İnşallahhhhh kuzuu acaba ayak üşümesiyle alakalı mı ya bu da belirti sonuçta ama
Zaten rüzgar vurduğu an şişiyorum karnım daha sancılı oluyor çekiliyor gibi oluyor dün iğne batmaları olmuştu ve diyorum ya ishalden de kurtaramıyorum bu sebeple

Zaten rüzgar vurduğu an şişiyorum karnım daha sancılı oluyor çekiliyor gibi oluyor dün iğne batmaları olmuştu ve diyorum ya ishalden de kurtaramıyorum bu sebeple
Ay hala ishal misin patates haşlaması falan ye leblebi ye geçmiş olsun o da zor be

Kaçıncı gün yarın ? Bizim dpo10 olacak
Yarın Dpo 8 olacak ben 9 dan ıtıbaren yapmayı planlıyorum . 2 tane de ınnovıta var . Tam adet günüme kadar yetıyor . Eğer hamılelık olmazsa benım adetım hıc geçmiyor zaten . Gebelık testlerımı bıtırır rahatlarım

Ayyy az kalmış seninde

Awox da yarın negatif görürsem diye ödüm kopuyo Civcivimmm
Bence yarında negatif görebiliriz @nryy 12sinde pozitif gördü anca Kendimizi korkutmayalım şimdilikk. Bir tanesi böyle çıkmış kan vermiş 18 çıkmış yani bizimde varsa daha 10 lara çıkamadı heralde

Eklentiler

• IMG_6455.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 23
Ne bileyim bi kötü hissettim yine yalancı pozitif görmekten bıktım eşim yine gitmiş dandik bir şey almış adama gerçi bu markayı yazmamışım nerden bilecekte

Bende bi laboquicke inanıyorum ya başka test yapmayı düşünmüyorum elimde 6 tane var zaten ovülasyon testi ile gelen iki gün geçsin yapcam

Son düzenleme:
Canlar ChatGPT diyor ki tam saati bilemeyiz ama atıyorum çatlama günü akşam çatladı ve döllenme gerçekleşti. Ertesi gün dpo 1 ya mesela, 24 saat akşam doluyor. Biz 10. gün diye sabah test yapıyoruz ama hcg yükselmesi yarım günde bile farkediyor dedi. Kendinize göre uyarlayın işte. Aklınızda olsun. 4 saat sıvı alımını keserek akşam da yapabilirsin dedi

Kızar bırsey soracam ben şu an Dpo 7 deyım . İlk testımı Dpo 9 da yapmayı planlıyorum . Dpo 9 da adetıme 7 gün kalmış olacak . Ben bıraz erken yumurtluyorum. Sızce adete kaç gün kaldığının onemı var mı ? Yoksa sadece Dpo mu onemlı?

Bende bi anda grip boğaz ağrısı 4gundur çekiyorum 2 oglumdada hamileliğin griple anlamıştım dedim olabilirmi son 1 awox kalmıştı yaptım ama yine ilk dakikasında gecenki gibi silik çıktı ve yok malesef ardına artimed yaptım onda silik bile çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…