Kız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam

bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burda
Canım benim beklentiyi yüksek tutmamız lazım ki evrene güzel enerjiler yollayalım, Rabbim de bize bol bol nimetlerini sunsun inşallah, olumsuz olma bu yolun sonu bahar bahçe kuşum

Canım benim beklentiyi yüksek tutmamız lazım ki evrene güzel enerjiler yollayalım, Rabbim de bize bol bol nimetlerini sunsun inşallah, olumsuz olma bu yolun sonu bahar bahçe kuşum
İnşallah balım insanız işte umut ediyoruz sonra olmayınca hasarı büyük oluyor bu arada sen softec marka denedin mi hiç erken gebelik

11 deyim yavrum tam 2-3 gun once baslar benim lekelenme. Gecen aylarda da test yapiyodum hemen ayni gun lekelenme basliyodu sinir oluyodum zaten. Bi belirtim de yok ya sende belirti var mi suan akinti falan
Benim dün bel ağrım fazlaydı bugün de geliyor gidiyor başka da bir şey yok. Ama regle 1 hafta kala başlar zaten. Akıntı yok denecek kadar az geldiğinde rakı beyazı renginde bu testler beni mortlatacak ay sonunda içime öyle doğuyor

İnşallah balım insanız işte umut ediyoruz sonra olmayınca hasarı büyük oluyor bu arada sen softec marka denedin mi hiç erken gebelik
Yok bebeğim kullanmadım, laboquick, predictor, prodoctor ve awox kullandım bunlar çok iyiydi sadece olumsuz duratest deneyimim var bariz yalancı pozitif vermişti geçen ay hüsranını çok iyi bilirim. Yarın awoxların gelecek ben onu bekliyorum.
Yalnız awox geç pozitif çıkarabilir neden dersen kuzu benim regl geçiminde bile ikinci çizgi tam anlamıyla kırmızı değildi. Sabrın sonu çok güzel olacak inşallah.

Bel agrisi var bende de her ay o bizde fit zaten ay morarma yaaa guzel haber olsun insallah diger testi bekle bakalim

Aaaaa şaşırdım şuan. Awox da çizgi aramaktan bi hal oldum keşke başka bir şey sipariş verseydim ama varsa eninde sonunda çıkar tabi amin balım inşallah

Bel agrisi var bende de her ay o bizde fit zaten ay morarma yaaa guzel haber olsun insallah diger testi bekle bakalim
Evet bide erken regl oluyorum her ay 10 15 gün bel ağrısı yaşıyorum bu ay olmazsa Eylül boşta zaten artık ekimde kendimi toparlar bomba gibi başlarım

Maşallah var bence kimyasalda benimde vajina aşağısına doğru sızı olmuştu diğer belirtilerimiz benziyor kaç gün var bata

Aaaaa şaşırdım şuan. Awox da çizgi aramaktan bi hal oldum keşke başka bir şey sipariş verseydim ama varsa eninde sonunda çıkar tabi amin balım inşallah
Bebeğim toplu aldın iyi ki, bat a kadar deneyeceksin, en kısa sürede çift çizgi diyorum tüm kalbimle

Eklentiler

• IMG_6465.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
Bebeğim toplu aldın iyi ki, bat a kadar deneyeceksin, en kısa sürede çift çizgi diyorum tüm kalbimle
Kalbinin güzelliği
İnşallah sağ çiçeğimm

Sizden gaza geldim son testimi kullandım ovğ de İdrar tutamadım ama ya su kesme işinede uyamadım böyle çıktı benimde A aydk
sıvı aldıysan böyle çıkması normal ve sanki koyulaşacak gibi keşke sonsuz testimiz olsaydı
Bence sen ve A aydk hamilesiniz
Bal damlıyor ağzından ama bende Civcivimmm ve seni gebe olarak düşünüyorum benim belirtim bile yok batmadır sızıdır yok yani arada bi belim yokluyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…