- 9 Haziran 2025
- 1.303
- 1.178
- 48
- 27
Evet de kendinde olmayacak gibi düşünüyor insanYoktu zaten bebeğim ilk mesajımı görmedinizBen çizgi göremedim askim ya ama bence çok erken reglin geçmesini bekle her an hersey degisebilir
Yavrum sıkma canını biliyorsun ki regl günü bile pozitif cikmayanlar var
Bende bırakaları tutuyorBende bırakmadı beybii
bende bıraktı yaBırakıyor aşkım
kız benim ağrım sızım yok Cidden hala sadece testlerin koyu olması umutlandırmıştı . Gelsin de negatifi görünce hep beraber ağlayalım
Aynen beklicem cnm anlık bi geldi gittiYapma yapma bugün 9. gün çok erken kız
Daha önce 10lu almıştım yarısı bırakmıştı yani.. ama belki kuruma değildir bilemiyorum hattaBende bırakaları tutuyor
bende bıraktı ya
Senin daha hiç bir şey belli değil inşallah umutluyumBırakıyor aşkım
kız benim ağrım sızım yok Cidden hala sadece testlerin koyu olması umutlandırmıştı . Gelsin de negatifi görünce hep beraber ağlayalım
Sağol yavrumm ama ben senin kadar değilimSenin daha hiç bir şey belli değil inşallah umutluyum
Desene yakalandık yine yalancılara
Civcivimmm ben çok şaşkınım şuan. Hadi belirtileri karıştırdık diyelim ama 2 gündür çizgi var gibiydi nasıl bugün böyle çıktı ya. bende yapmayım hiç boşuna. Bende ağrı sızı da kalmadı
D dahacokerken çok üzgünüm aramıza tekrar hoşgeldin
kız bu ovilasyon testi olmasın? Softec çizgi gösteren kısım daha farklı çü
Bende daha önce bırakmamıştı da şimdi bıraktı bende ümitlenmedim zaten de merak ettimDaha önce 10lu almıştım yarısı bırakmıştı yani.. ama belki kuruma değildir bilemiyorum hattanryyy da da daha önce bırakmıştı hatırlıyorum
Şok oldum o kırmızıyı görsem hoplardım yerimden..Mleseff askım bennbıle kaç kez baktım karışık olabılırmı dıye acaba sahtesınımi aldım dıye düşündüm ama yaşadığım hayal kırıklığıyla kaldım
yarın yapmak istersen bir daha bakarsın veya 2 3 gün sonra tekrarlarsın biBende daha önce bırakmamıştı da şimdi bıraktı bende ümitlenmedim zaten de merak ettim
Ayy verdim vallahi ona göre ilaçlarını al yada alma dediHahhahahah estağfurullah canım ne demek aslında sende olanlar bunlardı ben sadece toparladımbunun üstüne hcg testi bakabiliyorsa mutlaka bakar zaten acili meşgul etmemişsin randevu aramışsın hastasın ve derman arıyorsun eski öykün hastalığın ilerlemesi konusunda seni korkutuyor ve ilaç kullanamıyorsun bence oldukça geçerli bir sebep
Kızzzz beta sonucu mu bekliyoruzAyy verdim vallahi ona göre ilaçlarını al yada alma dedialerjin artmış dedi faranjit değilmişim
Kesin benimde kilomdandır 10 kg fazlam varBizim genetiğimiz böyle demek ki birazcık daha geç yumurtluyoruzbirde benim sonradan oldu kilo alınca. Hap kullanman kötü olmuş gerçekten
Yok kuzum daha bende de hamilelik oluşmadı, hatta doktorlar ilaç falan biraz döngüm de bozuldu. Ben saldım artık. Ama sizin güzel haberlerinizi okuyunca içim açılıyor, o yüzden gelsin pozitiflerHenüz bir şey yok canımda ben seni neden hamile hatırladım
Olsun sen karartma içini bizde çıkmadı diye sende de çıkmayacak değilSağol yavrumm ama ben senin kadar değilim
Şok oldum o kırmızıyı görsem hoplardım yerimden..
demek ki yalancı veriyor kızlar softec de aklınızda bulunsun
yarın yapmak istersen bir daha bakarsın veya 2 3 gün sonra tekrarlarsın bi
dağıtımda görünüyor bakalım erkenden gelirse denerim bitane
Laboqiuck se evet hem de baya da belliydi yaDaha önce 10lu almıştım yarısı bırakmıştı yani.. ama belki kuruma değildir bilemiyorum hattanryyy da da daha önce bırakmıştı hatırlıyorum
Ah versek onlarıKesin benimde kilomdandır 10 kg fazlam var
Benim dpo10 da negatif geldi canımYok kuzum daha bende de hamilelik oluşmadı, hatta doktorlar ilaç falan biraz döngüm de bozuldu. Ben saldım artık. Ama sizin güzel haberlerinizi okuyunca içim açılıyor, o yüzden gelsin pozitifler
Ay bismillah vallahi negatif çıkar bence ama bakalımKızzzz beta sonucu mu bekliyoruzhadi açılışı yap artık
Bugün bende de akıntı arttı adet öncesi hep böyle mi oluyordu hiç takip etmemiştimAşkım bence gölge hep var kuruma yapıyor sonradan ona kandıkBenim hala sancı iğneleme vuruyor hastayım galiba bunu anlamam gerek. Sen yinede gelince yap merak ediyorum seni aşkım
Diyeti bi başlayıp bi bozarsam böyle olur evlendikten sonra 10 kg aldım resmenAh versek onları
Benim dpo10 da negatif geldi canım
İçinden nasıl geliyorsa yavrum nasıl istersenOlsun sen karartma içini bizde çıkmadı diye sende de çıkmayacak değil
Hiç yapasım yokta 12 de mi denesem diyorum
Deme öyle demeeeeAy bismillah vallahi negatif çıkar bence ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?