- 3 Şubat 2025
- 613
- 1.002
- 28
Bu kadar silikliğe inanabilir miyim ki?E bende gördüm kan versene
Ayy inşallah inşallahBen de gördüm sanırımmmm umarım şaşırtmıyordur gözlerimiz
Öyle yapıcam mecbur testim bitti anca cumartesi alabilirim inşallah gerçektir yaa ben baya görüyorum çünküBen göremedim kuzum sen görüyorsan vardircumartesi tekrar dene bakalım koyulascakmj ayy hadi inşallah vardir
Ben görüyorum ikisinde deeeeeeKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Üsttekini sabah yaptım alttakini şimdi
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?
Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor
yaptımmmm yapmaz mıyım bitene kadar yaparım artık
Tam ben yazacaktım kesin bugünde yapmışsındır sen diyeBen görüyorum ikisinde deeeeeezaten leke gibi demiştin bence olabilir .. geçen negatif çıkmıştı ama şuan görünüyor
yaptımmmm yapmaz mıyım bitene kadar yaparım artıkeşim dün nöbetteydi şimdi geldi haberi yok ya WC girip atayım birazdan
AminnnO negatifteki yüz ifadesinde kendimi gördüm resmen ne kadar da bizhayırlısıyla bizlere de nasip olsun inşallah
Ayyy daha fazla üzmek istemezdim kuzum sonu güzel bitiyor yani bizde yaparız inşallahAy ağlıyordum daha da duygulandımgeçen ay da bana 2 kışı senı rüyamda gördüm hamıleydın dedı söyleyen bırı zaten kendısı hamıle . Icıme dogdu herhalde dedı . Bır de testım sılık çıkmasın mı sevıncle hastahaneye koştum negatıf ahhh ah
siz ne zamandır deniyordunuz daha önceden yazıyordunuz sanki de hatırlayamadım durumunuzu :)Bu ay son kez doğal yoldan deniycez olursa olur olmazsa bi sonraki ay aşılama. Pek umudum da yok acikcasi ama güzel sonuc alirsam yazarim tabi
Kız pazartesi Salı giderim kana o zamana kadar elimdekileri bitiririmTam ben yazacaktım kesin bugünde yapmışsındır sen diye
Evet 5 tane almıştım bu testten diğer üçü bembeyaz negatif kuruma bile yok ama bunlar ilk on dakika içinde böyle oldu. İnşallah gerçektir yaa adet oldum diye umudu kesmiştim ama şuan içime yine umut dolduBen görüyorum ikisinde deeeeeezaten leke gibi demiştin bence olabilir .. geçen negatif çıkmıştı ama şuan görünüyor
yaptımmmm yapmaz mıyım bitene kadar yaparım artıkeşim dün nöbetteydi şimdi geldi haberi yok ya WC girip atayım birazdan
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsunn Rabbim sağlıkla kopkoyu bir çizgi görmemizi nasip etsiinnBen görüyorum ikisinde deeeeeezaten leke gibi demiştin bence olabilir .. geçen negatif çıkmıştı ama şuan görünüyor
yaptımmmm yapmaz mıyım bitene kadar yaparım artıkeşim dün nöbetteydi şimdi geldi haberi yok ya WC girip atayım birazdan yarında sizle beraber ovi yapıcam
Yaa çok kötü olmuş abi içinSabah test yapmaya girdim tuvalete benim bu ay yaptığım ovülasyon testlerim de makyaj masasının üstündeydi atmamıştım bizim çocuk da o ara silik çizgi olan bir tanesine uzanıp babasına götürmüş hahahaha o da hamilelik testi sanmışsüpriz olsun diye çocukla gönderiyorum sanmış sabah sabahh kaos yaşadık
oyyy kuzucum benim yerim o aklını seninn Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip etsinOğlumla izledik ablacim çok sevinme o testler yalanci bize hep cikiyo kandiriyo o testler diyoçocuğum bile alisti
bende hastanede zor tuttum kendimiYaao kadar duygusallaştım ki izlerken
Evet ben de arada bir böyle videolar görür ağlarım çok aşırı duygusal kadının sürecini öğrenip anne olduğunu öğrendiği anYaa çok kötü olmuş abi için
oyyy kuzucum benim yerim o aklını seninn Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip etsin
bende hastanede zor tuttum kendimi
Yaaa minnoş bende öyle kendümüze eziyet ediyoruzEvet ben de arada bir böyle videolar görür ağlarım çok aşırı duygusal kadının sürecini öğrenip anne olduğunu öğrendiği anbazen de doktorların tedavi sonrası hastalarının hamile kaldığı videoları izliyorum onlar da çookk güzel son olarak da doğum videoları eşlerinin bebeği ilk görünce ağladığı videolar
AyyYaaa minnoş bende öyle kendümüze eziyet ediyoruzAma az önce hastam yoğunbakıma gitti annesi bir ağladı yüreğimi dağladı zaten duygusallık geldi
Çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıkla büyüsün bebişinizkızlar selamm! Bu ay hiç foruma yazamadım, belki hatırlarsınız beni geçen aylardan :) bende pcos vardı ve 7-8 aydır deniyorduk. Son 3 ay Femara (doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanmayınız.) ile devam etmiştik.femara’nın 3.ayında hamile olduğumu öğrendim!!bu süreçte belki yardımı olur diye ayrıntılı anlatacağım çünkü ben sürekli forum okuyarak geçiriyordum zamanımı. telaşlı geçen bi ağustos ayı oldu benim için, o yüzden buraya biraz geç yazdım. Sat’a göre şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim :)) gebeliğin olmadığı ilk 6-7 ay hep çok sağlıklı beslendim, kilo verdim, ov. Testleri kullandım, sürekli gebelik testi yapıp durdum. Son ay artık ovülasyon testi yapmayacağım dedim kendi kendime, çünkü beni strese soktuğunu fark ettim. Aman koyu çizgi mi, aman silikleşti mi, görev gibi olmaya başlamıştı. Sadece tahmini yumurtlama haftasında gün aşırı birliktelik oldu. Gebe kaldığım ay kız kıza bi tatil ayarlamıştık ve hep onu planlamakla geçirmiştim yani kafamı çok dağıttı bu tatil. Hatta tatilin olduğu hafta adet olmam gerekiyordu, gecikmeden 4-5 gün önce awox testler almıştım yanıma, onları yapmaya başladım negatif çıktı 3-4 tanesi. Sonrasında test yapmayı da bıraktım. Bat’ın üzerinden 7 gün geçti ve 7.gün çok çişim gelmeye başladı. Acaba mı diye düşünüp elimdeki son awox testi yaptım ve bi kenara attım nasıl olsa yoktur diye. Sonra bi baktım kopkoyu çift çizgi çıkmış!!! Yani demem o ki en büyük engel stres yapmak. Bi şekilde kafayı uzaklaştırmak gerektiğini yaşayarak öğrenmiş oldum. Bi de erken gebelik testlerini de sürekli yapıp stres olmaya gerek yok, doktorum da adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yap demişti dediği gibi de oldu. Boşu boşuna erkenden test yapıp negatifleri görüp üzüldüm. Zaten adet gecikmesinden 3-4 gün sonra yapılan hiçbir testte kuruma çizgisi olacağını düşünmüyorum. Kopkoyu 2 pembe Çizgi oluyor çünkü. Erken test yaptıkça stres artıyor. Size tavsiyelerim bu kadar, hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olsun diye
Görünüyor canım hemen mi çıktıKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Üsttekini sabah yaptım alttakini şimdi
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?
Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor
Geçmiş olsunnmBirşey yok canım yaa aynı bende. Sadece son aylarda doktor beni çok endişelendirdi yordu. HSG çektirmiştim, sonra gebelik olmayınca yanına gittim, güzel yumurtam geliştiği halde (8.günde 14 mm idi ve büyüyecekti çok ihtimal) bana gereksiz yere femara ve estrofem verdi. Hadi tamam dedim içtim onları 1 hafta sonra gittim, yumurtaların büyümemiş dedi, gonal-f iğnesi yazdı şu göbeğe vurulanlardan. Onu vurmak istemedim. 4 gün sonra gittiğimde bütün yumurtalar küçülmüş gitmişti artık hiçbirşey yoktu. Bir ayım daha böylece çöpe gitmiş oldu. Ben ilaçların döngüme müdahele edip bozduğuna inanıyorum. Zaten estrofem de ara kanama yapıyormuş. 3-4 gündür kahverengi lekelenmeler kanamalar yaşıyorum, halbuki adetime daha 10 gün var. Şimdi normal adet olmayı, yeni döngüyü bekliyorum bakalım ne zaman olacak...
Bütün bu olaylar zaten yorgun psikolojimi biraz daha yıpratınca ben de artık terapiye başladım.
Evet gerçekten çok üzücü Allahım kimsye böyle acılar yaşatmasınAyyRabbim şifa versin annesine de sabır versin ben de çok kötü oldum şu an düşününce bir annenin yaşayabileceği en kötü şey bu ya Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bizler daha anne adayıyken böyle anaçlık tavan yapıyor düşüncesi bile ağlatıyor bir de doğurup büyüten bir annenin yaşadığı acıyı tahmin dahi edemiyorum ya
Bence umudun olsunEvet 5 tane almıştım bu testten diğer üçü bembeyaz negatif kuruma bile yok ama bunlar ilk on dakika içinde böyle oldu. İnşallah gerçektir yaa adet oldum diye umudu kesmiştim ama şuan içime yine umut doldu
Bende test yaparken kapıda bana sesleniyor kız mı erkek mi diye ne diyor bu diyorum hahahaha meğer öyle sandığı için atıf yapıyormuşYaa çok kötü olmuş abi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?