Ay nasıl başardın takmamayı ya bize tavsiyen var mı

Benimki soyle oldu almanyda yasiyorum ve yaz icin turkiyeye geldim 2 aya yakin turkiyede kaldim kardesimin dugunu falan vardi tatil va derken zaten esimle de 1 ay ayri kalincaaa orda bi sifirlandim. Bi de orda doktora gittik herseye baktirdik esimde sperm hizinda falan sorun cikti takviye kullaniyor bunu ogrenince de kafam netlesti niyeyse somut bir sorun olunca onu cozmeye calismak rahatlatti beni ilginc bir sekilde suan buraya geliyorum surekli sizi takipteyim ama kendimi takip etmeyi biraktim..
cok dusunmeyi her gun test yapmayi sabah ilk is her gun ates olcmeyi uygulamalardan cikmamayi denedim ve bana iyi gelmedi psikolojim alt ust oldu ya allah kimsenin basina vermesin de cok zor bu surec en iyi biz birbirimizi anlariz

Kalite cok dusuyor gormeye calisiyorum bi golge var gibi ama emin olamadim

Detox gibi bişey olmuş ne güzel ya bende regl olunca girmem yumurtlamadan sonra başlarım girmeye buralara aslımda dediğin gibi sürekli vücudunu kontrol etmek iyi gelmiyor ama hevesleniyoruz işte hep birlikte beklentiye giriyoruz

Göremedim ben kuzuu gözlerimi belertip bida bakıcam

Ben akıntıya pek güvenmiyorum ama ya dün hatta akıntım kahvemsiydi çook küçük kahve akıntı gördüm ama bunlar progesterondan olabilirmiş bunlar. Parmak testi nasıldı ya bende yapıcam
çömelir pozisyonda ellerini yıkadıktan sonra parmağını sokuyosun yumuşaksa serviks aşağı inmemiş yani regl gelmiyor sertse inmiş regl geliyor demekmiş

Canım yas kaç suanki bir tedavin varmi birde operasyon. Rahim filmi cekildin mi özellikle kurtaj sonrasi
Çekildim canım hem de 2 kere. Amh düşüklüğü nden başka hiç bi sorunum yok bi de pıhtılaşma var yaş 34

Son düzenleme:
Nasıl görür benım kı de 19 u catlama dpo 7 ama daha . Nasıl görür kım görür ay bana da test yaptıracaksın Dpo 9 dan önce görünmüyor dıye bılıyorum ben
Yani erken çatlama olduysa ilişkiden 10 14 gün sonra testte çıkıyor ya adet öncesi öğrenilebilir bence

Yani yine en garantisi gecikme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…