Yavrum herkesin değişiyor bazısı 30 günde de oluyor şimdi onu düşünme hiç dinlenmene bak
Kuzu benim ilk kurtajdan sonra 35. Gün ikincide 37. Gün adet gelmisti
Dinlendim ben mental olarak da toparladım önümdeki maçlara bakmaya karar verdim o yüzden regl bekliyorum insallah 30. Gün falan gelir

Kızlar yaptım negatif. Ya zaten herşey regl gibiydi yuzumdeki sivilceler göğüs ucu hassasiyetin geçmesi falan sadece bu ay lekelenmeli adet olmuş oldum

Eklentiler

• IMG_9131.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9130.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar yaptım negatif. Ya zaten herşey regl gibiydi yuzumdeki sivilceler göğüs ucu hassasiyetin geçmesi falan sadece bu ay lekelenmeli adet olmuş oldum
Yaa canım üzülme lütfen yeni ay yeni umutlar hayırlısıyla bu ay olacak inşallah

Dinlendim ben mental olarak da toparladım önümdeki maçlara bakmaya karar verdim o yüzden regl bekliyorum insallah 30. Gün falan gelir
Bir tanıdığıma dr u kurtaj olduktan sonra 2 hafta cinsel perhiz vermişti ardından adeti gelmeden hamile kaldı. Yani psikolojik iyiysen ve rahmin temizlenip hazır olduysa neden olmasın. Hatta kurtaj sonrasi daha kolay olurmuş benim dr da bana öyle söylemişti 5. Ayda kalmıştım. Yapacak birsey yok kayıplarımız için tabiki az çok yıpraniyoruz ama önemli olan umudumuzu yitirmemek. Sana bol şans diliyorum kısa sürede pozitif gelecek insallah

Ya herkes öyle diyor kürtaj dan sonra kolay olurmuş diye ama bi tek benim için geçerli değil bu sanırım 2 yıl geçti kafayı sıyırmama ramak kaldı artık

Yaa senin de mi üşüyor ayakların ay bismilllahirrahmanirrahimmmm vallahi biraz araştırdım da böyle ayakları üşüyenlerin gebelikle sonuçlanmış
Bilmiyorum vallahi her yerim üşüyor yani bu sıcaklarda yumurtlamadan beri böyleyim sürekli karnım şiş ishalden kurtaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…