- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Kocası da hemen hazırda ya hahahBen bugün sabah softec denedim silik çıktı. Dpo9 ama kullanmadım hiç yalancı vermiş bazılarına onu okudum güvenemedimovi denedim bir de. Bu şekilde çıktı değerlendirdim hemen
bebeksiiiiin kiiiİşte olunca herhalukârda çıkıyor
AhahahaAyy bende hiç memnun değilim.bu işten ot çopmu içsem napsam seninle şöyle hergun ovu yapmayı test yapmayı özledim be
Hazirdaki bu ay firesiz devam etti onunda işine gelmiştirKocası da hemen hazırda ya hahah
Biz her an her yerdeKocası da hemen hazırda ya hahah
Maşallah deyin kızzzzHazirdaki bu ay firesiz devam etti onunda işine gelmiştir
Valla ben 5 gündür yapmıyorum bugün 6 olacak yaparız heralde sksjHazirdaki bu ay firesiz devam etti onunda işine gelmiştir
En son ovu bitince almadim regli bekliyorum bugün biseyler kaynatıp içeyim.bariAhahahaşimdi de yap belki yumurtlama görürsün ?
İçme yinede ya. Ne olur ne olmaz. Bekle bir kaç gün dahaEn son ovu bitince almadim regli bekliyorum bugün biseyler kaynatıp içeyim.bari
Yaaaa inşallah kuzum ağzın bal yesinBiliyomusun bende seni hamisler grubuna katıldın sanmıştım hamilesin diye aklımda kalmış malummu olduki
Dün eşimde öyle dedi 5ine doktor randevum var eger olursa o biseyler verir onu kullanırsın dedi böylede zaman geciyo pofffİçme yinede ya. Ne olur ne olmaz. Bekle bir kaç gün daha
Benim hormonlardan heralde hep yüksek geziyorum hep ateşim vardır
Benimde bu ay hiç dokunmasın bin yıl yaşasınBenim hormonlardan heralde hep yüksek geziyorum hep ateşim vardırhatta beraberlik olunca soğuyorum
Ateşini söndürüyorBenim hormonlardan heralde hep yüksek geziyorum hep ateşim vardırhatta beraberlik olunca soğuyorum
Biz sıkıldıkça şeapıyoruzBenimde bu ay hiç dokunmasın bin yıl yaşasın
Aslında ilişkiye girmek tetikliyor yapsana
Görüntünü atar mısın cannım varsa birde 9 muydu senin değerde
Yok canım 11. Gün gidip verdim 138 çıktı 7dpo da tertemizdi mesela9 dpo da beta baktırmış mıydınız acaba 9 dpo da kaçtı betanızz
Testi çok silikti bide gün gün koyulasti öyle vermişti belayı ve yüksekti ona rağmen betasiCherie kızlarda sormuş sanırım görmedin.. testinin fotoğrafı var mıydı? Bir de ne zaman beta vermiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?