Civcivimmm @nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuş kaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler
Aşkım zaten 10 dan sonra çıkar en çok beklicez. Benimki kuruma bıraktı yine

Eklentiler

• IMG_6454.webp
    44 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6450.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar bu bahsettiğiniz olay ne
Parmak testi kuzu marmelad01 söylemişti ya bende ondan öğrendim geçen yaptım yumuşak bugün de yaptım yine yumuşaktı vajina muayenesi yapıyoruz kendimiz anlamak için sert ise adet 3-4 güne gelirmiş yumuşak ise et gibi bişey değiyorsa gebeliğe yorulurmuş eskiden

Ama bizim adete en az 5 gün var

Regle daha var 5 gün biraz yaklaşınca denerim

Evet ama iste test yapamıyorum diye bunu yaptım hahshshs bu arada benim bir kaç aydır hep 3 gün öncesi den lekelenmem başlardı bakalım bu ay da öyle olacak mı
İnşllah hepsinden farklı bir döngüdesindir Benim karnım şişiyor ya kaç gündür sanki adet olacakmışım olamıyormuşum gibi rahatsız ediyor

İnşllah hepsinden farklı bir döngüdesindir Benim karnım şişiyor ya kaç gündür sanki adet olacakmışım olamıyormuşum gibi rahatsız ediyor
İnşallahhhhh kuzuu acaba ayak üşümesiyle alakalı mı ya bu da belirti sonuçta ama

Bende hep merak ederdim nasıl şak diye anlardı. Emin misin diye sorunca da eminim sultanım diyordu. Eskiden adet gecikti mi tamam hamilelikmiş şimdi ohoooo. Kaynanamın 6 çocuğu var hiç test yapmazdım adetim gecikti mi tamam hamileyim derdim diyor. Nasıl yapıyorlar acaba

Demek muhteşem yüzyılda ebe kadın böyle anlıyodu aydınlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…