- 29 Temmuz 2025
- 441
- 594
- 18
- 26
Eveett düşük olunca daha da bi stres oldum siyah değil de gri oldu tam bir belirsizlik bastıŞimdi gitsem de sonuç değişmeyecek sanırım artık sabretmeye gücüm oldubirde düşük görünce zaman geçmiyor reglden sonra gitmek daha mantıklı geliyor
Civcivimmm o zmaan pazartesi yapayım. Ben ne zaman pik olacak diye merak ediyordum ama kalmadı elimde ovi fırlatın bana ellerim titriyorrrrrr
Bağımlısı olmuşum sanırımVar olduğunu bilmek yetiyor bence
Aşkım dur sakinnn sen artık hamilesin testlere ihtiyacın yok onları sakince bize ver hahahaha
peki peki saymayalım bunuAhhahahaha haklısın çok haklısın ben de aynısını dün düşünüyordum kayınvalidemlere giderken yolda dur surada bi kan vereyim öyle gidelim dedim de öyle gittik planlı değil ani gelen istek
Ay ne güzel ya ben o kadar şanslı olur muyum acabaBende uykuya çok düşkünüm ama bizimki ışıklar kapandığı an yanıma gelir uyur sabah uyanırhepsi deli değil
Yiceeemm yicem cok tatlııBunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıbak ben kocama demedim size söyledim
Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
@marmelad01
En azından umut var düşünme öyle iyi düşün biiiEveett düşük olunca daha da bi stres oldum siyah değil de gri oldu tam bir belirsizlik bastı
Alıştırırsan olursunAy ne güzel ya ben o kadar şanslı olur muyum acaba
Yalova da yım canımAlıştırırsan olursunaldığımda 500 gramdı yastığımda yatardı şimdi sığmıyor sıpa sen nerde yaşıyorsun kız
Konya’ya yolun düşmesin inşallah ama düşerse beklerimYalova da yım canım
Aşkım eve gidince atayım gösterecektim sana unuttum bayağıdır çekmiyorum da benimkisi bir çirkin ama benim gözümde dünya güzeli
Bence kesinlikle bir umut var.gecen ayki hcg testlerim gebelik yokken hep. <0.6 olarak seyrediyordu. Bu ay da 2 3 gün önce yaptığım hcg testi <0.6 olarak görüldü. Bugün 2 3 gün geçmişken dayanamadım özelde aynı laboratuvarda kan verdim 1.85 olmuş. Sizce anlamlı mı? Chat e sordum buraya yazmadan önce. Chat ise kadında; menapoza girmemişse, kimyasal gebelik hiç geçirmemişse, tümör yoksa, hormon ilacı kullanmıyorsa hcg nin 1 in üstünde olması gebelik için anlamlı diyor. İlk testime göre yaklalık %300 artış olduğunu ve bu da implantasyonun henüz çok yeni tamamlanmış olduğunu işaret ettiğini söylüyor. Ben de mutlu oldum ama yanlış mı yapıyorum acabaA aydk Civcivimmm
Yakınmışızz bende kocaelideyimYalova da yım canım
Evet canım yolun düşerse beklerimYakınmışızz bende kocaelideyim
Benim belirtilerin kaybolması peki akıntım bile gitti neredeyseEn azından umut var düşünme öyle iyi düşün biiibelirti vs var mı ya da sana normalden farklı gelen bir durum ?
Saçma gelebilir ama 1 2 gün önce göbek deliğimden kasıklarımın altına doğru giden dik ve net bi çizgi fark ettim çok da önemsemedim ama burada bugün gebelik belirtisi olabilir denmiş ama belli olmaz düsük hcg de sanmıyorum yine de beklemekle anlayabiliriz eğer artış olursa onla alakalıymış derim olmazsa alelade dönemsel bişey derimm. Cilt problemlerim de dönemsel olur bir iki günde 4 5 sivilce cıkarttım yine pek anlamlı değilEn azından umut var düşünme öyle iyi düşün biiibelirti vs var mı ya da sana normalden farklı gelen bir durum ?
Yhaaaaaa ben seni yerimmm ponçik tipe bak ne tatlıymış tüyü kadar ömrü olsun inshallahBunu yazdım bidaha olmasın gizli saklıbak ben kocama demedim size söyledim
Kızlar kedimin bakışına bakın ahahahahhaah
@marmelad01
İnşAllah hayırlara vesile olur bu sonuçlar burada bebek bekleyen herkese Rabbim nasip etsin umutlanmamak elde değil doktor görse kızar buna mı seviniyorsun diye ama bu minicik adım bile normalden farklı olduğu için mutlu ettiBence kesinlikle bir umut var.
Benim belirtilerin kaybolması peki akıntım bile gitti neredeyse
Olur mu kız öyle şey onlar bi mucizeAşkım eve gidince atayım gösterecektim sana unuttum bayağıdır çekmiyorum da benimkisi bir çirkin ama benim gözümde dünya güzeli
boncuğum o benim mavişimmmmYhaaaaaa ben seni yerimmm ponçik tipe bak ne tatlıymış tüyü kadar ömrü olsun inshallah
Burda o şekilde bazılarında erken çıkmış çizgi bunu bende okudum gölge gibi duruyormuş yaniSaçma gelebilir ama 1 2 gün önce göbek deliğimden kasıklarımın altına doğru giden dik ve net bi çizgi fark ettim çok da önemsemedim ama burada bugün gebelik belirtisi olabilir denmiş ama belli olmaz düsük hcg de sanmıyorum yine de beklemekle anlayabiliriz eğer artış olursa onla alakalıymış derim olmazsa alelade dönemsel bişey derimm. Cilt problemlerim de dönemsel olur bir iki günde 4 5 sivilce cıkarttım yine pek anlamlı değilAkıntı var cok az baska bir belirtim yok kasık ağrım da geçti 1 2 gündür yaşamıyorum. Yani anlamlı bir belirtim yok sende belirtiler ne durumdaa bizim ölçeğimiz sensin
Aynen. Zaten umudunu kesme ama her sonuca hazırlıklı da ol ki hayalkırıklığı yaşamayasın. Rabbim seni sevindirsin AminİnşAllah hayırlara vesile olur bu sonuçlar burada bebek bekleyen herkese Rabbim nasip etsin umutlanmamak elde değil doktor görse kızar buna mı seviniyorsun diye ama bu minicik adım bile normalden farklı olduğu için mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?