Tabiki sağlığımız öncelikle önemli. İnsan beklentiye girince yıkılıyor işte. İnşallah şeninde bir problemin çıkmaz stresten erkende gelebiliyor geçte gelebiliyor. Geçmiş olsun tekrardan

Evet canım akıntım kesilmiyor genelde benim. Batma hissi de oluyor ama hep başından beri bağırsaklarımsan dolayı hisseder miyim diye düşündüm sancılar bile vuruyordu
Ahh işte belirtileri çok fazla hissediyoruz ya dur bakalım regl gelmedikçe ümit vardır

Evet bütün aylar yaşadım bunu alışmam gerek sanırım. Tüm dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senden de alırız bu haberi

Evet bütün aylar yaşadım bunu alışmam gerek sanırım. Tüm dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah senden de alırız bu haberi
Insallah canım Allah razı olsun . bak bende hep kesın negatıf olunca evı kaldırıp ındırıp kendımı temızlıge vuruyorum . Allah yardımcımız olsun ınsallah

Aminnn. Tüm bekleyen kardeşlerim o güzel haberle müjdelensinler inşallah Sen test ne zaman yapacaksın
Bugün yapacaktım 1 kışı harcı herkes bence Dpo 9 u bekle dıyınce yapmadım yarın sabah yapacam . Test yapacak olmak bıle bızı heyecanlandırıyor . Allah yuzumuze baksın

Bugün yapacaktım 1 kışı harcı herkes bence Dpo 9 u bekle dıyınce yapmadım yarın sabah yapacam . Test yapacak olmak bıle bızı heyecanlandırıyor . Allah yuzumuze baksın
Bence 10 da başla 9 erken canın sıkılmasın canım

Askım softec iğrenç bı marka bende kıpkırmızı çıkardı öyle silik falanda degıl koşa koşa gıttım hastaneye kocaman negatıff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…