- 29 Temmuz 2025
- 273
- 318
- 18
- 26
Kız şuan benimde tek ağrım bel başka bir şey yokYaa yarın sabah test gelene kadar tut idrarını ahahhahahah Benim hiç belirtim yok kızlaar yani adete 5 6 gün kaldı sanki olsa bi belirti olurdu ya da testte birazcık olsun biseyler görürdüm diye düşünüyorumm
İsim değiştirme yok mu burda sjjsjs bi sor araştır hemen şimdi yap isminiKeske kullanıcı adımı daha çok erken yapmasaydım sanki çektim o yazıyı üstüme kaldı jdjdjdjdjjdjdj
Teşekkür ederim canımAdetime 5 gün kala çıkmamıştı adete 2 gün kala öğrenmiştim bir önceki hamilelikte. Çıkmazsa tekrarla:)
Ne zaman doğru sonucu görürüz acabaaKız şuan benimde tek ağrım bel başka bir şey yok
Bi arastırayım ahahahahhaİsim değiştirme yok mu burda sjjsjs bi sor araştır hemen şimdi yap ismini
Awox gelince ya mortlarım ya da belli olur benceNe zaman doğru sonucu görürüz acabaa
Amin hayatım amin hepimizin dilerim rabbim kucağını doldursun bu gurup Türkiye’de bir araya gelelim bebişlerimizle :)Rabbım büyük rabbimin izniyle inşallah yüzün güler Rabbım kucağını doldursun oda bi vesile olsun bitanem inşallah çokça amin
Yarın gelecekse simdi yine chatle konustum en erken 28 i artar diyoAwox gelince ya mortlarım ya da belli olur bence
Değiştirebilirsin kuşumKeske kullanıcı adımı daha çok erken yapmasaydım sanki çektim o yazıyı üstüme kaldı jdjdjdjdjjdjdj
Büyük gün28 eylülden sonra ismimi değiştirebiliyormuşumm djjdjdhhdhd
Türkiye’ye gel seni ısırmaya yanına gelcemAmin hayatım amin hepimizin dilerim rabbim kucağını doldursun bu gurup Türkiye’de bir araya gelelim bebişlerimizle :)
ben yıkık sorma yaYarın gelecekse simdi yine chatle konustum en erken 28 i artar diyoyarın da erken olabilir hepimiz için belkiii
En erken 28 eylülde değiştirebilirsin diyoDeğiştirebilirsin kuşum
Dert etme benimde öyleDpo 9 ge Benim de negatif
Aşkım resmen koyulaşıyor bu bence sen hamilesinBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
Civcivimmm @nryyy Hayalim kizim D dahacokerken pandelaA haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
Muhtemelen 2 ay doluncaBüyük günniye o gün bir ay falan mı oluyor
Türkiye’ye gel seni ısırmaya yanına gelcem
ben yıkık sorma ya
Nasıl üst üste bebem bazılarının bir kaç yumurtası oluyor birisi daha küçük büyük gibi öyle de olabilirDert etme benimde öyle
Aşkım resmen koyulaşıyor bu bence sen hamilesin2 kere yumurtlama falan zor hemde üst üste oluyor o
Bazıları regle 5 6 gün kala yaşıyor bazıları regl günüMuhtemelen 2 ay doluncaYAA SU İMPLANTASYON KANAMASI NE ZAMAN OLURR
Ay bu gebelikten bak ben sana diyimmmmBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
Civcivimmm @nryyy Hayalim kizim D dahacokerken pandelaA haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
Aminnnn inşallahhhAy bu gebelikten bak ben sana diyimmmm
Ohoo inşallah görürüz bugün yarın da rahat rahat vakit geçiririzBazıları regle 5 6 gün kala yaşıyor bazıları regl günüve herkeste olmuyor benim ilkinde olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?