E bunda çizgi belli bayaÇok pahalıya satmışlar yaaekledim fotoyu böyle duruyor
Peki gebelik öncesi pik bekleniyor değil miiE bunda çizgi belli bayapik değil ama belli
Evet bidaha eczaneden alma sakın
Pike yakın veya pik .. herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Markada farkediyorPeki gebelik öncesi pik bekleniyor değil miiyarın da deneyeyim bakalım nasıl çıkacak yine hiç olmamasından iyidir böyle olması inşAllah ahahhahahah
Yok deyip sonra varsa sevinmemiz doğru değil mü sjjsjsjYa zaten deli gibiyim şuan üzme benivar var var diyelim olmazsa zaten yoktu deriz şşşş
Ah ah inşallahhhSöyle çift çizgili güzel bi renk test görmeyeli oldu hadi yapında gözümüz gönlümüz açılsınA aydk Civcivimmm
bana koyu geldi sanki idrar tuttun mu hiçÇok pahalıya satmışlar yaaekledim fotoyu böyle duruyor
Nasıl yani? Regl mi oldun şuanMaalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
Nasıl canım be zaman öğrenmiştikMaalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
Hayır regl olmadım ama beta düştüNasıl yani? Regl mi oldun şuan
yani 13 ten sonra hiç çıkmamıştım sıvı alımı oldu ama yarım saattir sıvı alımı olmamıştı. İlk çizgi kadar koyu değil. Yine de çift görmek her zaman mutlu ediyor mutlu oldum iyi ki aldım testi LH bile olsa pozitif mutlu ediyo ahhahahahhaYok deyip sonra varsa sevinmemiz doğru değil mü sjjsjsj
Ah ah inşallahhh
bana koyu geldi sanki idrar tuttun mu hiç
Doğru olan o ama napalım bizde ki de umut işteYok deyip sonra varsa sevinmemiz doğru değil mü sjjsjsj
Ah ah inşallahhh
bana koyu geldi sanki idrar tuttun mu hiç
Adetten 5 gün önce öğrenmiştim 3 gün geçti şuan bugün de betam baya düşmüşNasıl canım be zaman öğrenmiştik
Oo bayadır gitmiyorsun idrara yine iyi bana koyu geldi bu testi kullanmadım amayani 13 ten sonra hiç çıkmamıştım sıvı alımı oldu ama yarım saattir sıvı alımı olmamıştı. İlk çizgi kadar koyu değil. Yine de çift görmek her zaman mutlu ediyor mutlu oldum iyi ki aldım testi LH bile olsa pozitif mutlu ediyo ahhahahahha
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm şuan.. deşmek istemem ama öğrenmek amaçlı soruyorum regl kaç gün geçmişti?Hayır regl olmadım ama beta düştü
yani 13 ten sonra hiç çıkmamıştım sıvı alımı oldu ama yarım saattir sıvı alımı olmamıştı. İlk çizgi kadar koyu değil. Yine de çift görmek her zaman mutlu ediyor mutlu oldum iyi ki aldım testi LH bile olsa pozitif mutlu ediyo ahhahahahha
Ben baya erken öğrenmiştim beta 8 idi adetten 5 gün önce bugün gecikmenin 3. GünüÇok geçmiş olsun çok üzüldüm şuan.. deşmek istemem ama öğrenmek amaçlı soruyorum regl kaç gün geçmişti?
çok üzüldüm senin adınaAdetten 5 gün önce öğrenmiştim 3 gün geçti şuan bugün de betam baya düşmüş
teşekkür ederim amin hepimizin inşallahÇok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm senin adınaEn sağlıklı hayırlı zamanda seninle olsun bebişin
Ne denir ki. İnsanın dili tutuluyor.. çok üzgünüm. Ama en azından gebelik oluşuyor bunu düşünelimBen baya erken öğrenmiştim beta 8 idi adetten 5 gün önce bugün gecikmenin 3. Günü
Allah en kısa zamanda bir daha nasip etsin inşallahMaalesef ki kimyasal gebelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?