Yarın test yapınca göreceğiz bakalım iyi mi değil miValla nimo 30 tl softec 100 tl idi softec nöbetçi eczanede tek diye almıştım herhalde iyidir
Aşkım zaten 10 dan sonra çıkar en çok beklicez. Benimki kuruma bıraktı yineCivcivimmm @nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuşkaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler
Canım parmakla gebelik testiKızlar bu bahsettiğiniz olay ne
Bence kuruma değildir yaAşkım zaten 10 dan sonra çıkar en çok beklicez. Benimki kuruma bıraktı yine
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallahYarın test yapınca göreceğiz bakalım iyi mi değil mi
Ay ben yapabilir miyim acabaCanım parmakla gebelik testiyukarıda açıklamış arkadaş
Parmak testi kuzuKızlar bu bahsettiğiniz olay ne
Testi takip ettim bozuluyor gibi ıslanıyor gibi bir görüntü verdi o geçince böyle kuruma yapıyorBence kuruma değildir ya
Ama bizim adete en az 5 gün varParmak testi kuzumarmelad01 söylemişti ya bende ondan öğrendim geçen yaptım yumuşak bugün de yaptım yine yumuşaktı vajina muayenesi yapıyoruz kendimiz anlamak için sert ise adet 3-4 güne gelirmiş yumuşak ise et gibi bişey değiyorsa gebeliğe yorulurmuş eskiden
Regle daha var 5 gün biraz yaklaşınca denerimParmak testi kuzumarmelad01 söylemişti ya bende ondan öğrendim geçen yaptım yumuşak bugün de yaptım yine yumuşaktı vajina muayenesi yapıyoruz kendimiz anlamak için sert ise adet 3-4 güne gelirmiş yumuşak ise et gibi bişey değiyorsa gebeliğe yorulurmuş eskiden
Evet ama iste test yapamıyorum diye bunu yaptım hahshshs bu arada benim bir kaç aydır hep 3 gün öncesi den lekelenmem başlardı bakalım bu ay da öyle olacak mıAma bizim adete en az 5 gün var
İnşllah hepsinden farklı bir döngüdesindirEvet ama iste test yapamıyorum diye bunu yaptım hahshshs bu arada benim bir kaç aydır hep 3 gün öncesi den lekelenmem başlardı bakalım bu ay da öyle olacak mı
İnşallahhhhh kuzuuİnşllah hepsinden farklı bir döngüdesindirBenim karnım şişiyor ya kaç gündür sanki adet olacakmışım olamıyormuşum gibi rahatsız ediyor
Demek muhteşem yüzyılda ebe kadın böyle anlıyodu aydınlandım
İnşallahhhhhhYarın bır daha yap ınsallah yalancı pozıtıf degıldır çook aminnn
evet aynen Awox bekliyorum beşliSende benım gıbı 5 li awox mu sıparıs verdın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?