- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Ah bana da gelseBana da ikiside hamileymiş gibi geliyooo
Rahim belkide kendini hazirliyor oradaki kaslar kasiliyo bu güzel biseyAllah razı olsun dualarınıza sığınıyorumBir şey sormak istiyorum dün özellikle yaşadım da bugünde hissettim hatta az önce sol kaşığıma birden sancı vurup gidiyor ama acılı bir şey değil ama hissettiriyor bu yumurtlama sonrası normal bir şey mi yaşadınız mı? Ya da bardaklardan kaynaklı olur mu ?
Oyy bir hamişimiz daha gelmişşBu ayCivcivimmm ve @aydk senden çok beklenti var bilgineeee. Merakla mesajlarınızı okuyorum, çok heyecanlııııı.
Riske atma değerlendir canım ama ben bat a kadar pik üstü yapacak bebiş haberi verecek inşallah diye yorumladım.
Ay hep klavye değiştirmiş yazdıklarımı . Bağırsaktan kaynaklı olur mu ? Sen yaşadın mı hiç normal döngünde hissettin mi canım ? İnşallah dediğin gibi olur bende çok isterim onuRahim belkide kendini hazirliyor oradaki kaslar kasiliyo bu güzel bisey
Bu hamis nerelerdesin kayboldu kız iki oku ufle üzerimize arada geldeBu ayCivcivimmm ve @aydk sizden çok beklenti var bilginizeeee. Merakla mesajlarınızı okuyorum, çok heyecanlııııı.
Riske atma değerlendir canım ama ben bat a kadar pik üstü yapacak bebiş haberi verecek inşallah diye yorumladım.
Evet aşkım hatta bazen böyle iğne batiyomus hissi olur dolgunluk hissi olur yukarı uzanınca acır felanAy hep klavye değiştirmiş yazdıklarımı . Bağırsaktan kaynaklı olur mu ? Sen yaşadın mı hiç normal döngünde hissettin mi canım ? İnşallah dediğin gibi olur bende çok isterim onu
Yani normalde de yaşıyorsun bunu doğru mu anladımEvet aşkım hatta bazen böyle iğne batiyomus hissi olur dolgunluk hissi olur yukarı uzanınca acır felan
Hamile olundugunda olağan seylerYani normalde de yaşıyorsun bunu doğru mu anladım
Ben ilk sizlerle bu sürece başladım, kopabilir miyim hiç buradan.Oyy bir hamişimiz daha gelmişşNasıl gidiyor canım benim Dualarında eksik etme bizleri olur mu
Yok canımın içi hiç kaybolur muyum anca beraber kanca beraberBu hamis nerelerdesin kayboldu kız iki oku ufle üzerimize arada gelde
Ne güzel böyle ağrın sizin olmadan devam eder inşallah tatlim kaç haftalık oldunuzBen ilk sizlerle bu sürece başladım, kopabilir miyim hiç buradan.
Merakla kimler aramıza katılacak diye okuyorum ve bol bol dua ediyorum. Gönül bağımız çok hoşuma gidiyor ve bu ay çok heyecanlandım bir sürü güzel haber gelsin inşallah.
Ben çok şükür iyiyim, belirtilerim yok o kafama takılıyor sadece ama buna da çok şükür.
Ayy aşkım ben normal hamile değilken diye sordum adet öncesi yaşıyor musun diyeHamile olundugunda olağan seyler
Ozaman biz hamilelik olarak yoralim regli getirme aklına cissssAyy aşkım ben normal hamile değilken diye sordum adet öncesi yaşıyor musun diyedediğin şeyleri yaşıyorum çünkü
7+2 günlük olduk.Ne güzel böyle ağrın sizin olmadan devam eder inşallah tatlim kaç haftalık oldunuz
Aynen inşallah denk gelir ama benim daha 1 ay falan sürer gelmesi herhaldeNeyse bizde beraber takılırız tatlim
Sol kasık değil ama ben dpo7/8 bildiğin regl ağrısı cekmiştimAllah razı olsun dualarınıza sığınıyorumBir şey sormak istiyorum dün özellikle yaşadım da bugünde hissettim hatta az önce sol kaşığıma birden sancı vurup gidiyor ama acılı bir şey değil ama hissettiriyor bu yumurtlama sonrası normal bir şey mi yaşadınız mı? Ya da bardaklardan kaynaklı olur mu ?
Allah razı olsun taze anneBen ilk sizlerle bu sürece başladım, kopabilir miyim hiç buradan.
Merakla kimler aramıza katılacak diye okuyorum ve bol bol dua ediyorum. Gönül bağımız çok hoşuma gidiyor ve bu ay çok heyecanlandım bir sürü güzel haber gelsin inşallah.
Ben çok şükür iyiyim, belirtilerim yok o kafama takılıyor sadece ama buna da çok şükür.
Ay inşallahhhOzaman biz hamilelik olarak yoralim regli getirme aklına cissss
Canım benimde demek istemiyorum ama öyle. 6 dan sonra başladı aynı 7-8 kasık ağrım ve bel ağrım başladı kalçama ve sırtıma vuruyor. Bugün dpo 9 da daha çok solda dolgunluk hissetmeye başladım ve belim daha çok o tarafta ağrıyor gibi. Birde bıçak sağlanır gibi hafif sancılar dikkatimi çekiyor. Bunları yaşayıp sonunda adet olacakmışım hissiyatı var ama. Sonu hayırlı olsun inşallahSol kasık değil ama ben dpo7/8 bildiğin regl ağrısı cekmiştim
Sen yarın test yapacak mısın bizimle çok merak ediyorum yapmayanlarııBenimde şuan alt karnım da biraz hareketlenmeler başladı minik minik sancılar hayırlara çıksın inşallah. Akıntı da hissediyorum. Akıntı derken o bölgede nemlilik yani. İnşallah psikolojik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?