Bugün bende de akıntı arttı adet öncesi hep böyle mi oluyordu hiç takip etmemiştim
Ay benimde geliyor geliyor adet oluyorum
Diyeti bi başlayıp bi bozarsam böyle olur evlendikten sonra 10 kg aldım resmen
Bende öyle aldım valla
Evet bu resimde belli olmuyor , 5 dakika sonra bakmamak lazım aşkım gebelik olunca ilk bir dakikada falan çıkıyor genelde
Evet kesinlikle katılıyorum

Kızlar ben bir halt yedim bahsjsjsj Dahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
Ohhhh testlerle uğraşmayın en doğrusu kan vermek var mı yok mu ay kuruma mı derdi yok çok iyi yapmışsın sonuç ne zaman ?

Ay benimde geliyor geliyor adet oluyorum

Bende öyle aldım valla

Evet kesinlikle katılıyorum
Awoxu da denedim belki beta düsükse algılar diye o da negatiiifffffff ahhahahahahha ağlamak için gözden yas mı akmalı dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı şiirini kendime armağan ediyorum arkadaslarr

Kızlar ben bir halt yedim bahsjsjsj Dahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
her ay bu sefer gecıkmem olmadan asla kan vermıcem dıyıp, Dpo 9 u geçince ben

Stres yaptın bak bence sakin ol beni bekleeeeee ağlamak için
Evet her şey karıştı birbirine hadi gelsin artık ona göre ya sevinelim ya ağlayalım

Awoxu da denedim belki beta düsükse algılar diye o da negatiiifffffff ahhahahahahha ağlamak için gözden yas mı akmalı dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı şiirini kendime armağan ediyorum arkadaslarr
Aşkım onu da atsana bir daha ağlayalım Sinirleeim bozuldu

2-3 saate çıkacakmış hadi bakalım
Şöyle kendimi avutsam diyorum çoğu insanda adet gününde çıkıyormuş belki bizimde dpo 12 den sonra görünmeye başlar
Gebelik testim olmadığı için ovi yaptım dövmezsiniz demi beni ama gebelik yoksa ben bu karıyı yolarım.. Belkide testleri hep böyle veriyor yanlış zamanı değerlendiriyorum ya

Eklentiler

• IMG_2959.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2960.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…