Ayy denemeye çalışıcam şimdi anlarım inşallahSertlik nasıl olmalı
Kuzu ben daha önce softec yapmıştım kuruma bile çıkarmamıştıDpo9 canım
aşkım var gözle de görünüyor ama softec marka nasıl bilmiyorum yalancı pozitif olabilir
Göremedim ben kuzuu gözlerimi belertip bida bakıcam
Kalite cok dusuyor gormeye calisiyorum bi golge var gibi ama emin olamadim
Oda yalancı veya kuruma verebiliyor ama denemek istersen al aşkım
Duramıyorummm keşke rüyayla falan malum olsaDur daha çok varmış seninbeklemek zor oluyo ama geçiyo Bi şekilde.
Demek muhteşem yüzyılda ebe kadın böyle anlıyodu aydınlandım
Çıkarmış anladım ay heyecan yaptım şuan ama bazı konularda yalancı çıkarmışlıgı varmışBen softec yaptım yalancı çıkarmamıştı
Lütfen yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum dpo nedir?Yarın dpo 10 benimde deneyeyim o halde ikisiyle de
Ya bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdıÇıkarmış anladım ay heyecan yaptım şuan ama bazı konularda yalancı çıkarmışlıgı varmış
Almıcam evet yalancı veriyormuş ben testlere küstüm artıkOda yalancı veya kuruma verebiliyor ama denemek istersen al aşkım
Bence diil var inşallahhDpo9 canım
aşkım var gözle de görünüyor ama softec marka nasıl bilmiyorum yalancı pozitif olabilir
Ayy hahahah demekki eskiden hep böyleymiş ultrason yokkenDemek muhteşem yüzyılda ebe kadın böyle anlıyodu aydınlandım
Benimde eşim softec almış ilk defa yaptım nasıldır bilemedim ya sinir oldumAlmıcam evet yalancı veriyormuş ben testlere küstüm artıksiz yaptıkça dürtükleniyorum neredeyse sipariş verecektim
bende Awox labowuick hariç hepsi çıkardı nerdeyseYa bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdı
Hiçbirinde de kuruma çıkmadı çöpten test çıkarıp bakmışlığım var da dkskkdYa bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdı
Oha çok iyi açıklama deneyince söylicem
Bende psikolojikmen hcg yüklüyoruz kendimize başka bir açıklaması olamazYa bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdı
Yarın Awoxla negatifi görürsem bunların Allah belasını versinnBence diil var inşallahh
Kızlar bu bahsettiğiniz olay neDemek muhteşem yüzyılda ebe kadın böyle anlıyodu aydınlandım
Valla nimo 30 tl softec 100 tl idi softec nöbetçi eczanede tek diye almıştım herhalde iyidirBenimde eşim softec almış ilk defa yaptım nasıldır bilemedim ya sinir oldum
bende Awox labowuick hariç hepsi çıkardı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?