Göremedim ben kuzuu gözlerimi belertip bida bakıcam

A aydk cannm benim buradan gördüğüm kadarıyla softecde yalancı pozitif görmedim hatta hassas bir testdir. Bir gölge bende gördüm
Kalite cok dusuyor gormeye calisiyorum bi golge var gibi ama emin olamadim
Civcivimmm nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuş kaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler

Eklentiler

• IMG_2942.webp
    161 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2943.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 24
Çıkarmış anladım ay heyecan yaptım şuan ama bazı konularda yalancı çıkarmışlıgı varmış
Ya bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdı

Oda yalancı veya kuruma verebiliyor ama denemek istersen al aşkım
Almıcam evet yalancı veriyormuş ben testlere küstüm artık siz yaptıkça dürtükleniyorum neredeyse sipariş verecektim

Almıcam evet yalancı veriyormuş ben testlere küstüm artık siz yaptıkça dürtükleniyorum neredeyse sipariş verecektim
Benimde eşim softec almış ilk defa yaptım nasıldır bilemedim ya sinir oldum
Ya bu testlerin yalancı çıkarıp çıkarmaması anlamadığım bir şekilde kişiden kişiye değişiyor. Şu ana kadar awox nimo laboquick softec yaptım hepsi de bembeyazdı
bende Awox labowuick hariç hepsi çıkardı nerdeyse

Hiçbirinde de kuruma çıkmadı çöpten test çıkarıp bakmışlığım var da dkskkd

Bende psikolojikmen hcg yüklüyoruz kendimize başka bir açıklaması olamaz

Benimde eşim softec almış ilk defa yaptım nasıldır bilemedim ya sinir oldum

bende Awox labowuick hariç hepsi çıkardı nerdeyse
Valla nimo 30 tl softec 100 tl idi softec nöbetçi eczanede tek diye almıştım herhalde iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…