- 18 Aralık 2024
- 336
- 220
- 18
- 27
Benn 12 eylülKızlar benden başka 8 eylül civarı bat günü olan yok mu ya herkesin bu aralar mı aranızda en geç benim galiba
Yavrum herkesin değişiyor bazısı 30 günde de oluyor şimdi onu düşünme hiç dinlenmene bak
Dinlendim ben mental olarak da toparladım önümdeki maçlara bakmaya karar verdim o yüzden regl bekliyorum insallah 30. Gün falan gelirKuzu benim ilk kurtajdan sonra 35. Gün ikincide 37. Gün adet gelmisti
Ben gecikme olmadan test yapmama kararı aldım canım her seferinde moralim bozuluyor çünküAma benım dpo 6 . Bugün de bıtıyor dpo 7 sayılırdpo 9 olunca test yapmaya başlıcam bıssuru testım var ama çok merak edıyorum ya
Ben bu ay valla adetlı ıken sıparıslerımı verdımBen gecikme olmadan test yapmama kararı aldım canım her seferinde moralim bozuluyor çünkü
Ay inşallah vardırBenimde 7 gün var perşembe yapsan çıkma olasılığı yükseliyor. Onun öncesi varsa da çıkmayabilir yani:)
Ay ben bir daha yaptın sandımAşkım bu sabahki testim dün yaptık mı ki
İyi olmana çok sevindimİyiym aşko kürtajdan sonra 11.gündeyim regl gelmesini bekliyorum sonra rutin devam denemelere sende ne var ne yok
Bak sana dedim üşütüyorum diye benden ayaktan üşütüyorum işteBelirtilerime bir yenisi daha eklendi vücut ısım yüksek ama ayağım üşüyor sabah da üşüyordu çorap giydim şimdi yine üşüyor çorap giyicembu kadar @aydk Civcivimmm
Yaa senin de mi üşüyor ayaklarınBak sana dedim üşütüyorum diye benden ayaktan üşütüyorum işte
Yaa canım üzülme lütfen yeni ay yeni umutlar hayırlısıyla bu ay olacak inşallahKızlar yaptım negatif. Ya zaten herşey regl gibiydi yuzumdeki sivilceler göğüs ucu hassasiyetin geçmesi falan sadece bu ay lekelenmeli adet olmuş oldum
Dayanamadım erken testte yaptım ama maalesef tertemiz tek çizgi çıktıEvet evet algılayabılıyor ben bugün yapay zekaya sordum hamıleyken lh hormonu yükselmez düşük kalır ama betayı lh gıbı algılayabılır dedı
Üzüldüm ama okadar değil insan kendi vücudunu tanıyor negatif çıkacağına emindim zaten neyse inşallah bu ay o aydırYaa canım üzülme lütfen yeni ay yeni umutlar hayırlısıyla bu ay olacak inşallah
Bir tanıdığıma dr u kurtaj olduktan sonra 2 hafta cinsel perhiz vermişti ardından adeti gelmeden hamile kaldı. Yani psikolojik iyiysen ve rahmin temizlenip hazır olduysa neden olmasın. Hatta kurtaj sonrasi daha kolay olurmuş benim dr da bana öyle söylemişti 5. Ayda kalmıştım. Yapacak birsey yok kayıplarımız için tabiki az çok yıpraniyoruz ama önemli olan umudumuzu yitirmemek. Sana bol şans diliyorum kısa sürede pozitif gelecek insallahDinlendim ben mental olarak da toparladım önümdeki maçlara bakmaya karar verdim o yüzden regl bekliyorum insallah 30. Gün falan gelir
Ya herkes öyle diyor kürtaj dan sonra kolay olurmuş diye ama bi tek benim için geçerli değil bu sanırım 2 yıl geçti kafayı sıyırmama ramak kaldı artıkBir tanıdığıma dr u kurtaj olduktan sonra 2 hafta cinsel perhiz vermişti ardından adeti gelmeden hamile kaldı. Yani psikolojik iyiysen ve rahmin temizlenip hazır olduysa neden olmasın. Hatta kurtaj sonrasi daha kolay olurmuş benim dr da bana öyle söylemişti 5. Ayda kalmıştım. Yapacak birsey yok kayıplarımız için tabiki az çok yıpraniyoruz ama önemli olan umudumuzu yitirmemek. Sana bol şans diliyorum kısa sürede pozitif gelecek insallah
Yine erken belki çıkar diye yapacağız sağ ol canım sende inşallah hamilesindieYarın bende bakıcam ınsallah hamılesındır
Bilmiyorum vallahi her yerim üşüyor yani bu sıcaklarda yumurtlamadan beri böyleyim sürekli karnım şiş ishalden kurtaramadımYaa senin de mi üşüyor ayaklarınay bismilllahirrahmanirrahimmmm vallahi biraz araştırdım da böyle ayakları üşüyenlerin gebelikle sonuçlanmış
Erken henüzDayanamadım erken testte yaptım ama maalesef tertemiz tek çizgi çıktı
Ay hadi inşallah ya tüm belirtileri yaşıyoruz sonu güzel olsun dilerimmBilmiyorum vallahi her yerim üşüyor yani bu sıcaklarda yumurtlamadan beri böyleyim sürekli karnım şiş ishalden kurtaramadım
Insallah canımYine erken belki çıkar diye yapacağız sağ ol canım sende inşallah hamilesindie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?