Kötü düşünmeee bence de var baksana her sey bebişe işaret ediyor

Kızlar ya ilk kez böyle bir düzensiz adet yaşıyorum. BAT a daha 13 gün hadi bilemedin 10 gün var. Benim de 2 gündür açık kırmızı kahverengi lekelenmem vardı çok az, bugün baya 5-6 damla kahverengi yine lekelenmem oldu adetim başlar gibi.. bu ay femara estrofem kullanmıştım, acaba o mu döngümü bozdu diye düşünüyorum hiç böyle durum yaşayan oldu mu?

Ben kullanmadım bilmiyorum canım

Sen hamilesin kuzum her şey belli ediyor
Aşkım valla ben güvenmiyorum testlere o yüzden sevinmiyorum bile içim kıpır kıpır oluyor dur diye durduruyorum biliyorsun Türkiye’de insanların duygularıyla oynadıkları için doğru şekilde görmeyince tebessüm etmeye korkar oldum
O değilde şimdi sen hergun yapıp hamile kaldıysan diğer aya hep birlikte hergun denememiz yokmu
evet ben regl bitti bi başladım halada bir gün arayla devam ediyorum
Bana da ikiside hamileymiş gibi geliyooo
Aminnnn aminnnnn
inşallah kuşum kaçırır mıyım hala değerlendirme yapıyorum softec markasını duydun mu hiç nasıl bu arada?

Canımsın civcivimmm
Siz de gelin de beraber keyfini çıkarırız siz olmadan keyfi tam olmuyor
Kız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam
bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burda

Canımsın civcivimmm
Siz de gelin de beraber keyfini çıkarırız siz olmadan keyfi tam olmuyor
İnşallah yaa hamiş grubunda takılırız artık
Kız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam

aşkım biz duygudurum değişimlerimiz

Sanmam ama bakıcam devam eder mi etmez mi. Devam ederse ilaçlar baya döngümü bozdu o zaman

Valla bende şöyle kan değeri 1000 küsürler görmek istiyorum sonra 3 binler falan bu testler kandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…