Aşkım softec. Miratech değilCanım awox unda yalancı pozitif verdiğini gördüm ben burda malesef. Miratech markasını tek geçerim ne yalancı ne kuruma
Evet gebelikler negatif çıkarsa bu düşüncemi kanıtlamış olacağımBu çok doğru. Bu kadar düşününce aklıma doktorlar dizisindeki yalancı hamilelik sahnesi geliyorhamileymiş gibi belirti veren hastaya doktor “sen hamile değilsin sadece hamile olduğunu zannediyorsun bu psikolojik rahatsızlık” diyor ahahahhahahah
Ay Allah korusun ama ben de bugün aynı şeyi düşünüyorumEvet gebelikler negatif çıkarsa bu düşüncemi kanıtlamış olacağım
İyi düşün canın bir şey çekmiyor muuuuAy Allah korusun ama ben de bugün aynı şeyi düşünüyorumbi aşermediğim kaldı ahahahhahahahha
Awox test çekiyor sayılır mıİyi düşün canın bir şey çekmiyor muuuu
Hahahah biz öyle oluyoruz kesinBu çok doğru. Bu kadar düşününce aklıma doktorlar dizisindeki yalancı hamilelik sahnesi geliyorhamileymiş gibi belirti veren hastaya doktor “sen hamile değilsin sadece hamile olduğunu zannediyorsun bu psikolojik rahatsızlık” diyor ahahahhahahah
Ahahaha bu güzeldi benim canım da ondan çekiyor şuanAwox test çekiyor sayılır mınegatif testleri yiyip yok etmek istiyorum
Ağzından bal damlıyor kız inşallah çok amin çokkkk
Ya bir de inanıp inanıp sonra yoktur yaa diyip bütün belirtiler yok oluyor tam kafayı yemelik ahhahahahhaHahahah biz öyle oluyoruz kesin
Biliyorum canım miratech bulursan onla dene diye dedimAşkım softec. Miratech değil
Ay pardon canım . Aklımda bulunsun teşekkür ederimBiliyorum canım miratech bulursan onla dene diye dedim
Sen hamilesin kuzum her şey belli ediyorAy pardon canım . Aklımda bulunsun teşekkür ederim
Ay bende yaaaa bi gelse de başlasam döngüyeYaa bende regl olsaydım da aranıza katılıp bu heyecanı beraber yaşasaydık ya
Neyse bizde beraber takılırız tatlimAy bende yaaaa bi gelse de başlasam döngüye
Bence ikinizde hamilesiniz bu aySen hamilesin kuzum her şey belli ediyor
Kuzum sen o dediğimi yaptinmi yapayım diyodunBiliyorum canım miratech bulursan onla dene diye dedim
O değilde şimdi sen hergun yapıp hamile kaldıysan diğer aya hep birlikte hergun denememiz yokmuAhahaha bu güzeldi benim canım da ondan çekiyor şuan
Ağzından bal damlıyor kız inşallah çok amin çokkkk
Bana da ikiside hamileymiş gibi geliyoooBence ikinizde hamilesiniz bu ay
Allah razı olsun dualarınıza sığınıyorumBence ikinizde hamilesiniz bu ay
Bu ayBiliyorum bana yeter artık deyip kızacaksınız amaovi denedimmm Awox ne zaman gelir bilmiyorum son kez bakayım dedim ..
Civcivimmm @nryyy Hayalim kizim D dahacokerken pandelaA @haifa
Bugünü de değerlendireyim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?