Ben görüyorum ikisinde deeeeee zaten leke gibi demiştin bence olabilir .. geçen negatif çıkmıştı ama şuan görünüyor
A aydk bugün tekrar test yaptın mıı gel de şenlensin buralar
yaptımmmm yapmaz mıyım bitene kadar yaparım artık eşim dün nöbetteydi şimdi geldi haberi yok ya WC girip atayım birazdanyarında sizle beraber ovi yapıcam

Tam ben yazacaktım kesin bugünde yapmışsındır sen diye

O negatifteki yüz ifadesinde kendimi gördüm resmen ne kadar da biz hayırlısıyla bizlere de nasip olsun inşallah
Aminnn
Ayyy daha fazla üzmek istemezdim kuzum sonu güzel bitiyor yani bizde yaparız inşallah
Bu ay son kez doğal yoldan deniycez olursa olur olmazsa bi sonraki ay aşılama. Pek umudum da yok acikcasi ama güzel sonuc alirsam yazarim tabi
siz ne zamandır deniyordunuz daha önceden yazıyordunuz sanki de hatırlayamadım durumunuzu :)

Evet 5 tane almıştım bu testten diğer üçü bembeyaz negatif kuruma bile yok ama bunlar ilk on dakika içinde böyle oldu. İnşallah gerçektir yaa adet oldum diye umudu kesmiştim ama şuan içime yine umut doldu

Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsunn Rabbim sağlıkla kopkoyu bir çizgi görmemizi nasip etsiinn

Yaa çok kötü olmuş abi için
Oğlumla izledik ablacim çok sevinme o testler yalanci bize hep cikiyo kandiriyo o testler diyo çocuğum bile alisti
oyyy kuzucum benim yerim o aklını seninn Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip etsin
Yaa o kadar duygusallaştım ki izlerken
bende hastanede zor tuttum kendimi

Yaa çok kötü olmuş abi için

oyyy kuzucum benim yerim o aklını seninn Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip etsin

bende hastanede zor tuttum kendimi
Evet ben de arada bir böyle videolar görür ağlarım çok aşırı duygusal kadının sürecini öğrenip anne olduğunu öğrendiği an bazen de doktorların tedavi sonrası hastalarının hamile kaldığı videoları izliyorum onlar da çookk güzel son olarak da doğum videoları eşlerinin bebeği ilk görünce ağladığı videolar

Yaaa minnoş bende öyle kendümüze eziyet ediyoruz Ama az önce hastam yoğunbakıma gitti annesi bir ağladı yüreğimi dağladı zaten duygusallık geldi

Yaaa minnoş bende öyle kendümüze eziyet ediyoruz Ama az önce hastam yoğunbakıma gitti annesi bir ağladı yüreğimi dağladı zaten duygusallık geldi
Ayy Rabbim şifa versin annesine de sabır versin ben de çok kötü oldum şu an düşününce bir annenin yaşayabileceği en kötü şey bu ya Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bizler daha anne adayıyken böyle anaçlık tavan yapıyor düşüncesi bile ağlatıyor bir de doğurup büyüten bir annenin yaşadığı acıyı tahmin dahi edemiyorum ya

Çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıkla büyüsün bebişiniz

Görünüyor canım hemen mi çıktı

Geçmiş olsunnm

Evet gerçekten çok üzücü Allahım kimsye böyle acılar yaşatmasın

Evet 5 tane almıştım bu testten diğer üçü bembeyaz negatif kuruma bile yok ama bunlar ilk on dakika içinde böyle oldu. İnşallah gerçektir yaa adet oldum diye umudu kesmiştim ama şuan içime yine umut doldu
Bence umudun olsun haber ver Bizede hemennnn
D dahacokerken
Civcivimmm kız yine ağladım sayılmaz mı
Bu arada kızlar eşim yine hissetti bence bugün gözüme çok tatlı geliyorsun dedi ve göbeğimi sevdi bende dedim ki oluşsun diye mi yapıyorsun var reglime haber veririm ben sana dedim

Eklentiler

• IMG_2997.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…