sinirlerimi bozmaya başladı gerçekten
Eylül’ün ilk haftası olursun heralde sksj gerçi olma da beklenen adet öyle inşallah gelmezde hamile çıkarsın

Kızlar bazen içime böyle bi umut geliyor sizde de oluyordur sonra böyle geçiyor bazen de umursamazlık geliyor yok ya diyorum üzülmeyeyim şimdi üst komşum yeni doğum yaptı birazdan yanına çıkcam hatta eşi nöbette tek başına baya zorlanıyor. Küçük bebişi görünce özlemişim de o duyguyu hoş benim zaten kızım 22 aylık daha Allah sağlıklı günlerini göstersin. Ama ben tek çocuk olduğum için açıkçası kardeşi olsun da çok istiyorum. Yaş da 34 oldu yoksa bu kadar acele de etmezdim ama bakmayın zaman kaçıyor gibi hissediyorum ben nedense böyle bir duygu yüklendi:)) ama tüm bunlara rağmen yine de yarın test yapmıcam perşembeyi beklicem

D dahacokerken kaçta yapacaksın testi Awox mu yapacaksın ?
Yarın predictor yapayım dedim ya awox düşük beta algılamıyordur düşüncesiyle 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyor üstünde bi deneyelim bakalım pek umudum yok ama perşembeden sonra anlaşılır gibi hissediyorum. Uyanınca yaparım 9 10 gibi herhalde

Ayy Allah bağışlasınn kızın inşAllah abla olur en kısa zamandaa 34 erken bi yaş hiç telaşa kapılmaa

Çektirme canım şüphe var ya kan vereceksin ya çektirmeyeceksin direkt
Ya bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki

yani bu durumumuz normal mi peki yani kim olsa böyle takar mı bunu sorguluyorum.
Deli olduk
Ben daha erken uyanıyorum maaleseff erkenden yaparım bende yine inşallah

Ya bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki
Kanda erken olduğu zamanda beta hcg düşük çıkabilir. İstersen bi reglini bekle ama sağlık sorunu sonuçta doktoruna şüphenin olduğunu söyle doktor bilir çektirip çektirmeyeceğini. Belki Alternatif sunar sana

Canım tam olarak ben gibisin bende ikinci çocuğa karar verdiğimde oğlum 21 22 aylık falandı yaşta 30 civarıydı sonra uğraştım 3 yıl olmadı gebe kaldım onu da düşürdüm üstünden 2 yıl geçti yaşım 34 şuan zaman geçiyor bi daha olmıycak diye çok korkuyorum keşke zamanında doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi salaklık yapmasaydım

Ay evet kuzum sende çalışıyordun. Sen hangi şehirdesinn
İstanbuldayım ya kızlar ben bu testleri yaptıktan sonra kutuyu açınca o şeffaf şeyi kaldırmıyordum şimdi öyle baktım şeffaf bişeyi var onu kaldırdım ufacık incecik bi çizgi görür gibi oluyorum kamerada görünmeyecek kadar ince. Galiba benim 0.6 lık betamın ince çizgisi bu ahhahahahahhha

Benim işte İstanbul’da Onu kaldırmak doğru depil sanki çünkü test yerini görürsün

Yok canım gebelik için kan ver Geçmiş olsun
ay bende anlaşılırsa kan veriyim dedim Teşekkür ederim kuzu test o kadar net silik cizgi çıkarmadı şaşırtıcı şekilde daha önce net cizgi cıkarmıştı

Eklentiler

• IMG_0315.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…