Teşekkür ederim balım söylemediğim için binmek zorunda kaldım sonrasında binmemCanım ilk haftalarda motora binmeni de pek önermiyorum ben sen kullan ya da kullanma farketmez. Bende ilk gebeliğimde ilk haftalarda motora bindim bi kaç kez ama kanamalarım başlayınca korktum bi daha binmedim sonuçta binip inerken kendini zorluyorsun ya o sakıncalı olabilir
akıntım hiç yok hala.. ara sıra belim yokluyor ama kendimi dinlersem o kadarHic belirtin var mi suan canim?? Akinti falan herhangi biseyy? 13 dpodayim hala test yapmadim yarin sabah patlatayim artik bi tane diyorum bende
heyecanla beklediğim birisin şuan var yaaaaAynen fıtı fıtı hatta bende de aynı hiss var benimde sanki nebilim böyle adet biter bitmez yumurtllama derken erkenden bile döllenme olmuş olabilir
Ayy inşAllah yükselir ben de o kadar istiyorum kiii reglime 3 4 gün kaldı herhalde gebelik varsa 3 güne netleşirD dahacokerken aşkım aynı yerde verdiğin için bana kan değerin yükselebilir gibi geldi. İnşallah güzel haber gelecek
Zaten okul başliyor canım pazartesi oğlum 1 e başlıycak o telaşla unuturum belkidüşünmeyerek kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım canım
İnşallahhhh sabah hemen fotile biziiAyy inşAllah yükselir ben de o kadar istiyorum kiii reglime 3 4 gün kaldı herhalde gebelik varsa 3 güne netleşir
Erken yumurtladın heralde değerlendir hemennKızlar adet 4 günde bitti 5. gün yumurta akı gibi akıntı ve sağ kasık ağrısı oldu normal mi ya
Aklımda aklımdaİnşallahhhh sabah hemen fotile bizii
O günü değerlendirdik zaten kuzum akıntıdan önce. Dün boş geçti bu gün değerlendiririz belki ama hemen olur mu şoktayımErken yumurtladın heralde değerlendir hemenn
Keşke testin olsaydıO günü değerlendirdik zaten kuzum akıntıdan önce. Dün boş geçti bu gün değerlendiririz belki ama hemen olur mu şoktayım
Evet bebeğim sat 6 Ağustos. 15 16 pik 17si gece çatlama oldu. Ben 11. Gün yumurtlama yaşıyorum 12 veya 13 de çatlama oluyor genelde .. senin regle kaçıncı gün geliyor yumurtlamadan sonraA aydk aşko senin sat 6 Ağustos mu ? Kaçıncı günde yumurtlamıştın ? Benim sat 31 Temmuz 8 gün sürdü normalde 7 gün olurdu ben 17 temmuzda yumurtladım yani 18. Günde yumurtladım. Döngülerim uzun geç yumurtluyorum sen benden 1 hafta önce falan yumurtluyorsun sanırım. Acaba benimki geç implantasyon olabilir mi? Yumurtlama gelişimi geç olduğu için ? Ay bu kafama takıldı he
Benim adam o kadar ilişki düşkünü değil kuzum ya her gün baygınlık geçirirKeşke testin olsaydıBence sık sık ilişkiye girin bakın örneklerimiz çoğalıyor
super o zaman zaman akıp giderZaten okul başliyor canım pazartesi oğlum 1 e başlıycak o telaşla unuturum belki
beklenen adet tarihin nedir canım kaç gün önce yaptın testiEvet bebeğim sat 6 Ağustos. 15 16 pik 17si gece çatlama oldu. Ben 11. Gün yumurtlama yaşıyorum 12 veya 13 de çatlama oluyor genelde .. senin regle kaçıncı gün geliyor yumurtlamadan sonra
Gebelik testi yaptin mi erken gebelik testi?Ayy inşAllah yükselir ben de o kadar istiyorum kiii reglime 3 4 gün kaldı herhalde gebelik varsa 3 güne netleşir
Bak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyorEvet bebeğim sat 6 Ağustos. 15 16 pik 17si gece çatlama oldu. Ben 11. Gün yumurtlama yaşıyorum 12 veya 13 de çatlama oluyor genelde .. senin regle kaçıncı gün geliyor yumurtlamadan sonra
Benim iki ay önce öyle oldu yumurtlamaydı üstüne 14 gün sonra da adet oldum. Kaçırma değerlendir canım belki senin de yumurtlamadırKızlar adet 4 günde bitti 5. gün yumurta akı gibi akıntı ve sağ kasık ağrısı oldu normal mi ya
Ayy hahahah benim de sana öğüt verişim kız dikkat ettttttBenimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardırteşekkür ederim
bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorum
Teşekkür ederim balım söylemediğim için binmek zorunda kaldım sonrasında binmem
akıntım hiç yok hala.. ara sıra belim yokluyor ama kendimi dinlersem o kadarsıcak basması var birazda ama ara ara geliyor oda sen ne zaman yapacaksın hadi gönder gelsin yaaaaa
heyecanla beklediğim birisin şuan var yaaaa
Aslında ben yapardım eşimde bende yoğun çalışıyor yorgunluktan halim kalmıyorBenim adam o kadar ilişki düşkünü değil kuzum ya her gün baygınlık geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?