Merhaba canım Oluyor o şekilde bulanık akıntıKızlar merhaba. Benim bat 5 Eylül. Daha erken biliyorum ama ilk kez 2 gündür sarımsı akıntı görüyorum. Normalde çok sık sistit olduğum için kokulu beyaz akıntı olur. Böyle kuruyan krem kıvamında sarımsı akıntı ilk kez yaşıyorum. Belki de belirti aradığım için dikkatimi çekti bilemiyorum. Böyle bir gebelik belirtisi var mı? Reglden 7-8 gün önce olur mu?
Hadi inshallah pozitif görürsünBenimde bugün dpo 11. Yarında beklerim cumartesi sabah yaparım belki
İnşallah kuzum hepimiz inşallahhhHadi inshallah pozitif görürsün
Anladım canım.Bende yumurtlamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı yaşadım yanlış hatırlamıyorsam dpo 4 5 gibi bir iki gün önce de kesildi ağrım daha da yok. Ama ağrım çok yüzeyseldi tatlı tatlı ağrıdı ağrı denilemeyecek kadar az sadece rahmi hissettirecek kadar. Geceleri yüz üstü yatınca daha çok hissettiriyor wc geliyor gibi sıkıştırıyor mesane şiş gibi. Anlamlı mı bilmiyorum
Ay canım şimdi bak umut oldun inşallah bizlerde de öyle olurAşkım ben yumurtlama takibi yapmadım adete 5 gün kala awox bembeyaz negatiftiiki gün kala öğrendim
Adet olmayınca umut hep bar herkesin yerleşme bir olmuyor o yüzden beta da aynı ilerlemiyorAy canım şimdi bak umut oldun inşallah bizlerde de öyle olur
Ayyy bir haber dahaKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Şimdi oldu mu bu tamam mıdır 24 saatte 1.85 ten 4.70 olmuş ağlıycam mutluluktan kızlar asla negatif diye üzülmeyin kanda 20 25 in üstü zor çıkıyor idrar testindeAyyy bir haber daha
Şimdi oldu mu bu tamam mıdır 24 saatte 1.85 ten 4.70 olmuş ağlıycam mutluluktan kızlar asla negatif diye üzülmeyin kanda 20 25 in üstü zor çıkıyor idrar testinde
biliyordummmmmmmmKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Ay inanmıyoruuuuuuum yaaaaa biliyordumKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
İki günde iki kat artış olur bendeki erken diye hızlı yüksekdi galiba 1 günde 2,5 kat artmışbiliyordummmmmmmmdedim sana sabret diye tabi ki yükselişe geçmiş pıtırcık
Tabiki de orası öyle bir an önce düzelir inşallah. En son çare tüp bebek sizde hemen tutar bence kadında bir şey yoksa çok iyi bir seçenek bence tabi parasal olarak sıkıntıEvet kullaniyo şuan neler neler kullaniyo bi yazsam uzuuuun bi liste olurbiz elimizden geleni yapıyoruz şifa Allahtan
Ayyyy evet canım çoookkk büyük ihtimal hamilesin. Israrla kan vermeye devam ettin hissettin galibaKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Ay arkadaşım ağlıycam hala elim ayağım titriyor dışarıdayım eve gidip ağlıycamAy inanmıyoruuuuuuum yaaaaa biliyordum
İnshallah güzelce artsın sabırla adet gününü bekle strese sokma kendini
Olsun bu çok güzel bi gelişmeeeeeİki günde iki kat artış olur bendeki erken diye hızlı yüksekdi galiba 1 günde 2,5 kat artmışyine de çok arada bir deper
Evet arkadaşım hiç 1.85 görmemiştim dedim tekrar edeyim biliyorum ben duramam ondan dünden sonra bugün de kan verdim aynı saatteAyyyy evet canım çoookkk büyük ihtimal hamilesin. Israrla kan vermeye devam ettin hissettin galiba
Kıyamam yaaa MashaAllah MashaAllahAy arkadaşım ağlıycam hala elim ayağım titriyor dışarıdayım eve gidip ağlıycam
Ay evet arkadaşım eveett çok şükür iki güne falan idrarda pozitifi görmem lazım demek oluyor buOlsun bu çok güzel bi gelişmeeeeetam da düşündüğümüz gibi oldu işte çok şükür gözün aydın tüylerim diken diken oldu vallahi
Amin aminn hepimizin yavruları sımsıkı sarılsın bize. Doğduktan sonra da biz onlara sarılalımmKıyamam yaaa MashaAllah MashaAllah
Hadi bebiş ha gayret iyice tutun anneye tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?