne güzelllNeyse kuruma zaten yarın yine bakarız bırakıyor mu diyee
Aşkım gözlerimi zor açıyorum net bile göremiyorum o karanlıktaYa ilk dakika nasıl bakmadan çıkarsın çok kızdım şuanbelki de o zamanda çizgi vardı. Neyse sabah görürüz inşallah
İnşallah yarın ayırt etmene gerek kalmadan kırmızı bir çizgi görürsünAşkım gözlerimi zor açıyorum net bile göremiyorum o karanlıktaYoktu bence kuruma yani yarında bakiciz zaten
Bak kız kendi evinin çöpü ne olacakÇöpü atmadım karıştırayım üstteyse
Bakıp geliyorumBak kız kendi evinin çöpü ne olacak
Aminnn beraber görelim inşallahhhİnşallah yarın ayırt etmene gerek kalmadan kırmızı bir çizgi görürsün
Amin aşkoAminnn beraber görelim inşallahhh
Aaayy var bence neet gözün aydınn belirtilerin nelerDpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdifotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi
Aminnn inşallah aşkım bence erken başladı bel ağrımız pms ne alaka şimdiBakıp geliyorum
Bu arada feci belim ağrıyor inşallah yerleşme ağrısıdır
Benim başlıyor ama bir hafta öncesindenAminnn inşallah aşkım bence erken başladı bel ağrımız pms ne alaka şimdi
Ovü testiymişAaayy var bence neet gözün aydınn belirtilerin neler
Hayır bu öyle değil pozitiff enerjiiBenim başlıyor ama bir hafta öncesinden
Hamile kalanları kıskaca alan bir grup kadınlarAaa neyse Allah söylettibelirti önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?