Hahahaha kadınlar olarak her şeyi yapabiliriz bizim bu bekirtilerin benzeyiş sonunda adet olacak mışız gibi kullanmaya başladım abshahajbs

Kızlar benim bütün belirtiler yok oldu kasıklardaki ufak kramplar falan bitti garip olacak ama umudumu ufaktan yitiriyorum galiba. Kötü hissediyorum bu konuda cok yüksektim birden çakıldım yani…

Kızlar benim bütün belirtiler yok oldu kasıklardaki ufak kramplar falan bitti garip olacak ama umudumu ufaktan yitiriyorum galiba. Kötü hissediyorum bu konuda cok yüksektim birden çakıldım yani…
Hayır dur dur dur. Daha çok erken üzülmek için.. ara ara bende bi düşüşe geçiyorum ama yinede umut kesilmez.. önümüzde 6 gün var ne olacağı hiç belli olmaz

Hayır dur dur dur. Daha çok erken üzülmek için.. ara ara bende bi düşüşe geçiyorum ama yinede umut kesilmez.. önümüzde 6 gün var ne olacağı hiç belli olmaz
Haklı olduğunu bütün içtenliğimle kabul ediyorum. Ama bu hissiyat gerçekten çok kötüymüş hani diyordum ki olumsuz olursa olsun hayırlısıyla bir sonrakine tekrar deneriz ama o umutlu bekleyiş var ya öyle yükseltiyor ki içimde bebek varmış gibi düşünmek arada onunla sanki varmış gibi konuşmak.. umudu kaybetmeye başlayınca dibe çekiyor battaniye altında cenin gibi yatıp mentali toparlamam lazım

Bende o yüzden şüpheye düştüm ya aşırı gerginim bugün
Aşkitolarım belirtilerimizin yükselmesi sonra azalması implantasyondan dolayı olabilir. Sabah benim sancı vuruyordu şimdi yok mesela

Dpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdi fotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi
Fotoda da baya net görünüyor merak etme ya şimdi dpo 7 ile bana test yaptıracaksınız hahahah laboquick var bende de ama ben bekleyeceğim sende ise inşallah vardır cnm. Dpo 8 baya erken bir tarih bana göre ama nadir de olsa çıkabilir

Dpo 8 deyim bu sonuç ne demek şimdi fotoda net değil ama çizgi baya net görünüyor ovu testi
Aa pardon gebelik testi sandım ovü testi demişsin ya çizgiyi görünce senin adına sevinip doğru dürüst okumadım bile

Belirtilerime bir yenisi daha eklendi vücut ısım yüksek ama ayağım üşüyor sabah da üşüyordu çorap giydim şimdi yine üşüyor çorap giyicem bu kadar A aydk Civcivimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…