- 9 Haziran 2025
- 1.230
- 1.085
- 48
- 27
sinirlerimi bozmaya başladı gerçektenBir bilsem7 Agustosta regl oldum 13 agustosta bitti ama yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum. O yüzden batı da bilmiyorum. Yani bu durumda ne zaman olabilir acep
Sabah gelir bence gerikız günlerdir test yapıyoruz manyak olduk iyice
yani bu durumumuz normal mi peki yani kim olsa böyle takar mı bunu sorguluyorum.sinirlerimi bozmaya başladı gerçekten
Eylül’ün ilk haftası olursun heralde sksj gerçi olma da beklenen adet öyle inşallah gelmezde hamile çıkarsın
Yarın predictor yapayım dedim ya awox düşük beta algılamıyordur düşüncesiyleD dahacokerken kaçta yapacaksın testi Awox mu yapacaksın ?
Ayy Allah bağışlasınnKızlar bazen içime böyle bi umut geliyor sizde de oluyordursonra böyle geçiyor bazen de umursamazlık geliyor yok ya diyorum üzülmeyeyim şimdi üst komşum yeni doğum yaptı birazdan yanına çıkcam hatta eşi nöbette tek başına baya zorlanıyor. Küçük bebişi görünce özlemişim de o duyguyu hoş benim zaten kızım 22 aylık daha Allah sağlıklı günlerini göstersin. Ama ben tek çocuk olduğum için açıkçası kardeşi olsun da çok istiyorum. Yaş da 34 oldu yoksa bu kadar acele de etmezdim ama bakmayın zaman kaçıyor gibi hissediyorum ben nedense böyle bir duygu yüklendi:)) ama tüm bunlara rağmen yine de yarın test yapmıcam perşembeyi beklicem
Çektirme canım şüphe var ya kan vereceksin ya çektirmeyeceksin direktAy kızlar yarın göğüs hastalıkları bölümüne gideceğim ve röntgene giricem büyük ihtimal kocama test al nolur nolmaz dedim freely almış iki tane
Ya bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu kiÇektirme canım şüphe var ya kan vereceksin ya çektirmeyeceksin direkt
Deli oldukyani bu durumumuz normal mi peki yani kim olsa böyle takar mı bunu sorguluyorum.
Ben daha erken uyanıyorum maaleseff erkenden yaparım bende yine inşallahYarın predictor yapayım dedim ya awox düşük beta algılamıyordur düşüncesiyle6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor üstünde bi deneyelim bakalım pek umudum yok ama perşembeden sonra anlaşılır gibi hissediyorum. Uyanınca yaparım 9 10 gibi herhalde
Yok canım gebelik için kan verYa bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki
Kanda erken olduğu zamanda beta hcg düşük çıkabilir. İstersen bi reglini bekle ama sağlık sorunu sonuçta doktoruna şüphenin olduğunu söyle doktor bilir çektirip çektirmeyeceğini. Belki Alternatif sunar sanaYa bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki
Canım tam olarak ben gibisin bende ikinci çocuğa karar verdiğimde oğlum 21 22 aylık falandı yaşta 30 civarıydı sonra uğraştım 3 yıl olmadı gebe kaldım onu da düşürdüm üstünden 2 yıl geçti yaşım 34 şuan zaman geçiyor bi daha olmıycak diye çok korkuyorum keşke zamanında doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi salaklık yapmasaydımKızlar bazen içime böyle bi umut geliyor sizde de oluyordursonra böyle geçiyor bazen de umursamazlık geliyor yok ya diyorum üzülmeyeyim şimdi üst komşum yeni doğum yaptı birazdan yanına çıkcam hatta eşi nöbette tek başına baya zorlanıyor. Küçük bebişi görünce özlemişim de o duyguyu hoş benim zaten kızım 22 aylık daha Allah sağlıklı günlerini göstersin. Ama ben tek çocuk olduğum için açıkçası kardeşi olsun da çok istiyorum. Yaş da 34 oldu yoksa bu kadar acele de etmezdim ama bakmayın zaman kaçıyor gibi hissediyorum ben nedense böyle bir duygu yüklendi:)) ama tüm bunlara rağmen yine de yarın test yapmıcam perşembeyi beklicem
Ahahhahahah ben erken uyanmıyorum malum nöbet usulü çalışınca günlük hayatta da uyku düzeni bozuluyor kendimi kısıtlamıyorumDeli olduk
Ben daha erken uyanıyorum maaleseff erkenden yaparım bende yine inşallah
Ay evet kuzum sende çalışıyordun. Sen hangi şehirdesinnAhahhahahah ben erken uyanmıyorum malum nöbet usulü çalışınca günlük hayatta da uyku düzeni bozuluyor kendimi kısıtlamıyorumheyecanla 9 10 gibi uyanır yaparım diye düşünüyorum
İstanbuldayımAy evet kuzum sende çalışıyordun. Sen hangi şehirdesinn
Benim işte İstanbul’daİstanbuldayımya kızlar ben bu testleri yaptıktan sonra kutuyu açınca o şeffaf şeyi kaldırmıyordum şimdi öyle baktım şeffaf bişeyi var onu kaldırdım ufacık incecik bi çizgi görür gibi oluyorum kamerada görünmeyecek kadar ince. Galiba benim 0.6 lık betamın ince çizgisi bu ahhahahahahhha
Hangi hastaneeBenim işte İstanbul’daOnu kaldırmak doğru depil sanki çünkü test yerini görürsün
ay bende anlaşılırsa kan veriyim dedimYok canım gebelik için kan verGeçmiş olsun
Bunu yeni mi yaptınn ben de görüyorum çizgiyiiiay bende anlaşılırsa kan veriyim dedimTeşekkür ederim kuzu test o kadar net silik cizgi çıkarmadı şaşırtıcı şekilde daha önce net cizgi cıkarmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?