Kuzum benim yaptıklarımda hep ikinci idrar aynı test göstermişti yani testlerin kendi içlerinde bile hassasiyeti farklı o yüzden adet gelmediği sürece ümit var. Hatta bazılarının adetten sonra artis olmuş. Boşuna üzme kendini inşallah vardır yoksa da beraber ağlarız yemene içmeye uykuna dikkat etAma çoğu kişinin varsa çıkıyor bu dönemde
Gel beraber sarılıp ağlayalımBenim de pek umudum kalmadı yani bu saatten sonraa
Dpo 11 bugün canım :) inşallah hepinizden de böyle haberler alırız en kısa zamandaAyyyDpo kactasın ? Çok çok sevındım bızlere umut oldun
Hevesin varsa başla canımBugün yapacaktım 1 kışı harcı herkes bence Dpo 9 u bekle dıyınce yapmadımyarın sabah yapacam . Test yapacak olmak bıle bızı heyecanlandırıyor . Allah yuzumuze baksın
benim daha geç yumurtlama oluyor genelde ilk kez ovü takip ettim işte bakalım bir daha ki ayda takip edicemEvet işte yumurtlama. Bazen geç oluyor bazen tam 14 te oluyor ama nolursa olsun 12. Günde regl geliyor
Aminn inşallah canım benim eksik olma beraber güzel günlere inşalllahKuzum benim yaptıklarımda hep ikinci idrar aynı test göstermişti yani testlerin kendi içlerinde bile hassasiyeti farklı o yüzden adet gelmediği sürece ümit var. Hatta bazılarının adetten sonra artis olmuş. Boşuna üzme kendini inşallah vardır yoksa da beraber ağlarız yemene içmeye uykuna dikkat et
Sende pcos yoktu demi canımHevesin varsa başla canım
benim daha geç yumurtlama oluyor genelde ilk kez ovü takip ettim işte bakalım bir daha ki ayda takip edicem
HemennGel beraber sarılıp ağlayalım
Sen hastaneye ne zaman gideceksiinSende pcos yoktu demi canım
Sağda görünüm vardı ama kan testlerim desteklemediği için yok dedi doktorSende pcos yoktu demi canım
Insallah canımmmDpo 11 bugün canım :) inşallah hepinizden de böyle haberler alırız en kısa zamanda
Yarın başlıcam bakalımHevesin varsa başla canım
benim daha geç yumurtlama oluyor genelde ilk kez ovü takip ettim işte bakalım bir daha ki ayda takip edicem
Belirti olsada yanıltıyor kuzum yinede pozitife dönmesi için dua edelim. Zaten ilk aydasın canını sıkma sonraki ay olur inşallahHemennben de artık olsa çok çook silik de olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum sonucta predictor 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ve kimsenin de bizim gibi teste detaylı baktığını düşünmüyorum yani 5 in üstü değer olsa görürdüm diyorum. Belirtim de yok implantasyon kanaması da görmedim. Anlayacağınız ben kendimi elenmiş kabul ediyorum her şey bu kadar net olumsuzsa kabullenmem gerekiyor
Ah bekle lütfenn gerçekten sabah negatifi görmek güne kötü başlamak gibi bir etkiye sahip.Adet olacakmış ağrılar bende de şu an ya karnımda da şişkinlik var kasılma falan var. 9. Gün test yapmamak için zor tutuyorumçıkmayacak şimdi yarına umudum azalacak falan uf
Ben hastanedeyim kuzum kbb’ye geldim göğüse sıra kalmamış röntgen isterse söylicem yoksa öğrenemicezSen hastaneye ne zaman gideceksiingüzel haberlerle gel seni bekliyoruuuz
Bende yarın yapcam 9 olacakAdet olacakmış gibi ağrılar bende de şu an ya karnımda da şişkinlik var kasılma falan var. 9. Gün test yapmamak için zor tutuyorumçıkmayacak şimdi yarına umudum azalacak falan uf
İşte bir de ilk aydan böyle olunca diyorum sonuc negatiftir herhalde gec döllenme falan düşüncem yok yanii sadece yumurtlama takibi yapmadım bat 31 ya da 1 eylül. Yani bugün dpo 10 ya da 9 tahminimce. yarın ikimiz için daha da netleşir sanırım her şeyBelirti olsada yanıltıyor kuzum yinede pozitife dönmesi için dua edelim. Zaten ilk aydasın canını sıkma sonraki ay olur inşallah
Ayy röntgen istemese de söyle bencee rica et yani bakması içinnBen hastanedeyim kuzum kbb’ye geldim göğüse sıra kalmamış röntgen isterse söylicem yoksa öğrenemicez
Evet ya kafamı çok meşgul edecek yoksa. Yapmıcam yarın evlilik yıldönümümüz yarın yapayım en iyisi bi anlamı olsun hahahaAh bekle lütfenn gerçekten sabah negatifi görmek güne kötü başlamak gibi bir etkiye sahip.
Karında kasılma var şişkinlik var diyorum chat gptye pms pms diyorBende yarın yapcam 9 olacakburda gördükçe daha çok ıstek gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?