Sağlık ocağında geçen hafta kan vermiştim aslında hem sonuca gideyim.bahaneyle söktürücü yazdıralım demistim eşimde içme dur dedi gitmedim kaldi testlerde de cikmiyo zaten de işte beklemekte can sikiyo
kesinlikle çok haklısın bebeğim. Ama rahme müdahale edildiğinde kesinlikşçle gecikme yaşanıyor, döngüler değişebiliyor. Beklemekten başka çare yok gibi. Dilerim hemen yeni döngü başlar
Ayyy unuturmuyum hiç daha bebisini görcez adını ogrencez cinsiyetini ogrencez biz bugüne bugünlük teyzeleriyiz
Ya yerim sizi güzel teyzeleri tabi ki her şeyi ilk siz öğreneceksiniz hala ben eşim ve burdaki teyzeleri dışında kimse bilmiyor
Bu beta olayı 2 katı mı olmalı kızlar yoksa %60lık artış mı
En az %60 bebeğim benim ilki %80lerdeydi ama doktor gayet güzel diyordu
Bence senin yüksek artıyor biz okadar beklemeyelim
Ahahah evet kuzum ama doktorum ona da eee bu çok iyi demekki sağlıklı demişti. Aslında her doktorun yorumu farklı kimi de hiç bir şeyle alakası yok diyor

Öyle aşkım döngüyü çok bozuyor diye birazda oyuzden şimdiye kadar beklemistim

Sadece artımed vardı
Ya onu hiç kullanmadım. Kaç tane aldın? Bir gebenin günlüğünden alıyorum ben. Buradaki arkadaşlar innovita ve laboquikten memnunlardı sanırım.. dene bakalım sıvı almadıysan nasıl çıkacak? Bazıları ilk on dk içinde bakılmalı bazısı on dk sonra bakılmalı diyor. Üzerini de oku bi

5 dakika bekle 30 dakika sonra geçersiz diyo. 5 tane var içinde. Deneyip bakayım ahhahaha

Bende öyleyim ya sanki regl gelecek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…