Kocan yok mu diyor
Sabah bakarız dedi
Aşkitolarım belirtilerimizin yükselmesi sonra azalması implantasyondan dolayı olabilir. Sabah benim sancı vuruyordu şimdi yok mesela
pozitif saçıyorsun
malesef her ay bunu yaşıyoruz burda hepimiz.. diyecek bir şey bulamadım ama toplanıp bi masa başı kahve sigara yapsak toparlanırdık belki

Sabah bakarız dedi

pozitif saçıyorsun

malesef her ay bunu yaşıyoruz burda hepimiz.. diyecek bir şey bulamadım ama toplanıp bi masa başı kahve sigara yapsak toparlanırdık belki
Ay o kadar güzel olurdu kiii tüttürürdükk
Oh maşallah maşallahhhh bende belirti falan kalmadı size başarılar evet bu dediğin tam belirti
Ayy valla sevinmicem ama ayak üşümesini duymuştum bir kaç kişide neyse sakinim kocamla dövüşemem test için

Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Ovu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Evet evet algılayabılıyor ben bugün yapay zekaya sordum hamıleyken lh hormonu yükselmez düşük kalır ama betayı lh gıbı algılayabılır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…