Ben ilk defa kullanmıştım awox o da hüsranla sonuçlanmıştı hepimiz hamile olmalıyızz mottomuz budur

Aynen canim druna sor bence hatta kanda bakılıp ona göre günlük kullanım veriliyormuş. Direk dhea deyince baya marka çıkıyor ama hangisi iyi bilemedim
Dr’um yokki takipli gittiğime daha ulaşamadım asistanlarıyla iletişimdeyiz ama dr en son aşamaymış

Ovu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Kaçıncı gündeydin ? Hangi marka testin var gebelik? Düşük beta algılamıyorsa boşa gitmesin Evet lh testi koyu duruyor ama çok da güvenmemek lazım..

Ovu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Bana çok net gelmedi çizgi kuzu bence bekle biraz daha bata 6 gün mü var

Regl bitimi 20.gün. Laboquick var
Laboquick çok düşük betaları algılıyor. Fakat kuruma çıkarabilir.. bence ilk idrar ile deneyebilirsiniz
Memen ? ay belirtiler aynı ya regl ile gebelik biz ne yaşıyoruz abi hahah
memelerim hala fısss. Sıkıyorum yok acımıyor
Aşkım bence benimki bozuldu yani kaç saat sonra böyle oldu

diye diye hamile bırakacağız

aşkım ya çok teşekkür ederim Benimde oluyor bu arada ama erken gibi geldii
Bebiş bende 9da yapmıştım zaten sabah ama senin baya belirginleşmiş yani inşallah kuruma değildir..

Kızlar merhaba adetime 7 gün var dün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi vardı sonra inanamadım bir daha yaptım negatif oldu bugün tekrar silik çıktı tekrar akşam üstü yaptım negatif çıktı içini açtığım da böyleydi acaba var mı erken mi test yapıyorum acaba

Eklentiler

• AE559227-EE12-4192-841E-DEFE8F5D826B.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 33
İşin sonunda fıs çıkarsa güleceğim
Bu arada kızlar freely marka ovilasyon testi kullanan oldu mu ?
Kullanmadım bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…