- 29 Ağustos 2014
- 5.678
- 18.032
- 448
- 33
Ay nasıl başardın takmamayı ya bize tavsiyen var mı
Ay ben de yapmicam sanirim bat günümü bile bilmiyorum. Yumurtlamamı takip edemedim sat 7 agustos. 13ünde bitti. Bu zamana kadar da sadece 3 ilişki oldu
SOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum daCivcivimmm pandelaA @nryyy @dahacokerken
Detox gibi bişey olmuş ne güzel yaBenimki soyle oldu almanyda yasiyorum ve yaz icin turkiyeye geldim 2 aya yakin turkiyede kaldim kardesimin dugunu falan vardi tatil va derken zaten esimle de 1 ay ayri kalincaaa orda bi sifirlandim. Bi de orda doktora gittik herseye baktirdik esimde sperm hizinda falan sorun cikti takviye kullaniyor bunu ogrenince de kafam netlesti niyeyse somut bir sorun olunca onu cozmeye calismak rahatlatti beni ilginc bir sekildesuan buraya geliyorum surekli sizi takipteyim ama kendimi takip etmeyi biraktim..
cok dusunmeyi her gun test yapmayi sabah ilk is her gun ates olcmeyi uygulamalardan cikmamayi denedim ve bana iyi gelmedi psikolojim alt ust oldu ya allah kimsenin basina vermesin de cok zor bu surec en iyi biz birbirimizi anlariz
Göremedim ben kuzuu gözlerimi belertip bida bakıcamSOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum daCivcivimmm pandelaA @nryyy @dahacokerken
çömelir pozisyonda ellerini yıkadıktan sonra parmağını sokuyosun yumuşaksa serviks aşağı inmemiş yani regl gelmiyor sertse inmiş regl geliyor demekmişBen akıntıya pek güvenmiyorum ama ya dün hatta akıntım kahvemsiydi çook küçük kahve akıntı gördüm ama bunlar progesterondan olabilirmiş bunlar. Parmak testi nasıldı ya bende yapıcam
Geçmiş olsunnnKızlar ben çok fena hasta oldum. Gündemim değişti dolayısıyla. Sizlerden güzel haberler gelir umarım. Her şeyin başı sağlık gerçekten.
Çekildim canım hem de 2 kere. Amh düşüklüğü nden başka hiç bi sorunum yok bi de pıhtılaşma var yaş 34Canım yas kaç suanki bir tedavin varmi birde operasyon. Rahim filmi cekildin mi özellikle kurtaj sonrasi
Benim çok bilgim yok ya tek bildiğim laboquick ve Awox
Yani erken çatlama olduysa ilişkiden 10 14 gün sonra testte çıkıyor ya adet öncesi öğrenilebilir benceNasıl görür benım kı de 19 u catlama dpo 7 ama daha . Nasıl görür kım görür ay bana da test yaptıracaksınDpo 9 dan önce görünmüyor dıye bılıyorum ben
Yani yine en garantisi gecikme canımEvet erken çatladı ya bende iyi ki ovuyle takip etmişim yoksa kesin kaçırırdım diye dusundum, adet gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum bu yalancı pozitifler siliklerden çok yoruldum 8ine kadar olmazsam 8inde yaparım diye düşünüyorum
Canım dpo kaçtı yaptığında benim de elimde laboquick var ona göre deneyeyimKızlar en hassas test laboquick kaset test :) hepsini denedim en hassas ve en doğru sonucu veren oydu. Geçen ay 9 olan betayı algıladı :) kimyasal oldu ama bakalım bu ay Nolacak :)
Ben softec yaptım yalancı çıkarmamıştıSOFTEC marka kızlar eşim bunu almış hiç kullanmadım ben bilginiz var mıdır ? Diğeride bir gebenin günlüğü .. 5 dk içinde böyle oldular ama bana kendi çizgileri gibi geldi Awox yarına gelir denerim yine görünüyor mu bilmiyorum daCivcivimmm pandelaA @nryyy @dahacokerken
Canım Dpo 10 da silik çizgi çıkmıştı.Canım dpo kaçtı yaptığında benim de elimde laboquick var ona göre deneyeyim
Anladım yine 10'a kadar bekleyeceğim o zaman teşekkür ederim. Daha dpo 2'deyimCanım Dpo 10 da silik çizgi çıkmıştı.
9. Gün yaptığımda negatifti mesela.
Ayy denemeye çalışıcam şimdi anlarım inşallahçömelir pozisyonda ellerini yıkadıktan sonra parmağını sokuyosun yumuşaksa serviks aşağı inmemiş yani regl gelmiyor sertse inmiş regl geliyor demekmiş
Dur daha çok varmış seninAnladım yine 10'a kadar bekleyeceğim o zaman teşekkür ederim. Daha dpo 2'deyim
Dpo9 canımDpo kactasın canım bende görüyorum gıbı kı kalıte düşüyor sende görüyorsan olabılır
aşkım var gözle de görünüyor ama softec marka nasıl bilmiyorum yalancı pozitif olabilirSeninki daha net gibi sanki yaaauzun Çubuklu olanda net gördüm bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?