Kaçıncı gündesinBugünde negatif gerçekten aşırı stres olmaya başladım
Evet değerlendircem bu ay üç kere yumurtlama oldu heraldeAy pik oluyor buhamilesin ya da yeniden yumurtlama sen nolur olmaz değerlendir ama diğer ihtimali düşünüyorum
Aşkım hiç bilmiyorum ki yaşamadım böyle bir şey daha önceEvet değerlendircem bu ay üç kere yumurtlama oldu heralderegl gecikmez demi bu durumda
Neyse bekleyelim yine malesef beklicemAşkım hiç bilmiyorum ki yaşamadım böyle bir şey daha önce
Kız attığım fotolara bak gebelik ovi hepsi karışıkHey maşallah ne akıntıymış kızBende bişey yok. Sen gebesin bak gör hahsha
Benimde akıntım ucunda azıcık geliyo oda zorla geliyorHey maşallah ne akıntıymış kızBende bişey yok. Sen gebesin bak gör hahsha
Nerde kız bakayım durKız attığım fotolara bak gebelik ovi hepsi karışıksoftec marka iyi mi biliyor musun
Bence gebelikten koyulasiyo demedi deme vallahi hayır bu koyulasmaBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
@Civcivimmm nryyy Hayalim kizim D dahacokerken @pandelaA @haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
Ben sana bişey diyeyim mi, bir ayda 2-3 yumurtlama olmaz geç onlarıBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
@Civcivimmm nryyy Hayalim kizim D dahacokerken @pandelaA @haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
Evet evet biliyordum böyle olacağınııı ahahhahah ama sizlerin testi mutlu ettii özellikle ovu testine daha da mutlu oldummSenin daha yükseliyor olabilir biliyorsun erken test verdin
Bence gebelikten koyulasiyo demedi deme vallahi hayır bu koyulasma
Ben sana bişey diyeyim mi, bir ayda 2-3 yumurtlama olmaz geç onlarıBence senin hcg yükseliyor ondan buda koyulaşıyorrrr Hadi inşallah kızzz
Bilemedim inşallah dediğiniz gibi olur şu Awox gelseydiEvet evet biliyordum böyle olacağınııı ahahhahah ama sizlerin testi mutlu ettii özellikle ovu testine daha da mutlu oldumm
Sabah erken gebelik te yaptım softec marka. Eşim almış nasıldır bilmiyorum bazıları yalancı pozitif veriyor demiş ama..Nerde kız bakayım dur
Ne zaman geliyorBilemedim inşallah dediğiniz gibi olur şu Awox gelseydiben orda görmeden sevinmiyorum ama umut oluşuyor en azından pcos yok eğer gebe değilsem bu testin sahibine döktürürüm ağzıma geleni
Adetime 6 gün kaldıKaçıncı gündesin
Yarın gelecek sanırım ya bugün yetişmezNe zaman geliyorkızlar bugün kendinizde farklı bişeyler hissediyor musunuzz belirtiler ne durumda
Yaa yarın sabah test gelene kadar tut idrarını ahahhahahah Benim hiç belirtim yok kızlaar yani adete 5 6 gün kaldı sanki olsa bi belirti olurdu ya da testte birazcık olsun biseyler görürdüm diye düşünüyorummYarın gelecek sanırım ya bugün yetişmeznapcam nerden test bulcam delirdim şuan ahahhaa
Valla benim dünden beri belim ağrıyor kuyruk sokumu özellikle.
Akıntım hala yok gibi. Çok azıcık var minicik rakı beyazı
Başka da bir şey yok
O zman beslenmeyle olur kuzum sadece kafaya takıyor olabilirsinÇekildim canım hem de 2 kere. Amh düşüklüğü nden başka hiç bi sorunum yok bi de pıhtılaşma var yaş 34
Adetime 5 gün kala çıkmamıştı adete 2 gün kala öğrenmiştim bir önceki hamilelikte. Çıkmazsa tekrarla:)Adetime 6 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?