- 29 Temmuz 2025
- 269
- 313
- 18
- 26
Hahahaha kadınlar olarak her şeyi yapabilirizKız yok yok yok diyorum bel ağrım gelince acabaaaaa mı oluyorumnormalde sabah ağrır geçerdi ama şuan geçmedi ve aşırı duygusalım ya sinir boşalması yaşıyorum sanırım insan ağlayarak yemek yer mi
Ne canım anlamayamadımPeki senin adetinden kaç gün önce belli olmaya başladı
Yok bebiş bence kurumaAyy bana kuruma değilmiş gibi geldiii
Benim 7 gün var adete ne zaman tam olarak çıkar acabaNe canım anlamayamadım
Bende o yüzden şüpheye düştüm ya aşırı gerginim bugünHahahaha kadınlar olarak her şeyi yapabilirizbizim bu bekirtilerin benzeyiş sonunda adet olacak mışız gibi kullanmaya başladım abshahajbs
Hayır dur dur dur. Daha çok erken üzülmek için.. ara ara bende bi düşüşe geçiyorum ama yinede umut kesilmez.. önümüzde 6 gün var ne olacağı hiç belli olmazKızlar benim bütün belirtiler yok oldu kasıklardaki ufak kramplar falan bittigarip olacak ama umudumu ufaktan yitiriyorum galiba. Kötü hissediyorum bu konuda cok yüksektim birden çakıldım yani…
Dpo 10 dan sonra bakabilirsin yani 4 gün kala falanBenim 7 gün var adete ne zaman tam olarak çıkar acaba
Kocan yok mu diyorBende yedim sinirimden niyeyseben eşime şuan dil döküyorum gelirken bitane alsın diye erken gebelik bende kaset var evde Awoxlar kargoda aslında bugün nöbetçi eşim evde yok şeytan diyor git kendin al
Haklı olduğunu bütün içtenliğimle kabul ediyorum. Ama bu hissiyat gerçekten çok kötüymüş hani diyordum ki olumsuz olursa olsun hayırlısıyla bir sonrakine tekrar deneriz ama o umutlu bekleyiş var ya öyle yükseltiyor ki içimde bebek varmış gibi düşünmek arada onunla sanki varmış gibi konuşmak.. umudu kaybetmeye başlayınca dibe çekiyor battaniye altında cenin gibi yatıp mentali toparlamam lazımHayır dur dur dur. Daha çok erken üzülmek için.. ara ara bende bi düşüşe geçiyorum ama yinede umut kesilmez.. önümüzde 6 gün var ne olacağı hiç belli olmaz
Ben takip edemiyorum şuan ama büyük ihtimalle bugün çatladı benim de kasıklarım ağrıdı hepBenim 7'si dün pikti bugün çatlamış
Bende o yüzden şüpheye düştüm ya aşırı gerginim bugün
Aşkitolarım belirtilerimizin yükselmesi sonra azalması implantasyondan dolayı olabilir. Sabah benim sancı vuruyordu şimdi yok meselaHayır dur dur dur. Daha çok erken üzülmek için.. ara ara bende bi düşüşe geçiyorum ama yinede umut kesilmez.. önümüzde 6 gün var ne olacağı hiç belli olmaz
Fotoda da baya net görünüyor merak etmeDpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdifotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi
Aa pardon gebelik testi sandım ovü testi demişsin ya çizgiyi görünce senin adına sevinip doğru dürüst okumadım bileDpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdifotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi
İyiym aşko kürtajdan sonra 11.gündeyim regl gelmesini bekliyorum sonra rutin devam denemelere sende ne var ne yokNasılsın canım
Ayy inşallah yaaHenüz yokta ay başına inşallah kızlarımla güzel haberler alacağız çok kişi bekliyoruz
Ya çok geçmiş olsunİyiym aşko kürtajdan sonra 11.gündeyim regl gelmesini bekliyorum sonra rutin devam denemelere sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?