- 9 Haziran 2025
- 1.230
- 1.085
- 48
- 27
İnşallahİnşallah bebeğim ovü şans getirsinBen de 3 aydir ilk kez ovü yapmadim
Şu dualarımız birbirime tutsa yeterdi vallaNe güzel düşüncelerimiz var ahh allahım inşallah herkes aynı anda aminnnn
Hadi inşallah uğurlu gelir kuzumYaptım canım beklemedeyimşimdi yine başka bi yerde bi iş buldum orası olursa başlıycam belki kafam da dağılır
Ovülasyonla takip etmek çok iyi oluyor. Nokta atışı gibi :) takvimlere baksaydım ben yanlış gösteriyormuş meselaçok sevindim sizin adınızaBenim bu ay 5. Ay olacak ilk kez ovü ile takip ettim dpo9 negatif inşallah pozitife döner Bu arada bence amh iyi kötü değil gibi geldi. Benim döngüler uzun karışık ama 2.68
İnşallah canım 2 yıl önce de işe girmiştim kafam dağılsın dedim 3 yıl da olmayınca bari para kazanayım dedim işe girdiğim ay hamile kaldım bi maaş bile alamamıştımHadi inşallah uğurlu gelir kuzum
Ayy yek olsunda maaş alama kızİnşallah canım 2 yıl önce de işe girmiştim kafam dağılsın dedim 3 yıl da olmayınca bari para kazanayım dedim işe girdiğim ay hamile kaldım bi maaş bile alamamıştımkanamalarım olunca işi bırakmak zorunda kalmıştım çünkü bu sefer de öyle olur mu acaba
Siz deneyin benim testim yokKızlar bugün hic belirtim kalmadı kasık ağrım da geçti ara ara akıntım var hafif sarımsı/beyaz o da normal bişey sanırım. Predictor de var elimde yarın sabah awox yerine onu deneyeyim diyorum hemen sabah olsa da tekrar denesek
Senin yarın geliyordu değil miii eğer yarın sabah dağıtıma cıkarsa sen de yaparsın testiiiSiz deneyin benim testim yokheyecanla okuyacağım sizleri
Tahmini teslim yarın görünüyor ama ne zaman gelir bilemedimSenin yarın geliyordu değil miii eğer yarın sabah dağıtıma cıkarsa sen de yaparsın testiii
Yaa arkadaşım bende de öyle oluyor ama bugün sabahtan bi olumsuzluk başladı ovu testi biraz oyaladı ama sonra yine cöküssss napcaz biz böyleTahmini teslim yarın görünüyor ama ne zaman gelir bilemedimzaten akşamları umudum kayboluyor
Açıkçası test yapmaya şuan çok korkuyorumYaa arkadaşım bende de öyle oluyor ama bugün sabahtan bi olumsuzluk başladı ovu testi biraz oyaladı ama sonra yine cöküssss napcaz biz böyle
Benim belirtiler hafifledi pek bir şey kalmadıKızlar bugün hic belirtim kalmadı kasık ağrım da geçti ara ara akıntım var hafif sarımsı/beyaz o da normal bişey sanırım. Predictor de var elimde yarın sabah awox yerine onu deneyeyim diyorum hemen sabah olsa da tekrar denesek
Benim düzensiz olduğu için benim takvimlerde hatalı gösteriyorduOvülasyonla takip etmek çok iyi oluyor. Nokta atışı gibi :) takvimlere baksaydım ben yanlış gösteriyormuş mesela
Laboquick de yapBenim belirtiler hafifledi pek bir şey kalmadısabaha da pozitif göremeyecek gibiyimde görürüz inşallahh
Kocam bey de öyle diyorAyy yek olsunda maaş alama kız
Acaba yapmasam mı isteğimde kaçtıLaboquick de yapbana test fırlatınnnnnnn
Sabah gelir bence geriAcaba yapmasam mı isteğimde kaçtıLevent’in Ela’yı terkettiği sahneyi çekiyorum şuan
Bir bilsemİnşallahSenün bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?