Sağda görünüm vardı ama kan testlerim desteklemediği için yok dedi doktor
Benimde yok ama acaba mı dedim lisedeyken pcos diye diye birsürü hap kullandım tarlusal yasmin ve daha niceleri evlendikten sonra alttan muayene ve detaylı hormonlar sonucu pcos yok kim dedi sana pcos var diye dedi doktorum ama yine de bu geç yumurtlama ondan mı diye düşündürüyor

Ay tamam böyle söylicem iyiki varsın yoksa ben bu cümleyi bu şekilde toparlayamazdım

Askım softec iğrenç bı marka bende kıpkırmızı çıkardı öyle silik falanda degıl koşa koşa gıttım hastaneye kocaman negatıff
Desene yakalandık yine yalancılara
Civcivimmm ben çok şaşkınım şuan. Hadi belirtileri karıştırdık diyelim ama 2 gündür çizgi var gibiydi nasıl bugün böyle çıktı ya. bende yapmayım hiç boşuna. Bende ağrı sızı da kalmadı
D dahacokerken çok üzgünüm aramıza tekrar hoşgeldin
kız bu ovilasyon testi olmasın? Softec çizgi gösteren kısım daha farklı çünkü ..

Oyle canım ınsallah bu sefer yuzumuz güler

Ay tamam böyle söylicem iyiki varsın yoksa ben bu cümleyi bu şekilde toparlayamazdım
Ahahahhahd adet tarihini de sorarsa geçmediğini ama erken gebelik testinde gün aşırı pozitif gördüğünü bunun da ilaç kullanmana engel olduğunu daha önce zatürre öykünün olduğunu ilaç kullanmadığında bunun yine o kısma gidebileceğini kadın doğuma randevu bulamadığını yoksa kbb den önce kadın doğuma gidip gebeliği teyit için testi yaptırmak istediğini de ilet.

bugün güne kötü başladık keske awox da yapsaydım yaaa bir de oradan sansımı deneseydim ahahhahahhshd

Vallahi sen yapay zekadan daha güzel konuşuyorsun tamam kuzuu çok teşekkür ederimmm ağzına sağlık

Bizim genetiğimiz böyle demek ki birazcık daha geç yumurtluyoruz birde benim sonradan oldu kilo alınca. Hap kullanman kötü olmuş gerçekten

Evet de test yapasım kalmadı benim

Vallahi sen yapay zekadan daha güzel konuşuyorsun tamam kuzuu çok teşekkür ederimmm ağzına sağlık
Hahhahahah estağfurullah canım ne demek aslında sende olanlar bunlardı ben sadece toparladım bunun üstüne hcg testi bakabiliyorsa mutlaka bakar zaten acili meşgul etmemişsin randevu aramışsın hastasın ve derman arıyorsun eski öykün hastalığın ilerlemesi konusunda seni korkutuyor ve ilaç kullanamıyorsun bence oldukça geçerli bir sebep

Aşkım bence gölge hep var kuruma yapıyor sonradan ona kandık Benim hala sancı iğneleme vuruyor hastayım galiba bunu anlamam gerek. Sen yinede gelince yap merak ediyorum seni aşkım

Kızlar benim nasibi zorlayış LABOQUİCK KURUMA BIRAKIYOR MU ????
Bırakıyor aşkım
Aşkım bence gölge hep var kuruma yapıyor sonradan ona kandık Benim hala sancı iğneleme vuruyor hastayım galiba bunu anlamam gerek. Sen yinede gelince yap merak ediyorum seni aşkım
kız benim ağrım sızım yok Cidden hala sadece testlerin koyu olması umutlandırmıştı . Gelsin de negatifi görünce hep beraber ağlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…