Sabah bakarız dediKocan yok mu diyor
pozitif saçıyorsunAşkitolarım belirtilerimizin yükselmesi sonra azalması implantasyondan dolayı olabilir. Sabah benim sancı vuruyordu şimdi yok mesela
malesef her ay bunu yaşıyoruz burda hepimiz.. diyecek bir şey bulamadım ama toplanıp bi masa başı kahve sigara yapsak toparlanırdık belkiHaklı olduğunu bütün içtenliğimle kabul ediyorum. Ama bu hissiyat gerçekten çok kötüymüş hani diyordum ki olumsuz olursa olsun hayırlısıyla bir sonrakine tekrar deneriz ama o umutlu bekleyiş var ya öyle yükseltiyor ki içimde bebek varmış gibi düşünmek arada onunla sanki varmış gibi konuşmak.. umudu kaybetmeye başlayınca dibe çekiyor battaniye altında cenin gibi yatıp mentali toparlamam lazım
Oh maşallah maşallahhhh bende belirti falan kalmadı size başarılarBelirtilerime bir yenisi daha eklendi vücut ısım yüksek ama ayağım üşüyor sabah da üşüyordu çorap giydim şimdi yine üşüyor çorap giyicembu kadar A aydk @Civcivimmm
Benimde 7 gün var perşembe yapsan çıkma olasılığı yükseliyor. Onun öncesi varsa da çıkmayabilir yani:)Benim 7 gün var adete ne zaman tam olarak çıkar acaba
Teşekkürlerrre haziranda katılmıştım buraya beraber döngü takip ediyorduk sonra temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef sağlıklı gelişmedi 14ünde kürtaj oldum simdi adet bekliyorum sonra yine inşllah sağlıklı bir şekilde olurrrYa çok geçmiş olsun
Ay o kadar güzel olurdu kiii tüttürürdükkSabah bakarız dedi
pozitif saçıyorsun
malesef her ay bunu yaşıyoruz burda hepimiz.. diyecek bir şey bulamadım ama toplanıp bi masa başı kahve sigara yapsak toparlanırdık belki
Ayy valla sevinmicem ama ayak üşümesini duymuştum bir kaç kişide neyse sakinim kocamla dövüşemem test içinOh maşallah maşallahhhh bende belirti falan kalmadı size başarılarevet bu dediğin tam belirti
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeTeşekkürlerrre haziranda katılmıştım buraya beraber döngü takip ediyorduk sonra temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef sağlıklı gelişmedi 14ünde kürtaj oldum simdi adet bekliyorum sonra yine inşllah sağlıklı bir şekilde olurrr
Canım bende 55 gün sonra olmuştumBahar7777 aşkım sen kürtajından ne kadar sonra regl olmuştun 35-45 gün arası diyorlar o kdar beklicem mi boş boş yaa
Dövüşmen guzummmAy o kadar güzel olurdu kiii tüttürürdükk
Ayy valla sevinmicem ama ayak üşümesini duymuştum bir kaç kişide neyse sakinim kocamla dövüşemem test için
Yarın bende bakıcam ınsallah hamılesındırevet kandırabilirdim sksj
yok canım aldanmıyorum kuruma bırakmıyor denildiği için attım belli zaman sonra bırakıyor. İnşalah vardır dediğin gibiBizim yarın dpo 9 bakalım yarın burası yine curcuna olur
Canım ne desem yalan olur üzerinden 2 yıl geçti inan hiç hatırlamıyorumBahar7777 aşkım sen kürtajından ne kadar sonra regl olmuştun 35-45 gün arası diyorlar o kdar beklicem mi boş boş yaa
Evet evet algılayabılıyor ben bugün yapay zekaya sordum hamıleyken lh hormonu yükselmez düşük kalır ama betayı lh gıbı algılayabılır dedıOvu testi beta algılamış olabilir mi sizce. Dünden daha koyu bir çizgi. Belirti de var. Gebelik testimi boşuna harcamak istemiyorum ama yapsam mı ki sizce
Ben ben ben 4 EylülKızlar benden başka 8 eylül civarı bat günü olan yok mu ya herkesin bu aralar mı aranızda en geç benim galiba
Çok var daha ya napcazBen ben ben 4 Eylül
Ama benım dpo 6 . Bugün de bıtıyor dpo 7 sayılırÇok var daha ya napcaz
Ah canımm inşallah inşallah hepimizdennDövüşmen guzummminşallah sendende güzel haberler gelecek
Valla ben Bugün çok efkarlandım baya tüttürdüm
Ayy daha 44 gün mü bekliceeeem boş boş beklemekte sıkıcıCanım bende 55 gün sonra olmuştum
E tabi normal ya bende merakımdan soruyorum işteCanım ne desem yalan olur üzerinden 2 yıl geçti inan hiç hatırlamıyorum
Kuzu benim ilk kurtajdan sonra 35. Gün ikincide 37. Gün adet gelmistiBahar7777 aşkım sen kürtajından ne kadar sonra regl olmuştun 35-45 gün arası diyorlar o kdar beklicem mi boş boş yaa
Yavrum herkesin değişiyor bazısı 30 günde de oluyor şimdi onu düşünme hiç dinlenmene bakAyy daha 44 gün mü bekliceeeem boş boş beklemekte sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?