Ahhaha yine mükemmel yazıyla karşımızdasın aşkım evet bizde o çizgi olmuştu ve sen gerçekten ordan anladın hamileliğini kdksks bende beni ağlatan sırt ağrısından anlamıştım en çok da bişeylerin farklı olduğunu. Gerçekten buna çok katılıyorum herkesin belirtisi kendine özgü. Her ay o kadar çok belirti yaşıyordum ki ama hamile olduğunuz ay o hiss çok farklı hissediyorsunuz defalarca negatifi görseniz de siz hissediyorsunuz çünkü bedeninizi tanıyorsunuz. Bende de göğüs hassasiyeti yeni yeni başladı ve gerçekten öyle adet öncesinde ki gibi asla değil sütyene tahammülü yok göğüslerimin böyle bir ağrı yok yaa bu neeeeğğğ ksjsks bugün keseyi gördük şükür. Cumartesi yada pazartesi gel dedi İnşallah bebişi de görürüz de içim tam rahatlar. Rabbim bu duyguyu tüm isteyen kardeşlerimize yaşatsın bize ve bizim gibi hamiş arkadaşlara da hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amiinnn sizi çok seviyorumm

Bir de şöyle bir şey var bebeklerim benim betam 4 kat artıyordu yani ilk gebeliğimde gecikmenin 2. Günü 350 lerdeydi. Bunu da hesap edin

Testi çok silikti bide gün gün koyulasti öyle vermişti belayı ve yüksekti ona rağmen betasi
nasıl da güzel hatırlıyor
Adet söktürücü kullandın mı bebeğim? Randevuya çok var Rıdvan Ege de muayeneler çok uygun fiyata sgk ile anlaşmalı tek hastane Ankara’da olduğunu hatırlıyorum. Bir arayıp sorsana kuzum doktorlarıda iyi

Merhaba benim gecikmenin 8.hunu bugün pembe lekelenmem var adet olacakmış ağrısı da var ama göğüslerim de şiş leklenmem kanamaya dönmedi henüz ve idrarımda koku var hamile olabilir miyim

Sağlık ocağında geçen hafta kan vermiştim aslında hem sonuca gideyim.bahaneyle söktürücü yazdıralım demistim eşimde içme dur dedi gitmedim kaldi testlerde de cikmiyo zaten de işte beklemekte can sikiyo

Ayyy unuturmuyum hiç daha bebisini görcez adını ogrencez cinsiyetini ogrencez biz bugüne bugünlük teyzeleriyiz

Merhaba benim gecikmenin 8.hunu bugün pembe lekelenmem var adet olacakmış ağrısı da var ama göğüslerim de şiş leklenmem kanamaya dönmedi henüz ve idrarımda koku var hamile olabilir miyim
Sanmiyorum canim benim.aynisi başıma geldi ve bikac gün önce yine aynısı oldu ama yine yok bisey adet olmadan leke gelmesi lazım gebelik için bi doktora görün istersen

Benim ilk gebeliğimde tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Ve benimde geç döllenmeydi yumurtlamam 20. Gün olmuştu aslında gecikmemin 8. Günüydü. Test yapın inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…