Canım sende durum ne ? Test mi yaptın ? Ya ben bir ayda 2 defa yumurtladım bak ikizlerim oldu yani oluyor bir ayda iki defa yumurtlama zor yakalanıyor ama hergün takip edilirse senede 3 defa yakaladı kuzenim 3 . Degerlendirmesinee gebe kaldı ve ikizler oldu şuanDert etme benimde öyle
Aşkım resmen koyulaşıyor bu bence sen hamilesin2 kere yumurtlama falan zor hemde üst üste oluyor o
Ben de senin hamile olduğuna cook inanıyorum Rabbim hepimize sağlıklı pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsinAminnnn inşallahhhtest sahibi bir gebenin günlüğü kızlar negatif çıkarsa eğer ki gebelik bu karıyı bulurum ben
Aşkım benim akıntım genel olarak oluyor oyüzden asla emin değilim ve bütün hislerim kayboldu inşallah sizlerden güzel haber alırızHey maşallah ne akıntıymış kızBende bişey yok. Sen gebesin bak gör hahsha
Bu sefer de yerleşme mi regl mi geliyor diye insanın kafası karışıyorOhoo inşallah görürüz bugün yarın da rahat rahat vakit geçiririztestlerden hayır yok bari onu görelim ahahhahhaa
Aminnnn hepimizin sevindiği bir ay olarak gelsin EylülBen de senin hamile olduğuna cook inanıyorum Rabbim hepimize sağlıklı pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsin
Ay valla ben bilmiyorum inanmak istediğim hamile olmanMuhtemelen 2 ay doluncaYAA SU İMPLANTASYON KANAMASI NE ZAMAN OLURR
Nasıl üst üste bebem bazılarının bir kaç yumurtası oluyor birisi daha küçük büyük gibi öyle de olabilir
Bende de yok ne kan ne akıntı ne leke püüüüüAy valla ben bilmiyorum inanmak istediğim hamile olman
Bende öyle bir şey bekliyorum ama yokkk
Ay bugün gelse regl demem cünkü bende regl günü hariç bisey olmuyooBu sefer de yerleşme mi regl mi geliyor diye insanın kafası karışıyor
Maşallah kuzucum üst üste olur dedim şimdi adete 5 gün varken hamilelikte koyulaştıpını düşünüyorum ve istiyorumCanım sende durum ne ? Test mi yaptın ? Ya ben bir ayda 2 defa yumurtladım bak ikizlerim oldu yani oluyor bir ayda iki defa yumurtlama zor yakalanıyor ama hergün takip edilirse senede 3 defa yakaladı kuzenim 3 . Degerlendirmesinee gebe kaldı ve ikizler oldu şuan
Ay ben belirtileri siliyorum kafadan o çizgiyi görmedikçe anlamı yokBende de yok ne kan ne akıntı ne leke püüüüü
amin cümlemizeAy valla ben bilmiyorum inanmak istediğim hamile olman
Bende öyle bir şey bekliyorum ama yokkk
Ya bende de hic belirti yok chat diyo yerleşme bitince kasık ağrısı gibi belirtiler gecer vs diye. Ama kanama falan da görmedim. İnşAllah yerleşmemiz bitti diye belirtiler düzelmiştir. Mide yanmam hiç olmazdı ama mide yanması yaşıyorum stresten iyice deli ettim kendimi djjdjdjjdjdAy ben belirtileri siliyorum kafadan o çizgiyi görmedikçe anlamı yok
Tabi canım bende o yüzden eşime regl olcam galiba deyip duruyorumAy ben belirtileri siliyorum kafadan o çizgiyi görmedikçe anlamı yok
Bak şimdi ona inanırsam dün kasık ağrım daha fazlaydıYa bende de hic belirti yok chat diyo yerleşme bitince kasık ağrısı gibi belirtiler gecer vs diye. Ama kanama falan da görmedim. İnşAllah yerleşmemiz bitti diye belirtiler düzelmiştir. Mide yanmam hiç olmazdı ama mide yanması yaşıyorum stresten iyice deli ettim kendimi djjdjdjjdjd
İnşallah olmayız :’(Tabi canım bende o yüzden eşime regl olcam galiba deyip duruyorum
Benimde öyle ama böyle diye diye kendime nazar ettim. Geçen ay reglim hep kahve oldu. Beynimiz bizi çok etkiliyor kızlar. Bazen bu ovi testlerini bile beynimle kontrol ettiğimi düşünüyorumAy bugün gelse regl demem cünkü bende regl günü hariç bisey olmuyoobi görsem havalara ucarım ahahhahahah
İnşallaahhhhİnşallah olmayız :’(
Bilmiyorum canım ama bu ay içinde garip bi his var sanki bu ay olcak gibi. Bilmiyorum inşallah kursağımda kalmaz sadece bi his işteO zman beslenmeyle olur kuzum sadece kafaya takıyor olabilirsin
Canım awox unda yalancı pozitif verdiğini gördüm ben burda malesef. Miratech markasını tek geçerim ne yalancı ne kurumaAwox gelince ya mortlarım ya da belli olur bence
Bu çok doğru. Bu kadar düşününce aklıma doktorlar dizisindeki yalancı hamilelik sahnesi geliyorBenimde öyle ama böyle diye diye kendime nazar ettim. Geçen ay reglim hep kahve oldu. Beynimiz bizi çok etkiliyor kızlar. Bazen bu ovi testlerini bile beynimle kontrol ettiğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?