Darısı başımıza aminnnnnnnYok canım 11. Gün gidip verdim 138 çıktı 7dpo da tertemizdi mesela
Bizede böyle bir şey lazım işteYok canım 11. Gün gidip verdim 138 çıktı 7dpo da tertemizdi mesela
Ahhaha yine mükemmel yazıyla karşımızdasın aşkım evet bizde o çizgi olmuştu ve sen gerçekten ordan anladın hamileliğini kdksks bende beni ağlatan sırt ağrısından anlamıştım en çok da bişeylerin farklı olduğunu. Gerçekten buna çok katılıyorum herkesin belirtisi kendine özgü. Her ay o kadar çok belirti yaşıyordum ki ama hamile olduğunuz ay o hiss çok farklı hissediyorsunuz defalarca negatifi görseniz de siz hissediyorsunuz çünkü bedeninizi tanıyorsunuz. Bende de göğüs hassasiyeti yeni yeni başladı ve gerçekten öyle adet öncesinde ki gibi asla değil sütyene tahammülü yok göğüslerimin böyle bir ağrı yok yaa bu neeeeğğğ ksjsks bugün keseyi gördük şükür. Cumartesi yada pazartesi gel dedi İnşallah bebişi de görürüz de içim tam rahatlar. Rabbim bu duyguyu tüm isteyen kardeşlerimize yaşatsın bize ve bizim gibi hamiş arkadaşlara da hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin AmiinnnKızlarım bence hiç telaş yapmayın. Yazılarınızı okudum. Ben dpo9 da negatif 0 kan testi görmüştüm ama hissetmiştim bir şeyler olduğunu hatta eşime gebelik testi alayım dediğimde artık neden bu kadar inatçısın falan demişti ve dpo 12 de pozitifi gördüm şükür öyle geç döllenme falan da değil. Yani şöyle zaten bebiş dpo6-10 arası yerleşiyormuş kiminin dpo 6 da yerleşiyor kiminin dpo 9-10 da yeni yerleşme oluyor bilemezsiniz.
Birde şunu ekleyeyim inanın herkesin yaşadığı belirti kendine özeldir. Hatta ben hiç belirti yaşamayanlardanım. Normalde adet öncesi göğüs ağrısı kesin kesin çekerdim bu ay asla çekmeyince bir tuhaflık olduğunu anladım. Ve bence çocuğun yerleştiği an hissediyorsunuz karnınızdaki o batma ve kasılmalardan
Ben normalde buradaki yazıları okuyup göğüs ucum neden sızlamıyor diye sürekli göğüs ucumu sıkardım ahahahah hatta hamileliği öğrendikten sonra bile sürekli sıkmaya devam ettim neden sızlamıyor diye. Ama inanın daha yeni yeni göğüs ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti oluştu
Ha birde şunu da ekleyeyim belki çoğu yok canım diyecek. Ama ben ve A adenim0011 göbek deliğinin altından aşağı kadar uzanan kahverengi çizgi oluşmuştu hamilelik çizgisi oluyormuş zaten o ben ordan anladım birde kumral tenliyim erken oluştu sanırım onu da bir kontrol edin
Bekle yavrum ona göre ilaç falan verir . Ne olur ne olmaz aman deyimDün eşimde öyle dedi 5ine doktor randevum var eger olursa o biseyler verir onu kullanırsın dedi böylede zaman geciyo pofff
Valla kuzum zorlasamdaAslında ilişkiye girmek tetikliyor yapsana
Senin niye gelmiyo kız hadi benim durum belli sana ne olduValla kuzum zorlasamdaneler değişik dugusuk yapsakta yok ay gelmiyo
Beta kişiden kişiye değişiyor bence diye düşünüyorum..Bir de şöyle bir şey var bebeklerim benim betam 4 kat artıyordu yani ilk gebeliğimde gecikmenin 2. Günü 350 lerdeydi. Bunu da hesap edin
Ya kuşum hsg çekindim gitti gelen giden yok yumurtlamada olmadı o dongum icindeSenin niye gelmiyo kız hadi benim durum belli sana ne oldu
nasıl da güzel hatırlıyorTesti çok silikti bide gün gün koyulasti öyle vermişti belayı ve yüksekti ona rağmen betasi
Merhaba benim gecikmenin 8.hunu bugün pembe lekelenmem var adet olacakmış ağrısı da var ama göğüslerim de şiş leklenmem kanamaya dönmedi henüz ve idrarımda koku var hamile olabilir miyimnasıl da güzel hatırlıyor
Adet söktürücü kullandın mı bebeğim? Randevuya çok var Rıdvan Ege de muayeneler çok uygun fiyata sgk ile anlaşmalı tek hastane Ankara’da olduğunu hatırlıyorum. Bir arayıp sorsana kuzum doktorlarıda iyi
Sağlık ocağında geçen hafta kan vermiştim aslında hem sonuca gideyim.bahaneyle söktürücü yazdıralım demistim eşimde içme dur dedi gitmedim kaldi testlerde de cikmiyo zaten de işte beklemekte can sikiyonasıl da güzel hatırlıyor
Adet söktürücü kullandın mı bebeğim? Randevuya çok var Rıdvan Ege de muayeneler çok uygun fiyata sgk ile anlaşmalı tek hastane Ankara’da olduğunu hatırlıyorum. Bir arayıp sorsana kuzum doktorlarıda iyi
aynen kuzum ilkinde tam 2 katı asla artmadı. İkincide maşallahı vardı. İkiz olacak diye korkmadım değil ama doktorum just one deyince rahatladımBeta kişiden kişiye değişiyor bence diye düşünüyorum..
Ayyy unuturmuyum hiçnasıl da güzel hatırlıyor
Sanmiyorum canim benim.aynisi başıma geldi ve bikac gün önce yine aynısı oldu ama yine yok bisey adet olmadan leke gelmesi lazım gebelik için bi doktora görün istersenMerhaba benim gecikmenin 8.hunu bugün pembe lekelenmem var adet olacakmış ağrısı da var ama göğüslerim de şiş leklenmem kanamaya dönmedi henüz ve idrarımda koku var hamile olabilir miyim
Benim ilk gebeliğimde tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Ve benimde geç döllenmeydi yumurtlamam 20. Gün olmuştu aslında gecikmemin 8. Günüydü. Test yapın inşallah vardırMerhaba benim gecikmenin 8.hunu bugün pembe lekelenmem var adet olacakmış ağrısı da var ama göğüslerim de şiş leklenmem kanamaya dönmedi henüz ve idrarımda koku var hamile olabilir miyim
Bu beta olayı 2 katı mı olmalı kızlar yoksa %60lık artış mıaynen kuzum ilkinde tam 2 katı asla artmadı. İkincide maşallahı vardı. İkiz olacak diye korkmadım değil ama doktorum just one deyince rahatladım
Bence senin yüksek artıyor biz okadar beklemeyelimBir de şöyle bir şey var bebeklerim benim betam 4 kat artıyordu yani ilk gebeliğimde gecikmenin 2. Günü 350 lerdeydi. Bunu da hesap edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?