Kızlar bugün hic belirtim kalmadı kasık ağrım da geçti ara ara akıntım var hafif sarımsı/beyaz o da normal bişey sanırım. Predictor de var elimde yarın sabah awox yerine onu deneyeyim diyorum hemen sabah olsa da tekrar denesek

çok sevindim sizin adınıza Benim bu ay 5. Ay olacak ilk kez ovü ile takip ettim dpo9 negatif inşallah pozitife döner Bu arada bence amh iyi kötü değil gibi geldi. Benim döngüler uzun karışık ama 2.68
Ovülasyonla takip etmek çok iyi oluyor. Nokta atışı gibi :) takvimlere baksaydım ben yanlış gösteriyormuş mesela

Hadi inşallah uğurlu gelir kuzum
İnşallah canım 2 yıl önce de işe girmiştim kafam dağılsın dedim 3 yıl da olmayınca bari para kazanayım dedim işe girdiğim ay hamile kaldım bi maaş bile alamamıştım kanamalarım olunca işi bırakmak zorunda kalmıştım çünkü bu sefer de öyle olur mu acaba

Ayy yek olsunda maaş alama kız

Siz deneyin benim testim yok heyecanla okuyacağım sizleri

Benim belirtiler hafifledi pek bir şey kalmadı sabaha da pozitif göremeyecek gibiyimde görürüz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…