- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Zaten rüzgar vurduğu an şişiyorum karnım daha sancılı oluyor çekiliyor gibi oluyor dün iğne batmaları olmuştu ve diyorum ya ishalden de kurtaramıyorum bu sebepleİnşallahhhhh kuzuuacaba ayak üşümesiyle alakalı mı ya bu da belirti sonuçta ama
Kaçıncı gün yarın ? Bizim dpo10 olacakBende sıparıs vermıstım beklemede duruyor çekmecede
Ay hala ishal misinZaten rüzgar vurduğu an şişiyorum karnım daha sancılı oluyor çekiliyor gibi oluyor dün iğne batmaları olmuştu ve diyorum ya ishalden de kurtaramıyorum bu sebeple
Yarın Dpo 8 olacakKaçıncı gün yarın ? Bizim dpo10 olacak
Ayyy az kalmış senindeYarın Dpo 8 olacakben 9 dan ıtıbaren yapmayı planlıyorum . 2 tane de ınnovıta var . Tam adet günüme kadar yetıyor . Eğer hamılelık olmazsa benım adetım hıc geçmiyor zaten . Gebelık testlerımı bıtırır rahatlarım
Bence yarında negatif görebiliriz @nryy 12sinde pozitif gördü ancaAwox da yarın negatif görürsem diye ödüm kopuyoCivcivimmm
Ne bileyim bi kötü hissettim yine yalancı pozitif görmekten bıktım eşim yine gitmiş dandik bir şey almış adama gerçi bu markayı yazmamışım nerden bilecekteBence yarında negatif görebiliriz @nryy 12sinde pozitif gördü ancaKendimizi korkutmayalım şimdilikk. Bir tanesi böyle çıkmış kan vermiş 18 çıkmış yani bizimde varsa daha 10 lara çıkamadı heralde
Yazık adamcağıza ya para vermiş okadarNe bileyim bi kötü hissettim yine yalancı pozitif görmekten bıktım eşim yine gitmiş dandik bir şey almış adama gerçi bu markayı yazmamışım nerden bilecekte
Onada çizgi yok dedim heveslenmesin diyeYazık adamcağıza ya para vermiş okadar
İyi yapmışsın netleşsin çizgilerimizde öyle söyleriz inşallahOnada çizgi yok dedim heveslenmesin diye
İnşallahİyi yapmışsın netleşsin çizgilerimizde öyle söyleriz inşallah
Bende bi laboquicke inanıyorum ya başka test yapmayı düşünmüyorum elimde 6 tane var zaten ovülasyon testi ile gelen iki gün geçsin yapcamCivcivimmm Ben Dpo 10 da denediğimde silik çizgiyi görmüştüm. 9. Gün yaptığımda negatifti mesela.
Bugün yine benim Dpo 10. Eczanede freely kaset test vardı. Aldım geldim yaptım sabah. Silik çizgi çıktı 5 dakikada ama freely e güvenemiyorum, yarın gelir laboquick testim onla yapcam.Onda çıkarsa inanabiliyorum sadece
İki ay önce yalancı çizgi çıkardı bende o maalesef. Baya çizgi belliydi ama kanda çıkmadı
Ben de 10 lu sipariş etmiştim. Dağıtıma çıkmış gelir bir saateBende bi laboquicke inanıyorum ya başka test yapmayı düşünmüyorum elimde 6 tane var zaten ovülasyon testi ile gelen iki gün geçsin yapmam
Bende bi anda grip boğaz ağrısı 4gundur çekiyorum 2 oglumdada hamileliğin griple anlamıştım dedim olabilirmi son 1 awox kalmıştı yaptım ama yine ilk dakikasında gecenki gibi silik çıktı ve yok malesef ardına artimed yaptım onda silik bile çıkmadıZaten rüzgar vurduğu an şişiyorum karnım daha sancılı oluyor çekiliyor gibi oluyor dün iğne batmaları olmuştu ve diyorum ya ishalden de kurtaramıyorum bu sebeple
AyyyCivcivimmm nryyy böyle duruyor bebekler
Biraz baktım yalancı çıkardığı olmuşkaset test de kuruma bırakan bi test yani yine belirsizlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?