11 deyim yavrum tam 2-3 gun once baslar benim lekelenme. Gecen aylarda da test yapiyodum hemen ayni gun lekelenme basliyodu sinir oluyodum zaten. Bi belirtim de yok ya sende belirti var mi suan akinti falanErken değil mi? Kaçtaydın ki
Amin hepimizinEvet görünüyor gayet güzel bi şekildesağlıkla kolaylıkla kucağınıza da alırsınız inşallah
Tebrik ederim inşallah sağ salim doğar daha çok minik annesiAmin hepimizin
Canım benim beklentiyi yüksek tutmamız lazım ki evrene güzel enerjiler yollayalım, Rabbim de bize bol bol nimetlerini sunsun inşallah, olumsuz olma bu yolun sonu bahar bahçe kuşumKız beklentiyi yüksek tutmayın burası Türkiye insanların umutlarıyla oynamayı severler o yüzden ben regl gününe kadar inanmam
bende kullanmadım da yumurtlama kanaması olabilir mi? Yaşayanlar olmuş burda
İnşallah balım insanız işte umut ediyoruz sonra olmayınca hasarı büyük oluyorCanım benim beklentiyi yüksek tutmamız lazım ki evrene güzel enerjiler yollayalım, Rabbim de bize bol bol nimetlerini sunsun inşallah, olumsuz olma bu yolun sonu bahar bahçe kuşum
Benim dün bel ağrım fazlaydı bugün de geliyor gidiyor başka da bir şey yok. Ama regle 1 hafta kala başlar zaten. Akıntı yok denecek kadar az geldiğinde rakı beyazı renginde11 deyim yavrum tam 2-3 gun once baslar benim lekelenme. Gecen aylarda da test yapiyodum hemen ayni gun lekelenme basliyodu sinir oluyodum zaten. Bi belirtim de yok ya sende belirti var mi suan akinti falan
Ay ben de Kocaeli'deyim ailemim yanindayim okul açilana kadarrYarın Kocaeli’ne geliyorum. Ailem orada yaşıyor
Yok bebeğim kullanmadım, laboquick, predictor, prodoctor ve awox kullandım bunlar çok iyiydi sadece olumsuz duratest deneyimim var bariz yalancı pozitif vermişti geçen ay hüsranını çok iyi bilirim. Yarın awoxların gelecek ben onu bekliyorum.İnşallah balım insanız işte umut ediyoruz sonra olmayınca hasarı büyük oluyorbu arada sen softec marka denedin mi hiç erken gebelik
Benim dün bel ağrım fazlaydı bugün de geliyor gidiyor başka da bir şey yok. Ama regle 1 hafta kala başlar zaten. Akıntı yok denecek kadar az geldiğinde rakı beyazı rengindebu testler beni mortlatacak ay sonunda içime öyle doğuyor
Aaaaa şaşırdım şuan. Awox da çizgi aramaktan bi hal oldumYok bebeğim kullanmadım, laboquick, predictor, prodoctor ve awox kullandım bunlar çok iyiydi sadece olumsuz duratest deneyimim var bariz yalancı pozitif vermişti geçen ay hüsranını çok iyi bilirim. Yarın awoxların gelecek ben onu bekliyorum.
Yalnız awox geç pozitif çıkarabilir neden dersen kuzu benim regl geçiminde bile ikinci çizgi tam anlamıyla kırmızı değildi. Sabrın sonu çok güzel olacak inşallah.
Evet bide erken regl oluyorum her ay 10 15 gün bel ağrısı yaşıyorumBel agrisi var bende de her ay o bizde fit zatenay morarma yaaa guzel haber olsun insallah diger testi bekle bakalim
Maşallah var benceTeşekkür ederim. Bugün dpo 10. Belirtiler benim normalde göğüs ağrım hassasiyetim olmaz reglken bile ama 5 gün önce başladı ve artarak devam ediyor. Sarı beyaz kremsi kokusuz akıntı oluyodu. Ama ara ara sürekli değil. Onun dışında kasık ağrısı oluyo bazen 2 dk sürüp geçiyor. Şişkinlik ve gaz vardı. Geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtiler bunlar. Tek farkı geçen ay vajinamda iğne batar gibi Bi his vardı bu ay yok.
Bu da fotoğraf. İnş kalite düşmemiştir.
Bebeğim toplu aldın iyi ki, bat a kadar deneyeceksin, en kısa sürede çift çizgi diyorum tüm kalbimleAaaaa şaşırdım şuan. Awox da çizgi aramaktan bi hal oldumkeşke başka bir şey sipariş verseydim ama varsa eninde sonunda çıkar tabi amin balım inşallah
İnşallah sağ çiçeğimmHadi inşallah ikinizden de şöyle güzel haberler alalım bu ay şenlensin az şuralar
Sizden gaza geldim son testimi kullandım ovğ deİnşAllah güzel bir şeyin habercisidir kızlarr yarın da yapalım bakalım nasıl çıkacak
Çalışmıyor olsaydım keşkeeYarın Kocaeli’ne geliyorum. Ailem orada yaşıyor
Kalbinin güzelliğiBebeğim toplu aldın iyi ki, bat a kadar deneyeceksin, en kısa sürede çift çizgi diyorum tüm kalbimle
sıvı aldıysan böyle çıkması normal ve sanki koyulaşacak gibi
Bal damlıyor ağzından ama bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?