Bende kuruma çıkmamış aşkoHamile kalanları kıskaca alan bir grup kadınlar
Ben ilk defa kullanmıştım awox o da hüsranla sonuçlanmıştıKız sanki geçen aylarda kuruma bıraktı emin olamadımBaşka testler de kullanmıştım ama bakalım bir kaç güne belli olur ama bence awox kuruma bırakıyor ilk dakikalar önemli. Hepimiz hamile olmalıyızzz
Hahshs evet herkesi hamile bıraktık dilimizleHamile kalanları kıskaca alan bir grup kadınlar
Dr’um yokki takipli gittiğime daha ulaşamadım asistanlarıyla iletişimdeyiz ama dr en son aşamaymışAynen canim druna sor bence hatta kanda bakılıp ona göre günlük kullanım veriliyormuş. Direk dhea deyince baya marka çıkıyor ama hangisi iyi bilemedim
Ay pms de kasık ağrıyor muydu ya meme şişiyor sızlıyor okey deAminnn inşallah aşkım bence erken başladı bel ağrımız pms ne alaka şimdi
Benim belim kasıklarım karnım ağrır hepAy pms de kasık ağrıyor muydu ya meme şişiyor sızlıyor okey de
Bayağıı nett hayırlı olsunn
Ovu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizceAaa neyse Allah söylettibelirti önemli
Kaçıncı gündeydin ? Hangi marka testin var gebelik? Düşük beta algılamıyorsa boşa gitmesinOvu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Bana çok net gelmedi çizgi kuzu bence bekle biraz daha bata 6 gün mü varOvu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Regl bitimi 20.gün. Laboquick varKaçıncı gündeydin ? Hangi marka testin var gebelik? Düşük beta algılamıyorsa boşa gitmesinEvet lh testi koyu duruyor ama çok da güvenmemek lazım..
Memen ?
Aşkım bence benimki bozuldu yani kaç saat sonra böyle olduBende kuruma çıkmamış aşko
diye diye hamile bırakacağızHahshs evet herkesi hamile bıraktık dilimizle
aşkım ya çok teşekkür ederim
Göğüs ucumda sızlama yok sanki şişmiş biraz göğüslerimMemen ?ay belirtiler aynı ya regl ile gebelik biz ne yaşıyoruz abi hahah
Laboquick çok düşük betaları algılıyor. Fakat kuruma çıkarabilir.. bence ilk idrar ile deneyebilirsinizRegl bitimi 20.gün. Laboquick var
memelerim hala fısss. Sıkıyorum yok acımıyorMemen ?ay belirtiler aynı ya regl ile gebelik biz ne yaşıyoruz abi hahah
Bebiş bende 9da yapmıştım zaten sabah ama senin baya belirginleşmiş yaniAşkım bence benimki bozuldu yani kaç saat sonra böyle oldu
diye diye hamile bırakacağız
aşkım ya çok teşekkür ederimBenimde oluyor bu arada ama erken gibi geldii
Ben kullanmadım kuzuBu arada kızlar freely marka ovilasyon testi kullanan oldu mu ?
Evde bitane de ondan varmış temizlik yaparken buldum denedim deBen kullanmadım kuzu
İşin sonunda fıs çıkarsa güleceğimLaboquick çok düşük betaları algılıyor. Fakat kuruma çıkarabilir.. bence ilk idrar ile deneyebilirsiniz
memelerim hala fısss. Sıkıyorum yok acımıyor
Bebiş bende 9da yapmıştım zaten sabah ama senin baya belirginleşmiş yaniinşallah kuruma değildir..
Kullanmadım bebişBu arada kızlar freely marka ovilasyon testi kullanan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?