Bence biraz sabretmen senin için aslında daha net bir sonuç ve daha az yorucu olur.

Bat ne zaman ?

E o zaman bir hafta geciksen demek ki tamamdır. Hatta 1 Eylül ve sonrası adet olmazsam benc gebelik vardır diyebiliriz. Adet gününü bekleyip test yap bence.
İnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyor Barsaklarım yapıyorsa bunu yani kızgın ve kırgınım onlara

hayırr umutsuzluk da olmasın ama kendimizi de çok kaptırmayalım bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz sonra kendimizi yıpratıyoruz. Ben bu sürecin böyle zorlu böyle stresli olduğunu bilmiyordum bazen hic bisey bilmeden adet olmayınca süpheye düsüp test yapan insanlara imreniyorum

Bende hiç farketmeyip birden bayılıp hastanede kan testi ile hamile olduklarını olduğunu öğrenenlere imreniyorum çok sinir bozucu

Evet baya geçmiş senin yumurtlama. Geç döllenmeyi çok bilmiyorum ama bir iki gün sonra test yap bakalım. Çünkü döngü uzunluğu kaynaklı geç yerleşme olabilir

Evet baya geçmiş senin yumurtlama. Geç döllenmeyi çok bilmiyorum ama bir iki gün sonra test yap bakalım. Çünkü döngü uzunluğu kaynaklı geç yerleşme olabilir
İnşallah şuan buna ümit bağlıyorum sadece ama eminde değilim

beklenen adet tarihin nedir canım kaç gün önce yaptın testi
1 eylüldü dpo 10. Günde pozitifi gördüm 4 gün öncesinde yani
şuan kafam karıştı eve gideyim oturup hesap yapcam sana
Sabah yapicamm bende de belirti sifir cikarsa sasiririm atarim buraya
hemen Fotile bizi

bu doğru olabilir gerçekten döngü sürenden kaynaklı durum tamamen değişiyor olabilir. Kaldı ki adetten 1 hafta önce öğrenmek bile düşük ihtimalken senin durumunda da su an erken. Ben de uygulamaya göre 17-18 inde yumurtlamışım benim durumumda da gec implantasyon olduğunu söylemese de erken implantasyon olmadan bugünlerde pozitif göremezsin diyor. 9. Gün 10. Gün genelde implantasyon tamamlanıyor implantasyondan 1 2 gün sonra hcg artışı oluyor bu da dpo 12 den önce pozitifi görmemizi azaltıyor. Senin durumunda geç implantasyon ihtimali olmasaydı da 12 dpo ya da 12 dpo dan da sonra çıkabilir bir de evdeki idrar testleri kandaki gibi
Küçük sayıları çıkartmadığı için bu tarih daha da uzayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…