Benim eşim huylanıyor kediden itiraf edemesede korkuyor yoksa bende çok istiyordum bir tane minnoş
Ben anca cumartesi yapabilirim eşimden gizli yaptığım için alamıyorum şuan. İnşallah yalancı değildir yaa çok korkuyorum gerçekten yaaa evet haifa da çok dua ediyor bende hepimize ediyorum inşallah hepimiz bu grupdan hamiş ayrılırız

O işler hiç belli olmaz yavrum sen niye bizden gizli kan verdin dün bakim

elimde son bir kaldı
Ahhahahha ay inşAllah sende pozitifi görürüzü civcivime yazıyorum sandım sana yazmışım ya ben sabrediyorum sabrediyorum dısarı cıkınca kurtlanıyorum gizli değil de ani oldu ben de beklemiyordum ahahhahaha

Ahahhahah eveet zaten sende hcg artışı takibi gibi bişey bu testler inşAllah yarın kopkoyu pembe görürüz
Benim öyle ümidim kesildi ki adet olayım bitsin de yeni aya geçeyim derdindeyim şuan
O işler hiç belli olmaz yavrum sen niye bizden gizli kan verdin dün bakim

elimde son bir kaldı
Yaramaz duramıyor o da kan veriyor Ozaman adet gününde yap son kaldıysaa

Benim eşimde tüyleri hiç sevmez ama katlanıyor sağolsun aminnnn

Benimki de dişi benim minik prensesim
İlk bebişlerimiz
delisinnn şimdiden bu kadar kan verme dur

Benim öyle ümidim kesildi ki adet olayım bitsin de yeni aya geçeyim derdindeyim şuan

Yaramaz duramıyor o da kan veriyor Ozaman adet gününde yap son kaldıysaa
Bunu yazdım bidaha olmasın gizli saklı bak ben kocama demedim size söyledim

Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
marmelad01

Eklentiler

• dbf7eb0d-6229-4e45-95c1-6171fcec8cae.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
A aydk sabrını tebrik ediyorum ben olmayan hcg ile kan veriyorum insan 1.85 hcg nin pesine düser mi
Şimdi gitsem de sonuç değişmeyecek sanırım artık sabretmeye gücüm oldu birde düşük görünce zaman geçmiyor reglden sonra gitmek daha mantıklı geliyor

Civcivimmm o zmaan pazartesi yapayım. Ben ne zaman pik olacak diye merak ediyordum ama kalmadı elimde ovi fırlatın bana ellerim titriyorrrrrr

Bunu yazdım bidaha olmasın gizli saklı bak ben kocama demedim size söyledim

Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
marmelad01
Ya ama bu çok tatlı bi minnoş ya yakın olsak valla gelir mıncırırdım bende çok severim kedileri ama sırf gece uyutmuyo lar diye almıyorum eşim de istemiyor uykum çok tatlı malesef

Var olduğunu bilmek yetiyor bence
Aşkım dur sakinnn sen artık hamilesin testlere ihtiyacın yok onları sakince bize ver hahahaha

Ya ama bu çok tatlı bi minnoş ya yakın olsak valla gelir mıncırırdım bende çok severim kedileri ama sırf gece uyutmuyo lar diye almıyorum eşim de istemiyor uykum çok tatlı malesef
Bende uykuya çok düşkünüm ama bizimki ışıklar kapandığı an yanıma gelir uyur sabah uyanır hepsi deli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…