Evde bitane de ondan varmış temizlik yaparken buldum denedim de ama ben yapıp kenara koydum unuttum bi yarım saat sonra aklıma geldi baktım çizgi var acaba ilk on dk de mi bakılıyor yoksa on dkden sonra mı
Aşkım ovü mü hcg testi mi atsana bir

Pek anlaşılmıyor canım hangi marka test. Bu arada erken evet

Kızlar bu OVİLASYON testi sonra tebrik ediyorsunuz üzülüyorum
Civcivimmm
Ama ben bunu buldum yaptım unuttum sonradan aklıma geldi pik değil zaten biliyorum sadece kullananlara sormak istediğim ne zaman bakılıyor test sonucuna

Eklentiler

• IMG_2927.webp
    78 KB · Görüntüleme: 27
Kııızz gözünaydın dermişim hahahahah bence pik duruyor yani normalde daha silik çıkması lazım ya

Kııızz gözünaydın dermişim hahahahah bence pik duruyor yani normalde daha silik çıkması lazım ya
İşte buna ne zaman bakılıyor hiç bilmiyorum yaptım temizliğe daldım sonradan farkettim gerçi freely ne kadar güvenilir

İşte buna ne zaman bakılıyor hiç bilmiyorum yaptım temizliğe daldım sonradan farkettim gerçi freely ne kadar güvenilir
Genelde 10 dk aşko ya ama hala kırmızı duruyor yani kuruyup daha da koyu gözükmemiş o yüzden anlayabiliriz pik e yakın olduğunu bu freely neden böyle yapıyor derdi ne acaba kadınlarla

Genelde 10 dk aşko ya ama hala kırmızı duruyor yani kuruyup daha da koyu gözükmemiş o yüzden anlayabiliriz pik e yakın olduğunu bu freely neden böyle yapıyor derdi ne acaba kadınlarla
Geçen sene böyle değildi bence bu sene çok değişti

Bu testi hiç bilmiyorum ama bana koyu geldi canımm

Awox marka .içinde hafif belirgin bir çizgi vardı ama kuruma çizgisi mi yoksa düşük olunca Awox göstermiyor diyorlar ondan mı bilemedim
Bugün benimde dpo 8 awox yaptım kuruma bıraktı. Seninki fotoda tam belli değil

Eklentiler

• IMG_6412.webp
    217,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar benden başka 8 eylül civarı bat günü olan yok mu ya herkesin bu aralar mı aranızda en geç benim galiba

Ben yerim mesela sonra da halime gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…