- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Ay belirsizlik boş boş beklemek kafayı yemelikYa kuşum hsg çekindim gitti gelen giden yok yumurtlamada olmadı o dongum icinde
Koku varsa enfeksiyon vardır oda regl gecikmesi yapiyoBenim soruma da bakabilir misiniz
İlk başlarda egerki cok çok yeni ogrenildiyse regl gecikmeden ozaman 2 kat değil daha yavaş artiyomusBu beta olayı 2 katı mı olmalı kızlar yoksa %60lık artış mı
Onun beta ikize doğru gidiyoBence senin yüksek artıyor biz okadar beklemeyelim
kesinlikle çok haklısın bebeğim. Ama rahme müdahale edildiğinde kesinlikşçle gecikme yaşanıyor, döngüler değişebiliyor. Beklemekten başka çare yok gibi. Dilerim hemen yeni döngü başlarSağlık ocağında geçen hafta kan vermiştim aslında hem sonuca gideyim.bahaneyle söktürücü yazdıralım demistim eşimde içme dur dedi gitmedim kaldi testlerde de cikmiyo zaten de işte beklemekte can sikiyo
Ya yerim sizi güzel teyzeleri tabi ki her şeyi ilk siz öğreneceksinizAyyy unuturmuyum hiçdaha bebisini görcez adını ogrencez cinsiyetini ogrencez biz bugüne bugünlük teyzeleriyiz
En az %60 bebeğim benim ilki %80lerdeydi ama doktor gayet güzel diyorduBu beta olayı 2 katı mı olmalı kızlar yoksa %60lık artış mı
Ahahah evet kuzum ama doktorum ona da eee bu çok iyi demekki sağlıklı demişti. Aslında her doktorun yorumu farklı kimi de hiç bir şeyle alakası yok diyorBence senin yüksek artıyor biz okadar beklemeyelim
cumartesi tekrar gideceğim. Doktora özellikle sordum her yere baktı her yere ama yokOnun beta ikize doğru gidiyo
11.haftada ikiz olanlari gördümcumartesi tekrar gideceğim. Doktora özellikle sordum her yere baktı her yere ama yok
Öyle aşkım döngüyü çok bozuyor diye birazda oyuzden şimdiye kadar beklemistimkesinlikle çok haklısın bebeğim. Ama rahme müdahale edildiğinde kesinlikşçle gecikme yaşanıyor, döngüler değişebiliyor. Beklemekten başka çare yok gibi. Dilerim hemen yeni döngü başlar
Ya yerim sizi güzel teyzeleri tabi ki her şeyi ilk siz öğreneceksinizhala ben eşim ve burdaki teyzeleri dışında kimse bilmiyor
En az %60 bebeğim benim ilki %80lerdeydi ama doktor gayet güzel diyordu
Ahahah evet kuzum ama doktorum ona da eee bu çok iyi demekki sağlıklı demişti. Aslında her doktorun yorumu farklı kimi de hiç bir şeyle alakası yok diyor
Sadece artımed vardıHayır bebek ilk idrarla yapmıyoruz.. yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip kullanıyoruz.. hangi marka aldın?
Artimedinde mi ovulasyon testi varmis ilk defa duydumSadece artımed vardıyapayım o zaman şimdi daha önce hiç yapmamıştım
Ya onu hiç kullanmadım. Kaç tane aldın? Bir gebenin günlüğünden alıyorum ben. Buradaki arkadaşlar innovita ve laboquikten memnunlardı sanırım.. dene bakalım sıvı almadıysan nasıl çıkacak? Bazıları ilk on dk içinde bakılmalı bazısı on dk sonra bakılmalı diyor. Üzerini de oku biSadece artımed vardı
Benim öyle oldu adet oldumBenim soruma da bakabilir misiniz
Kocaeli canımm uzağız
şaka bir yana sağlıklı olsun da o da olsun11.haftada ikiz olanlari gördümhayırlısı olsun sağlıklı olsunda
5 dakika bekle 30 dakika sonra geçersiz diyo. 5 tane var içinde. Deneyip bakayım ahhahahaYa onu hiç kullanmadım. Kaç tane aldın? Bir gebenin günlüğünden alıyorum ben. Buradaki arkadaşlar innovita ve laboquikten memnunlardı sanırım.. dene bakalım sıvı almadıysan nasıl çıkacak? Bazıları ilk on dk içinde bakılmalı bazısı on dk sonra bakılmalı diyor. Üzerini de oku bi
Testleri gibi yanıltmaz insallah5 dakika bekle 30 dakika sonra geçersiz diyo. 5 tane var içinde. Deneyip bakayım ahhahaha
Bende öyleyim ya sanki regl gelecek yineAy inşallahhh
Canım benimde demek istemiyorum ama öyle. 6 dan sonra başladı aynı 7-8 kasık ağrım ve bel ağrım başladı kalçama ve sırtıma vuruyor. Bugün dpo 9 da daha çok solda dolgunluk hissetmeye başladım ve belim daha çok o tarafta ağrıyor gibi. Birde bıçak sağlanır gibi hafif sancılar dikkatimi çekiyor. Bunları yaşayıp sonunda adet olacakmışım hissiyatı var ama. Sonu hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?