Teşekkür ederim balım söylemediğim için binmek zorunda kaldım sonrasında binmem
Hic belirtin var mi suan canim?? Akinti falan herhangi biseyy? 13 dpodayim hala test yapmadim yarin sabah patlatayim artik bi tane diyorum bende
akıntım hiç yok hala.. ara sıra belim yokluyor ama kendimi dinlersem o kadar sıcak basması var birazda ama ara ara geliyor oda sen ne zaman yapacaksın hadi gönder gelsin yaaaaa
Aynen fıtı fıtı hatta bende de aynı hiss var benimde sanki nebilim böyle adet biter bitmez yumurtllama derken erkenden bile döllenme olmuş olabilir
heyecanla beklediğim birisin şuan var yaaaa

Kızlar adet 4 günde bitti 5. gün yumurta akı gibi akıntı ve sağ kasık ağrısı oldu normal mi ya

A aydk aşko senin sat 6 Ağustos mu ? Kaçıncı günde yumurtlamıştın ? Benim sat 31 Temmuz 8 gün sürdü normalde 7 gün olurdu ben 17 temmuzda yumurtladım yani 18. Günde yumurtladım. Döngülerim uzun geç yumurtluyorum sen benden 1 hafta önce falan yumurtluyorsun sanırım. Acaba benimki geç implantasyon olabilir mi? Yumurtlama gelişimi geç olduğu için ? Ay bu kafama takıldı he

Evet bebeğim sat 6 Ağustos. 15 16 pik 17si gece çatlama oldu. Ben 11. Gün yumurtlama yaşıyorum 12 veya 13 de çatlama oluyor genelde .. senin regle kaçıncı gün geliyor yumurtlamadan sonra

Evet bebeğim sat 6 Ağustos. 15 16 pik 17si gece çatlama oldu. Ben 11. Gün yumurtlama yaşıyorum 12 veya 13 de çatlama oluyor genelde .. senin regle kaçıncı gün geliyor yumurtlamadan sonra
beklenen adet tarihin nedir canım kaç gün önce yaptın testi

Bak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor

Eklentiler

• IMG_6539.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 21
Benimde öyle ilerlemişti inşallah sizde de vardır teşekkür ederim

bunları motorun üstünde okumam peki ama eşime kullandırıyorum
Ayy hahahah benim de sana öğüt verişim kız dikkat etttttt

Sabah yapicamm bende de belirti sifir cikarsa sasiririm atarim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…