Eveett düşük olunca daha da bi stres oldum siyah değil de gri oldu tam bir belirsizlik bastı

Var olduğunu bilmek yetiyor bence
Aşkım dur sakinnn sen artık hamilesin testlere ihtiyacın yok onları sakince bize ver hahahaha
Bağımlısı olmuşum sanırım
Ahhahahaha haklısın çok haklısın ben de aynısını dün düşünüyordum kayınvalidemlere giderken yolda dur surada bi kan vereyim öyle gidelim dedim de öyle gittik planlı değil ani gelen istek
peki peki saymayalım bunu

Bence kesinlikle bir umut var.

En azından umut var düşünme öyle iyi düşün biii belirti vs var mı ya da sana normalden farklı gelen bir durum ?
Saçma gelebilir ama 1 2 gün önce göbek deliğimden kasıklarımın altına doğru giden dik ve net bi çizgi fark ettim çok da önemsemedim ama burada bugün gebelik belirtisi olabilir denmiş ama belli olmaz düsük hcg de sanmıyorum yine de beklemekle anlayabiliriz eğer artış olursa onla alakalıymış derim olmazsa alelade dönemsel bişey derimm. Cilt problemlerim de dönemsel olur bir iki günde 4 5 sivilce cıkarttım yine pek anlamlı değil Akıntı var cok az baska bir belirtim yok kasık ağrım da geçti 1 2 gündür yaşamıyorum. Yani anlamlı bir belirtim yok sende belirtiler ne durumdaa bizim ölçeğimiz sensin

Benim belirtilerin kaybolması peki akıntım bile gitti neredeyse
Aşkım eve gidince atayım gösterecektim sana unuttum bayağıdır çekmiyorum da benimkisi bir çirkin ama benim gözümde dünya güzeli
Olur mu kız öyle şey onlar bi mucize
Benim hala akıntım yok
Yhaaaaaa ben seni yerimmm ponçik tipe bak ne tatlıymış tüyü kadar ömrü olsun inshallah
boncuğum o benim mavişimmmm inşallah bbebekimmm

Burda o şekilde bazılarında erken çıkmış çizgi bunu bende okudum gölge gibi duruyormuş yani
Açıkçası hala akıntım yok hala ağrım sızım yok sivilcem de söndü şuan hiç yok öncesinde vardı bak çatlamadan sonra sürekli beni sıcak basıyordu

Aynen. Zaten umudunu kesme ama her sonuca hazırlıklı da ol ki hayalkırıklığı yaşamayasın. Rabbim seni sevindirsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…