- 29 Temmuz 2025
- 357
- 436
- 18
- 26
Ooh süper oldu yaa elhamdülillahAyy verdim vallahi ona göre ilaçlarını al yada alma dedialerjin artmış dedi faranjit değilmişim
Evet canım çok değil benim çıplak gözle nette burada kalite düştü bayaLaboqiuck se evet hem de baya da belliydi ya
Evet bu resimde belli olmuyor , 5 dakika sonra bakmamak lazım aşkım gebelik olunca ilk bir dakikada falan çıkıyor geneldeEvet canım çok değil benim çıplak gözle nette burada kalite düştü baya
Ay benimde geliyor geliyor adet oluyorumBugün bende de akıntı arttı adet öncesi hep böyle mi oluyordu hiç takip etmemiştim
Bende öyle aldım vallaDiyeti bi başlayıp bi bozarsam böyle olur evlendikten sonra 10 kg aldım resmen
Evet kesinlikle katılıyorumEvet bu resimde belli olmuyor , 5 dakika sonra bakmamak lazım aşkım gebelik olunca ilk bir dakikada falan çıkıyor genelde
Hain testler nefret ediyorum hepsindennnnEvet canım çok değil benim çıplak gözle nette burada kalite düştü baya
İnşallah pozitif gelirKızlar ben bir halt yedim bahsjsjsjDahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
Ohhhh testlerle uğraşmayın en doğrusu kan vermek var mı yok mu ay kuruma mı derdi yokKızlar ben bir halt yedim bahsjsjsjDahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
Benim sinirler gerildi eve gidince ağlıcamHain testler nefret ediyorum hepsindennnn
Kızzz ağlamaBenim sinirler gerildi eve gidince ağlıcam
Kan için bekliyorum, henüz almadılar. Sorarım sonra yazarım tekrar kuzumOhhhh testlerle uğraşmayın en doğrusu kan vermek var mı yok mu ay kuruma mı derdi yokçok iyi yapmışsın sonuç ne zaman ?
Hissediyorum yok yaKızzz ağlamadaha regl yok ortada bi dur
Stres yaptın bak bence sakin ol beni bekleeeeee ağlamak içinHissediyorum yok yaBirde az eğilmiştim birden ağzıma acısu geldi midemden iyice gerildim
Awoxu da denedim belki beta düsükse algılar diye o da negatiiifffffff ahhahahahahha ağlamak için gözden yas mı akmalı dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı şiirini kendime armağan ediyorum arkadaslarrAy benimde geliyor geliyor adet oluyorum
Bende öyle aldım valla
Evet kesinlikle katılıyorum
her ay bu sefer gecıkmem olmadan asla kan vermıcem dıyıp, Dpo 9 u geçince benKızlar ben bir halt yedim bahsjsjsjDahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
Evet her şey karıştı birbirine hadi gelsin artık ona göre ya sevinelim ya ağlayalımStres yaptın bak bence sakin ol beni bekleeeeee ağlamak için
Aşkım onu da atsana bir daha ağlayalımAwoxu da denedim belki beta düsükse algılar diye o da negatiiifffffff ahhahahahahha ağlamak için gözden yas mı akmalı dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı şiirini kendime armağan ediyorum arkadaslarr
İyice delirdik varyaaEvet her şey karıştı birbirine hadi gelsin artık ona göre ya sevinelim ya ağlayalım
Aşkım onu da atsana bir daha ağlayalımSinirleeim bozuldu
İyice delirdik varyaa
2-3 saate çıkacakmış hadi bakalımher ay bu sefer gecıkmem olmadan asla kan vermıcem dıyıp, Dpo 9 u geçince ben
Awoxu da denedim belki beta düsükse algılar diye o da negatiiifffffff ahhahahahahha ağlamak için gözden yas mı akmalı dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı şiirini kendime armağan ediyorum arkadaslarr
2-3 saate çıkacakmış hadi bakalım
Gebelik testim olmadığı için ovi yaptım dövmezsiniz demi beniŞöyle kendimi avutsam diyorum çoğu insanda adet gününde çıkıyormuş belki bizimde dpo 12 den sonra görünmeye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?