Merhaba canım Oluyor o şekilde bulanık akıntı

Anladım canım.

Benim 8 dpo Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu iki bacağıma da vurdu kivrandirdi rahatsız ediciydi ama dayanabiliyordum. Böyle saatlerce sürdü. Sonra geçti ve bu ağrıdan sonra sarımsı krem akıntım oldu ama hafif aşırı yoğun değil.

Ben mantıksal düşünmeyi severim. Düşünüyorum diyorum normal bir döngüde gebelik oluşmamış herhangi bir döngüde böyle ortasında ağrı olmazdı. Yani adet mi oldun bitti mi sonrasında belki yumurtlama ağrısı oda genelde tek taraflı kasık ağrısı dir benim dediğim gibi değil. Sonrasında belki ufak tefek sızılar olabilir ama onun dışında şiddetli adet ağrısı olmaz. Adet gününe yaklaşana kadar, o da adetten bir iki hadi üç gün önce olsun. Bu yüzden ben tamda yerleşme döneminde denk gelen bu ağrıyı ve artı akıntıyı erken gebelik belirtisi olarak kabul ederim.

Chate de sordum benle aynı fikirde neden çünkü mantıklı.

Ha, ağrı olmaması gebeliği asla elemez kimisinde hiç belirti olmaz, ancak var olan bir durum varsa bu da şüpheyi arttırır sadece.

Şimdi oldu mu bu tamam mıdır 24 saatte 1.85 ten 4.70 olmuş ağlıycam mutluluktan kızlar asla negatif diye üzülmeyin kanda 20 25 in üstü zor çıkıyor idrar testinde
KIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycamm galiba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
biliyordummmmmmmm dedim sana sabret diye tabi ki yükselişe geçmiş pıtırcık

Evet kullaniyo şuan neler neler kullaniyo bi yazsam uzuuuun bi liste olur biz elimizden geleni yapıyoruz şifa Allahtan
Tabiki de orası öyle bir an önce düzelir inşallah. En son çare tüp bebek sizde hemen tutar bence kadında bir şey yoksa çok iyi bir seçenek bence tabi parasal olarak sıkıntı

İki günde iki kat artış olur bendeki erken diye hızlı yüksekdi galiba 1 günde 2,5 kat artmış yine de çok arada bir deper
Olsun bu çok güzel bi gelişmeeeee tam da düşündüğümüz gibi oldu işte çok şükür gözün aydın tüylerim diken diken oldu vallahi

Ayyyy evet canım çoookkk büyük ihtimal hamilesin. Israrla kan vermeye devam ettin hissettin galiba
Evet arkadaşım hiç 1.85 görmemiştim dedim tekrar edeyim biliyorum ben duramam ondan dünden sonra bugün de kan verdim aynı saatte kan takibi yapan arkadaşlara da örnek olur inşAllah tabii artış gösterirsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…