- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Kötü düşünmeee bence de var baksana her sey bebişe işaret ediyorAy inşallahhh
Canım benimde demek istemiyorum ama öyle. 6 dan sonra başladı aynı 7-8 kasık ağrım ve bel ağrım başladı kalçama ve sırtıma vuruyor. Bugün dpo 9 da daha çok solda dolgunluk hissetmeye başladım ve belim daha çok o tarafta ağrıyor gibi. Birde bıçak sağlanır gibi hafif sancılar dikkatimi çekiyor. Bunları yaşayıp sonunda adet olacakmışım hissiyatı var ama. Sonu hayırlı olsun inşallah
İnşallah canımmKötü düşünmeee bence de var baksana her sey bebişe işaret ediyor
Ben kullanmadım bilmiyorum canımKızlar ya ilk kez böyle bir düzensiz adet yaşıyorum. BAT a daha 13 gün hadi bilemedin 10 gün var. Benim de 2 gündür açık kırmızı kahverengi lekelenmem vardı çok az, bugün baya 5-6 damla kahverengi yine lekelenmem oldu adetim başlar gibi.. bu ay femara estrofem kullanmıştım, acaba o mu döngümü bozdu diye düşünüyorumhiç böyle durum yaşayan oldu mu?
Insallah kuzum güzel günler inşallah yakın sen içini ferah tutBilmiyorum canım ama bu ay içinde garip bi his var sanki bu ay olcak gibi. Bilmiyorum inşallah kursağımda kalmaz sadece bi his işte
Aşkım valla ben güvenmiyorum testlere o yüzden sevinmiyorum bile içim kıpır kıpır oluyor dur diye durduruyorum biliyorsun Türkiye’de insanların duygularıyla oynadıkları için doğru şekilde görmeyince tebessüm etmeye korkar oldumSen hamilesin kuzum her şey belli ediyor
evet ben regl bitti bi başladım halada bir gün arayla devam ediyorumO değilde şimdi sen hergun yapıp hamile kaldıysan diğer aya hep birlikte hergun denememiz yokmu
Aminnnn aminnnnnBana da ikiside hamileymiş gibi geliyooo
inşallah kuşum kaçırır mıyım hala değerlendirme yapıyorumBu ayCivcivimmm ve A aydk sizden çok beklenti var bilginizeeee. Merakla mesajlarınızı okuyorum, çok heyecanlııııı.
Riske atma değerlendir canım ama ben bat a kadar pik üstü yapacak bebiş haberi verecek inşallah diye yorumladım.
Canımsın civcivimmmAllah razı olsun taze anneBence vücut alışınca belirti bitiyor canım benim buna takılma keyfini çıkar
Kız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmamCanımsın civcivimmm
Siz de gelin de beraber keyfini çıkarırız siz olmadan keyfi tam olmuyor
bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burdaKızlar ya ilk kez böyle bir düzensiz adet yaşıyorum. BAT a daha 13 gün hadi bilemedin 10 gün var. Benim de 2 gündür açık kırmızı kahverengi lekelenmem vardı çok az, bugün baya 5-6 damla kahverengi yine lekelenmem oldu adetim başlar gibi.. bu ay femara estrofem kullanmıştım, acaba o mu döngümü bozdu diye düşünüyorumhiç böyle durum yaşayan oldu mu?
İnşallah yaa hamiş grubunda takılırız artıkCanımsın civcivimmm
Siz de gelin de beraber keyfini çıkarırız siz olmadan keyfi tam olmuyor
aşkım biz duygudurum değişimlerimizKız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam
bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burda
Aynen bende bakamadım. Gelişmeleri birisi yazsa keşkeMerhaba canım kızlar, sizi çok özledim öncelikle pek bakamadım bu aralar. Var mı güzel bir gelişme kaçırmak istemem
Sanmam ama bakıcam devam eder mi etmez mi. Devam ederse ilaçlar baya döngümü bozdu o zamanKız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam
bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burda
Valla bende şöyle kan değeri 1000 küsürler görmek istiyorum sonra 3 binler falan bu testler kandırıyorAşkım valla ben güvenmiyorum testlere o yüzden sevinmiyorum bile içim kıpır kıpır oluyor dur diye durduruyorum biliyorsun Türkiye’de insanların duygularıyla oynadıkları için doğru şekilde görmeyince tebessüm etmeye korkar oldum
evet ben regl bitti bi başladım halada bir gün arayla devam ediyorum
Aminnnn aminnnnn
inşallah kuşum kaçırır mıyım hala değerlendirme yapıyorumsoftec markasını duydun mu hiç nasıl bu arada?
Henüz yok bebişMerhaba canım kızlar, sizi çok özledim öncelikle pek bakamadım bu aralar. Var mı güzel bir gelişme kaçırmak istemem
Henüz bir şey yok canımda ben seni neden hamile hatırladımAynen bende bakamadım. Gelişmeleri birisi yazsa keşke
Batlar ay başındaydı sanki öyle hatırlıyorum erkenden öğrenen var mı merak ettim. Nisan anneleri grubu sizinle şenlenmesin mi?Henüz yok bebiş
Haftasonuna dananın kuyruğu kopmuş olacak aşkım inşallah birkaç kişi güzel haber alacak gibi bekleyen çokBatlar ay başındaydı sanki öyle hatırlıyorum erkenden öğrenen var mı merak ettim. Nisan anneleri grubu sizinle şenlenmesin mi?
Yapayım ya aman beklemek zor ama işte henüz beta artmadıysa çıkar mı acaba başka testim de yokSen yarın test yapacak mısın bizimle çok merak ediyorum yapmayanlarıı
Ayy yok yapma sen ozaman dayan 12 de yap canımYapayım ya aman beklemek zor ama işte henüz beta artmadıysa çıkar mı acaba başka testim de yok
Ayyy inşallah bebeğim inşallah. İçime doğdu bu ay bu gruptan bayağı bir haber alacağız gibiHaftasonuna dananın kuyruğu kopmuş olacak aşkım inşallah birkaç kişi güzel haber alacak gibi bekleyen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?