- 29 Temmuz 2025
- 440
- 592
- 18
- 26
Ben de hiç geçirmedim komik gelebilir size ama bu yüzden 1 in üstündeki değer beni çok umutlandırdıEvet benim hep 0 değerli muhtemel hiç kimyasal geçirmedim
Aşkımm sağ ol çiçeğim bende senin için o hisleri taşıyorumYa arkadaşım ben çok inanıyorum senin hamile olduğuna umudunu lütfen kaybedip strese sokma kendiniRabbim nasip etsin inşAllah bir kaç güne hamilelik haberini alalımm
Bence biraz sabretmen senin için aslında daha net bir sonuç ve daha az yorucu olur.Aynen öyle chat in dedikleri de destekliyor bu durumu. Ben kendi durumum için sorduğumda bugün 2.7-4 arası bir değere çıkması lazımmış zor tutuyorum kendimi sadece eczaneleri değil özeli de zengin edicem böyle giderseçünkü bugün 2 nin üstü değer görürsem bu anlamlı bir artış olur
Hangisini hepsini okuduğumu düsünüyorum da telden baktığım için kaçıyor aradaAşkımm sağ ol çiçeğim bende senin için o hisleri taşıyorumyukarıda ki mesajımı gördün mü ?
31 ağustos ya da 1 eylül ovu takibi yapmadım hiç o yüzden 14 gün geri sayınca bugün ya dpo 10 ya da dpo 11. Kesinlikle beklesem en doğrusu olur da tezcanlıyım biraz sabır lazımBence biraz sabretmen senin için aslında daha net bir sonuç ve daha az yorucu olur.
Bat ne zaman ?
İnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyorE o zaman bir hafta geciksen demek ki tamamdır. Hatta 1 Eylül ve sonrası adet olmazsam benc gebelik vardır diyebiliriz. Adet gününü bekleyip test yap bence.
hayırr umutsuzluk da olmasın ama kendimizi de çok kaptırmayalım bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz sonra kendimizi yıpratıyoruz. Ben bu sürecin böyle zorlu böyle stresli olduğunu bilmiyordum bazen hic bisey bilmeden adet olmayınca süpheye düsüp test yapan insanlara imreniyorumİnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyorBarsaklarım yapıyorsa bunu yani kızgın ve kırgınım onlara
Umutsuz olma yaAklımda aklımdaama sabaha bisey cıkmaz gibi hic umutlanmiyim
Bende hiç farketmeyip birden bayılıp hastanede kan testi ile hamile olduklarını olduğunu öğrenenlere imreniyorum çok sinir bozucuhayırr umutsuzluk da olmasın ama kendimizi de çok kaptırmayalım bir şeylere tutunmaya çalışıyoruz sonra kendimizi yıpratıyoruz. Ben bu sürecin böyle zorlu böyle stresli olduğunu bilmiyordum bazen hic bisey bilmeden adet olmayınca süpheye düsüp test yapan insanlara imreniyorum
Evet baya geçmiş senin yumurtlama. Geç döllenmeyi çok bilmiyorum ama bir iki gün sonra test yap bakalım. Çünkü döngü uzunluğu kaynaklı geç yerleşme olabilirBak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
akıntı tam olarakKızlar uzayan akıntı yumurta çatlamaya yakın mı oluyor çatladıktan sonra mı?
İnşallah şuan buna ümit bağlıyorum sadece ama eminde değilimEvet baya geçmiş senin yumurtlama. Geç döllenmeyi çok bilmiyorum ama bir iki gün sonra test yap bakalım. Çünkü döngü uzunluğu kaynaklı geç yerleşme olabilir
Olabilirde bikac gün bekle kuşumEvet olabilirmiş herkes için ama benim durumumda sizce geç döllenme ve yerleşme daha mı mümkün sizce ?
Canım şeffafımsı ip gibi uzayan bir akıntı, idrardan sonra gördümNasıl bir
akıntı tam olarak
1 eylüldü dpo 10. Günde pozitifi gördümbeklenen adet tarihin nedir canım kaç gün önce yaptın testi
şuan kafam karıştı eve gideyim oturup hesap yapcam sanaBak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
hemen Fotile biziSabah yapicamm bende de belirti sifir cikarsa sasiririm atarim buraya
Geç döllenme çok farklı birsey ama implatasyon belki günü kayar oda bi şans ve gününü uzatır oda gec çıkartır hala umut varİnşallah şuan buna ümit bağlıyorum sadece ama eminde değilim
Ama senin döngülerin uzun gerçekten olursa da geç döllenme olabilir bence inşallah vardırİnşallah şuan buna ümit bağlıyorum sadece ama eminde değilim
bu doğru olabilir gerçekten döngü sürenden kaynaklı durum tamamen değişiyor olabilir. Kaldı ki adetten 1 hafta önce öğrenmek bile düşük ihtimalken senin durumunda da su an erken. Ben de uygulamaya göre 17-18 inde yumurtlamışım benim durumumda da gec implantasyon olduğunu söylemese de erken implantasyon olmadan bugünlerde pozitif göremezsin diyor. 9. Gün 10. Gün genelde implantasyon tamamlanıyor implantasyondan 1 2 gün sonra hcg artışı oluyor bu da dpo 12 den önce pozitifi görmemizi azaltıyor. Senin durumunda geç implantasyon ihtimali olmasaydı da 12 dpo ya da 12 dpo dan da sonra çıkabilirBak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?