Kızlar bayadır ara verdim buraya il dışında misafirlikte olduğum için @nryyy gebelik haberinden sonra başka haber var mi diye bakayim dedim ama 100 sayfa olmuş hepsini bitiremedim Var mı güzel haberlerrr
Henüz yokta ay başına inşallah kızlarımla güzel haberler alacağız çok kişi bekliyoruz

@nryyy @akantus @dahacokerken pandelaA bu baya kuruma çizgisi bırakıyormuş kızlar A aydk sende de var mı baksana canım
Aşkım ben kuruma görünce çıldırıyorum o yüzden temizlik yaparken çöpe attım inşallah kuruma değildir beta algılamıştır
Kızlar bayadır ara verdim buraya il dışında misafirlikte olduğum için @nryyy gebelik haberinden sonra başka haber var mi diye bakayim dedim ama 100 sayfa olmuş hepsini bitiremedim Var mı güzel haberlerrr
gün sayıyoruz yine balım

Aşkım ben kuruma görünce çıldırıyorum o yüzden temizlik yaparken çöpe attım inşallah kuruma değildir beta algılamıştır

gün sayıyoruz yine balım
Tüh yaaa bakacaktık ne güzelll Neyse kuruma zaten yarın yine bakarız bırakıyor mu diyee

Ya ilk dakika nasıl bakmadan çıkarsın çok kızdım şuan belki de o zamanda çizgi vardı. Neyse sabah görürüz inşallah

Ya ilk dakika nasıl bakmadan çıkarsın çok kızdım şuan belki de o zamanda çizgi vardı. Neyse sabah görürüz inşallah
Aşkım gözlerimi zor açıyorum net bile göremiyorum o karanlıkta Yoktu bence kuruma yani yarında bakiciz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…