Ayyy kız niye dövelim ben böyle görünce cok mutlu oldum bence var bişeylerr bugün negatif sonuç alsak da Civcivimmm de pozitif sonuç alacak benceee ikinizden de çok umutluyum
Aşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal

Aşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal
Yani bu kadar ovu testinin ilerlemesinden sonra eğer gebelik yoksa sen nasıl bereketli bi hatunsun ki ayın her günü yumurtluyorsun dicem bence imkansız bişey yaa hamişlik geliyor inşAllah

ahahahhahshs ya dediğin zaten doğru biz cok taktığımız için ağlayıp duruyoruz kendimizi hırpalıyoruz. Teorikte doğru ama pratikte olmuyor işte
Herkes farkında da işte
Ayyy kız niye dövelim ben böyle görünce cok mutlu oldum bence var bişeylerr bugün negatif sonuç alsak da Civcivimmm de pozitif sonuç alacak benceee ikinizden de çok umutluyum
Yok aşkım umut yok bende size güveniyorum

Herkes farkında da işte

Yok aşkım umut yok bende size güveniyorum

Benim de kendimden umudum yok ama senden umudum var yumurtlama günümü bile bilmeden biseyler yapıyorum. bugün sabahtan beri cok midem bulanıyo ben galiba stresten dokuz doğurucam olumlu olumsuz net bisey olsa tamam da böyle belirsizlik bos vakit gecsin diye beklemek cok zor kan tahlili yapan arkadasların kafası inşAllah bugün rahatlar güzel haberlerle gelirlerr en net sonuc kan tahlili inşAllah gebeyizdir ama idrarda yükselmediği için negatif alıp duruyoruzdur

Valla başım çatlıyor sabahtan beri kan vermeye de çekiniyorum bugünler sinir stres böyle geçecek maalesef

Senin silik testlerden ben şüpheliyim hadi inşallah awox gelsin de yine çizgileri görelimmmm

Ooh süper oldu yaa elhamdülillah senin durumunda zaten bakması en doğru karar sonuçlar ne zaman çıkacak
Evet ya öğlenden sonda çıkarmış bakalım
Kızlar ben bir halt yedim bahsjsjsj Dahiliye randevum vardı, vitamin vs tahlillerin yanında beta da istedim. Dpo 10 bugün ya Allah bismillah diyorum. Pek bir ümidim yok çok erken ama gelmişken isteyeyim dedim
ahaa hadi beraber bekleyelimmm

Yok bebiş neden kızalımm laboquick denersin olmazsa ki inşallah gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz ama açıkçası içime şüphe düştü hatalı olabilir
Yani bu kadar ovu testinin ilerlemesinden sonra eğer gebelik yoksa sen nasıl bereketli bi hatunsun ki ayın her günü yumurtluyorsun dicem bence imkansız bişey yaa hamişlik geliyor inşAllah
ahahahayumurtluyoruz da oluşan bir şey olsaydı iyi olurdu
Kargo gelmedi kızlar binanın önüne çıkıp bekleyesim var

Bende diyorum acaba yumurtlamamış olabilir miyim ondan mı ağrı çekiyorum Kargo amca nerdesinnn Bence benim testle dene bir dahakine gerek olursa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…