- 29 Temmuz 2025
- 363
- 442
- 18
- 26
ahahahhahshs ya dediğin zaten doğru biz cok taktığımız için ağlayıp duruyoruz kendimizi hırpalıyoruz. Teorikte doğru ama pratikte olmuyor işteŞöyle kendimi avutsam diyorum çoğu insanda adet gününde çıkıyormuş belki bizimde dpo 12 den sonra görünmeye başlar
Insallah pozıtıf ı görürsün canım2-3 saate çıkacakmış hadi bakalım
Ayyy kız niye dövelim ben böyle görünce cok mutlu oldum bence var bişeylerrGebelik testim olmadığı için ovi yaptım dövmezsiniz demi beniama gebelik yoksa ben karıyı yolarım
Hadi hayırlı haberlerle gelin kızlarr2-3 saate çıkacakmış hadi bakalım
Aşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimalAyyy kız niye dövelim ben böyle görünce cok mutlu oldum bence var bişeylerrbugün negatif sonuç alsak da Civcivimmm de pozitif sonuç alacak benceee ikinizden de çok umutluyum
Yok bebiş neden kızalımm laboquick denersin olmazsa ki inşallah gerek kalmazGebelik testim olmadığı için ovi yaptım dövmezsiniz demi beniama gebelik yoksa ben bu karıyı yolarım.. Belkide testleri hep böyle veriyor yanlış zamanı değerlendiriyorum ya
Yani bu kadar ovu testinin ilerlemesinden sonra eğer gebelik yoksa sen nasıl bereketli bi hatunsun ki ayın her günü yumurtluyorsun dicemAşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal
Herkes farkında da işteahahahhahshs ya dediğin zaten doğru biz cok taktığımız için ağlayıp duruyoruz kendimizi hırpalıyoruz. Teorikte doğru ama pratikte olmuyor işte
Yok aşkım umut yok bende size güveniyorumAyyy kız niye dövelim ben böyle görünce cok mutlu oldum bence var bişeylerrbugün negatif sonuç alsak da Civcivimmm de pozitif sonuç alacak benceee ikinizden de çok umutluyum
Vallahi bende meraktayım testi gelsedeeYani bu kadar ovu testinin ilerlemesinden sonra eğer gebelik yoksa sen nasıl bereketli bi hatunsun ki ayın her günü yumurtluyorsun dicembence imkansız bişey yaa hamişlik geliyor inşAllah
Herkes farkında da işte
Yok aşkım umut yok bende size güveniyorum
Valla başım çatlıyor sabahtan beri kan vermeye de çekiniyorum bugünler sinir stres böyle geçecek maalesefBenim de kendimden umudum yok ama senden umudum varyumurtlama günümü bile bilmeden biseyler yapıyorum. bugün sabahtan beri cok midem bulanıyo ben galiba stresten dokuz doğurucam olumlu olumsuz net bisey olsa tamam da böyle belirsizlik bos vakit gecsin diye beklemek cok zor kan tahlili yapan arkadasların kafası inşAllah bugün rahatlar güzel haberlerle gelirlerr en net sonuc kan tahlili inşAllah gebeyizdir ama idrarda yükselmediği için negatif alıp duruyoruzdur
Yok bekliyor canım
Kan verebilme imkanın varsa bi versene dicem de hastane içinde olunca insan gerçekten çekiniyor sürekli sürekli istemeyeValla başım çatlıyor sabahtan beri kan vermeye de çekiniyorum bugünler sinir stres böyle geçecek maalesef
İnşallah canım benim hepimizin gönlüne göre olsunInsallah pozıtıf ı görürsün canım
Senin silik testlerden ben şüpheliyim hadi inşallah awox gelsin de yine çizgileri görelimmmmAşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal
Kesinleşmeden veremem canımKan verebilme imkanın varsa bi versene dicem de hastane içinde olunca insan gerçekten çekiniyor sürekli sürekli istemeye
Evet ya öğlenden sonda çıkarmış bakalımOoh süper oldu yaa elhamdülillahsenin durumunda zaten bakması en doğru karar sonuçlar ne zaman çıkacak
ahaa hadi beraber bekleyelimmmKızlar ben bir halt yedim bahsjsjsjDahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
İnşallah gerek kalmaz ama açıkçası içime şüphe düştü hatalı olabilirYok bebiş neden kızalımm laboquick denersin olmazsa ki inşallah gerek kalmaz
ahahahaYani bu kadar ovu testinin ilerlemesinden sonra eğer gebelik yoksa sen nasıl bereketli bi hatunsun ki ayın her günü yumurtluyorsun dicembence imkansız bişey yaa hamişlik geliyor inşAllah
Bende diyorum acaba yumurtlamamış olabilir miyim ondan mı ağrı çekiyorumİnşallah gerek kalmaz ama açıkçası içime şüphe düştü hatalı olabilir
ahahahayumurtluyoruz da oluşan bir şey olsaydı iyi olurdu
Kargo gelmedi kızlar binanın önüne çıkıp bekleyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?