- 29 Temmuz 2025
- 441
- 594
- 18
- 26
Ahahhahah eveet zaten sende hcg artışı takibi gibi bişey bu testler inşAllah yarın kopkoyu pembe görürüzBen yapmak için yaparım sizinle adet yerini bulsun
O işler hiç belli olmaz yavrum sen niye bizden gizli kan verdin dün bakimEveet bakalım sabah testlerimiz nasıl sonuçlanacakmuhtemelen yine negatifi görürümm inşAllah sende pozitifi görürüzz
elimde son bir kaldıAşkım çıkana kadar yap ahhaahha
Ayy ben sana cevap yazıyorum sandımmKimde kız gördük ya ahah
Bende ümitlenmiştim valla yaaa benimki de kız duygusallaşağı tuttu heraldeBak düne kadar aşırı ilgiliydi sürekli peşimdeydi rahat bırakmıyordu bugünde triplerdeinşallah seninki de hissediyordur inşallah yaaaa
Benimki de dişiBende ümitlenmiştim valla yaaa benimki de kız duygusallaşağı tuttu heralde
Benim eşim huylanıyor kediden itiraf edemesede korkuyor yoksa bende çok istiyordum bir tane minnoşAy kaç gündür peşimden ayrılmıyordu şimdide ciddiye bile almıyorolabilir ama benim ilk göz ağrım kedom tabi ki bunuda hissetmesi lazımdı
Sen ne zaman testi tekrarlayacaksın aşırı merak ettimhaifa sana bol bol dua ediyor bende aynı şekilde
Ahhahahha ay inşAllah sende pozitifi görürüzü civcivime yazıyorum sandım sana yazmışımO işler hiç belli olmaz yavrum sen niye bizden gizli kan verdin dün bakim
elimde son bir kaldı
Benim öyle ümidim kesildi ki adet olayım bitsin de yeni aya geçeyim derdindeyim şuanAhahhahah eveet zaten sende hcg artışı takibi gibi bişey bu testler inşAllah yarın kopkoyu pembe görürüz
Yaramaz duramıyor o da kan veriyorO işler hiç belli olmaz yavrum sen niye bizden gizli kan verdin dün bakim
elimde son bir kaldı
Benim eşimde tüyleri hiç sevmez ama katlanıyor sağolsunBenim eşim huylanıyor kediden itiraf edemesede korkuyor yoksa bende çok istiyordum bir tane minnoş
Ben anca cumartesi yapabilirim eşimden gizli yaptığım için alamıyorum şuan. İnşallah yalancı değildir yaa çok korkuyorum gerçektenyaaa evet haifa da çok dua ediyor bende hepimize ediyorum inşallah hepimiz bu grupdan hamiş ayrılırız
İlk bebişlerimizBenimki de dişibenim minik prensesim
delisinnn şimdiden bu kadar kan verme durAhhahahha ay inşAllah sende pozitifi görürüzü civcivime yazıyorum sandım sana yazmışımya ben sabrediyorum sabrediyorum dısarı cıkınca kurtlanıyorum gizli değil de ani oldu ben de beklemiyordum ahahhahaha
Benim öyle ümidim kesildi ki adet olayım bitsin de yeni aya geçeyim derdindeyim şuan
Yaramaz duramıyor o da kan veriyorOzaman adet gününde yap son kaldıysaa
Bunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıAhhahahha ay inşAllah sende pozitifi görürüzü civcivime yazıyorum sandım sana yazmışımya ben sabrediyorum sabrediyorum dısarı cıkınca kurtlanıyorum gizli değil de ani oldu ben de beklemiyordum ahahhahaha
Ben nedense ümütlensim ya kan sonucuna
Yaa senden nefretlik şuan bu bakış şey diyor benim neyim yetmedi size çocuk yaptınıssssBunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıbak ben kocama demedim size söyledim
Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
marmelad01
Şimdi gitsem de sonuç değişmeyecek sanırım artık sabretmeye gücüm oldu
Ağzını yüzünü yerim ben onunBen nedense ümütlensim ya kan sonucuna
Yaa senden nefretlik şuan bu bakış şey diyor benim neyim yetmedi size çocuk yaptınıssss
Ya ama bu çok tatlı bi minnoş ya yakın olsak valla gelir mıncırırdımBunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıbak ben kocama demedim size söyledim
Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
marmelad01
Var olduğunu bilmek yetiyor benceŞimdi gitsem de sonuç değişmeyecek sanırım artık sabretmeye gücüm oldubirde düşük görünce zaman geçmiyor reglden sonra gitmek daha mantıklı geliyor
Civcivimmm o zmaan pazartesi yapayım. Ben ne zaman pik olacak diye merak ediyordum ama kalmadı elimde ovi fırlatın bana ellerim titriyorrrrrr
Ahhahahaha haklısın çok haklısın ben de aynısını dün düşünüyordum kayınvalidemlere giderken yolda dur surada bi kan vereyim öyle gidelim dedim de öyle gittik planlı değil ani gelen istekİlk bebişlerimiz
delisinnn şimdiden bu kadar kan verme dur
Bende uykuya çok düşkünüm ama bizimki ışıklar kapandığı an yanıma gelir uyur sabah uyanırYa ama bu çok tatlı bi minnoş ya yakın olsak valla gelir mıncırırdımbende çok severim kedileri ama sırf gece uyutmuyo lar diye almıyorum eşim de istemiyor uykum çok tatlı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?