Rahim belkide kendini hazirliyor oradaki kaslar kasiliyo bu güzel bisey

Oyy bir hamişimiz daha gelmişş Nasıl gidiyor canım benim Dualarında eksik etme bizleri olur mu

Bu hamis nerelerdesin kayboldu kız iki oku ufle üzerimize arada gelde

Ay hep klavye değiştirmiş yazdıklarımı . Bağırsaktan kaynaklı olur mu ? Sen yaşadın mı hiç normal döngünde hissettin mi canım ? İnşallah dediğin gibi olur bende çok isterim onu
Evet aşkım hatta bazen böyle iğne batiyomus hissi olur dolgunluk hissi olur yukarı uzanınca acır felan

Oyy bir hamişimiz daha gelmişş Nasıl gidiyor canım benim Dualarında eksik etme bizleri olur mu
Ben ilk sizlerle bu sürece başladım, kopabilir miyim hiç buradan.
Merakla kimler aramıza katılacak diye okuyorum ve bol bol dua ediyorum. Gönül bağımız çok hoşuma gidiyor ve bu ay çok heyecanlandım bir sürü güzel haber gelsin inşallah.
Ben çok şükür iyiyim, belirtilerim yok o kafama takılıyor sadece ama buna da çok şükür.

Bu hamis nerelerdesin kayboldu kız iki oku ufle üzerimize arada gelde
Yok canımın içi hiç kaybolur muyum anca beraber kanca beraber Görev yaptığım yere döndük, hazırlık, dönüş süresi derken mesaj yazamadım ama sürekli okudum mesajları, güzel haberler kovalıyorum.
Ve buradaki tüm canlarım ciğerlerim güzel haberlerinize duacıyım.

Ne güzel böyle ağrın sizin olmadan devam eder inşallah tatlim kaç haftalık oldunuz

Sol kasık değil ama ben dpo7/8 bildiğin regl ağrısı cekmiştim

Allah razı olsun taze anne Bence vücut alışınca belirti bitiyor canım benim buna takılma keyfini çıkar

Benimde şuan alt karnım da biraz hareketlenmeler başladı minik minik sancılar hayırlara çıksın inşallah. Akıntı da hissediyorum. Akıntı derken o bölgede nemlilik yani. İnşallah psikolojik değildir

Ozaman biz hamilelik olarak yoralim regli getirme aklına cissss
Ay inşallahhh
Sol kasık değil ama ben dpo7/8 bildiğin regl ağrısı cekmiştim
Canım benimde demek istemiyorum ama öyle. 6 dan sonra başladı aynı 7-8 kasık ağrım ve bel ağrım başladı kalçama ve sırtıma vuruyor. Bugün dpo 9 da daha çok solda dolgunluk hissetmeye başladım ve belim daha çok o tarafta ağrıyor gibi. Birde bıçak sağlanır gibi hafif sancılar dikkatimi çekiyor. Bunları yaşayıp sonunda adet olacakmışım hissiyatı var ama. Sonu hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…