- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Aşkım ovü mü hcg testi mi atsana birEvde bitane de ondan varmış temizlik yaparken buldum denedim deama ben yapıp kenara koydum unuttum bi yarım saat sonra aklıma geldi baktım çizgi var acaba ilk on dk de mi bakılıyor yoksa on dkden sonra mı
Bebeğim ovi kaset ama gebelik gibi olanlardan dur bi snAşkım ovü mü hcg testi mi atsana bir
Pek anlaşılmıyor canım hangi marka test. Bu arada erken evetKızlar merhaba adetime 7 gün var dün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi vardı sonra inanamadım bir daha yaptım negatif oldu bugün tekrar silik çıktı tekrar akşam üstü yaptım negatif çıktı içini açtığım da böyleydi acaba var mı erken mi test yapıyorum acaba
Awox marka .içinde hafif belirgin bir çizgi vardı ama kuruma çizgisi mi yoksa düşük olunca Awox göstermiyor diyorlar ondan mı bilemedimPek anlaşılmıyor canım hangi marka test. Bu arada erken evet
Kııızz gözünaydın dermişim hahahahahKızlar bu OVİLASYON testi sonra tebrik ediyorsunuz üzülüyorum
Civcivimmm
Ama ben bunu buldum yaptım unuttum sonradan aklıma geldipik değil zaten biliyorum sadece kullananlara sormak istediğim ne zaman bakılıyor test sonucuna
İşte buna ne zaman bakılıyor hiç bilmiyorum yaptım temizliğe daldım sonradan farkettimKııızz gözünaydın dermişim hahahahahbence pik duruyor yani normalde daha silik çıkması lazım ya
Genelde 10 dk aşko ya ama hala kırmızı duruyor yani kuruyup daha da koyu gözükmemiş o yüzden anlayabiliriz pik e yakın olduğunuİşte buna ne zaman bakılıyor hiç bilmiyorum yaptım temizliğe daldım sonradan farkettimgerçi freely ne kadar güvenilir
Geçen sene böyle değildi bence bu sene çok değiştiGenelde 10 dk aşko ya ama hala kırmızı duruyor yani kuruyup daha da koyu gözükmemiş o yüzden anlayabiliriz pik e yakın olduğunubu freely neden böyle yapıyor derdi ne acaba kadınlarla
Bu testi hiç bilmiyorum ama bana koyu geldi canımmKızlar bu OVİLASYON testi sonra tebrik ediyorsunuz üzülüyorum
Civcivimmm
Ama ben bunu buldum yaptım unuttum sonradan aklıma geldipik değil zaten biliyorum sadece kullananlara sormak istediğim ne zaman bakılıyor test sonucuna
Garip işler aman neyse sabah olsun yeni test yapalım bizBu testi hiç bilmiyorum ama bana koyu geldi canımm
Bugün benimde dpo 8 awox yaptım kuruma bıraktı. Seninki fotoda tam belli değilAwox marka .içinde hafif belirgin bir çizgi vardı ama kuruma çizgisi mi yoksa düşük olunca Awox göstermiyor diyorlar ondan mı bilemedim
Öyle bir sınırları zorluyoruz kiGarip işler aman neyse sabah olsun yeni test yapalım biz
Kız yok yok yok diyorum bel ağrım gelince acabaaaaa mı oluyorumÖyle bir sınırları zorluyoruz ki
Ben yerim meselaKız yok yok yok diyorum bel ağrım gelince acabaaaaa mı oluyorumnormalde sabah ağrır geçerdi ama şuan geçmedi ve aşırı duygusalım ya sinir boşalması yaşıyorum sanırım insan ağlayarak yemek yer mi
Yapın anam yapın bende yok ya kuduruyorumGarip işler aman neyse sabah olsun yeni test yapalım biz
Peki senin adetinden kaç gün önce belli olmaya başladıBugün benimde dpo 8 awox yaptım kuruma bıraktı. Seninki fotoda tam belli değil
Bende yedim sinirimden niyeyseYapın anam yapın bende yok ya kuduruyorum
Benim 7'si dün pikti bugün çatlamışKızlar benden başka 8 eylül civarı bat günü olan yok mu ya herkesin bu aralar mı aranızda en geç benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?