Benimde yok ama acaba mı dedim lisedeyken pcos diye diye birsürü hap kullandım tarlusal yasmin ve daha niceleriSağda görünüm vardı ama kan testlerim desteklemediği için yok dedi doktor
Kbb ister mi ki kızmasınlar banaAyy röntgen istemese de söyle bencee rica et yani bakması içinn
Yani kızılacak bişey yok bencee hastasın ve evde ilaç kullanamıyorsun iyilesmek icin bi test görmek toparlamak iyileşmek için ilaç kullanmak istiyorum dersin en kötü hcg bakmıyoruz der biter sen sansını deneeKbb ister mi ki kızmasınlar bana
Ay tamam böyle söylicem iyiki varsın yoksa ben bu cümleyi bu şekilde toparlayamazdımYani kızılacak bişey yok bencee hastasın ve evde ilaç kullanamıyorsun iyilesmek icin bi test görmek toparlamak iyileşmek için ilaç kullanmak istiyorum dersin en kötü hcg bakmıyoruz der biter sen sansını denee
Desene yakalandık yine yalancılaraAskım softec iğrenç bı marka bende kıpkırmızı çıkardı öyle silik falanda degıl koşa koşa gıttım hastaneye kocaman negatıff
kız bu ovilasyon testi olmasın? Softec çizgi gösteren kısım daha farklı çünkü ..Eki Görüntüle 3636052 bakın kkizlar bı kaç ay önce yapmıştım bunu daha öncede gruba atmıstım zaten softec marka böyle çıktı düşünün hastaneye giderken bıle kesın yuksek beta çıkar dıye düşünüyordum negatıf çıktı bilmiyorum belkıde benimki böyle çıktı sizinki doğru olabilir tekrar etmekte fayda var
Oyle canım ınsallah bu sefer yuzumuz gülerEvet ya kafamı çok meşgul edecek yoksa. Yapmıcam yarın evlilik yıldönümümüz yarın yapayım en iyisi bi anlamı olsun hahaha
Karında kasılma var şişkinlik var diyorum chat gptye pms pms diyoraman olan oldu zaten varsa vardır yoksa yoktur o gerçekle yüzleşeceğiz illa
Yavrum sıkma canını biliyorsun ki regl günü bile pozitif cikmayanlar varA aydk D dahacokerkenpandelaA @akantus Hayalim kizim @nryyy @haifa edebiyatc @Clasroomteacher @Cherie aklıma gelenleri etiketledim. Dpo 10
Ben çizgi göremedim askim ya ama bence çok erken reglin geçmesini bekle her an hersey degisebilirA aydk D dahacokerkenpandelaA @akantus Hayalim kizim @nryyy @haifa edebiyatc @Clasroomteacher @Cherie aklıma gelenleri etiketledim. Dpo 10
Ahahahhahd adet tarihini de sorarsa geçmediğini ama erken gebelik testinde gün aşırı pozitif gördüğünü bunun da ilaç kullanmana engel olduğunu daha önce zatürre öykünün olduğunu ilaç kullanmadığında bunun yine o kısma gidebileceğini kadın doğuma randevu bulamadığını yoksa kbb den önce kadın doğuma gidip gebeliği teyit için testi yaptırmak istediğini de ilet.Ay tamam böyle söylicem iyiki varsın yoksa ben bu cümleyi bu şekilde toparlayamazdım
bugün güne kötü başladık keske awox da yapsaydım yaaa bir de oradan sansımı deneseydim ahahhahahhshdDesene yakalandık yine yalancılara
Civcivimmm ben çok şaşkınım şuan. Hadi belirtileri karıştırdık diyelim ama 2 gündür çizgi var gibiydi nasıl bugün böyle çıktı ya. bende yapmayım hiç boşuna. Bende ağrı sızı da kalmadı
D dahacokerken çok üzgünüm aramıza tekrar hoşgeldin
kız bu ovilasyon testi olmasın? Softec çizgi gösteren kısım daha farklı çünkü ..
Vallahi sen yapay zekadan daha güzel konuşuyorsunAhahahhahd adet tarihini de sorarsa geçmediğini ama erken gebelik testinde gün aşırı pozitif gördüğünü bunun da ilaç kullanmana engel olduğunu daha önce zatürre öykünün olduğunu ilaç kullanmadığında bunun yine o kısma gidebileceğini kadın doğuma randevu bulamadığını yoksa kbb den önce kadın doğuma gidip gebeliği teyit için testi yaptırmak istediğini de ilet.
Dur kız artık bitirme şimdidenbugün güne kötü başladık keske awox da yapsaydım yaaa bir de oradan sansımı deneseydim ahahhahahhshd
Yapma yapma bugün 9. gün çok erken kızAdet olacakmış gibi ağrılar bende de şu an ya karnımda da şişkinlik var kasılma falan var. 9. Gün test yapmamak için zor tutuyorumçıkmayacak şimdi yarına umudum azalacak falan uf
Bende bırakmadı beybiiKızlar benim nasibi zorlayışLABOQUİCK KURUMA BIRAKIYOR MU ????
Bizim genetiğimiz böyle demek ki birazcık daha geç yumurtluyoruzBenimde yok ama acaba mı dedim lisedeyken pcos diye diye birsürü hap kullandım tarlusal yasmin ve daha nicelerievlendikten sonra alttan muayene ve detaylı hormonlar sonucu pcos yok kim dedi sana pcos var diye dedi doktorum ama yine de bu geç yumurtlama ondan mı diye düşündürüyor
Evet de test yapasım kalmadı benimİşte bir de ilk aydan böyle olunca diyorum sonuc negatiftir herhalde gec döllenme falan düşüncem yok yanii sadece yumurtlama takibi yapmadım bat 31 ya da 1 eylül. Yani bugün dpo 10 ya da 9 tahminimce. yarın ikimiz için daha da netleşir sanırım her şey
Hahhahahah estağfurullah canım ne demek aslında sende olanlar bunlardı ben sadece toparladımVallahi sen yapay zekadan daha güzel konuşuyorsuntamam kuzuu çok teşekkür ederimmm ağzına sağlık
Aşkım bence gölge hep var kuruma yapıyor sonradan ona kandıkDesene yakalandık yine yalancılara
Civcivimmm ben çok şaşkınım şuan. Hadi belirtileri karıştırdık diyelim ama 2 gündür çizgi var gibiydi nasıl bugün böyle çıktı ya. bende yapmayım hiç boşuna. Bende ağrı sızı da kalmadı
D dahacokerken çok üzgünüm aramıza tekrar hoşgeldin
kız bu ovilasyon testi olmasın? Softec çizgi gösteren kısım daha farklı çünkü ..
Bırakıyor aşkımKızlar benim nasibi zorlayışLABOQUİCK KURUMA BIRAKIYOR MU ????
kız benim ağrım sızım yok Cidden hala sadece testlerin koyu olması umutlandırmıştı . Gelsin de negatifi görünce hep beraber ağlayalımAşkım bence gölge hep var kuruma yapıyor sonradan ona kandıkBenim hala sancı iğneleme vuruyor hastayım galiba bunu anlamam gerek. Sen yinede gelince yap merak ediyorum seni aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?