- 3 Şubat 2025
- 614
- 1.002
- 28
Çok iyi yaaEvet arkadaşım hiç 1.85 görmemiştim dedim tekrar edeyim biliyorum ben duramam ondan dünden sonra bugün de kan verdim aynı saattekan takibi yapan arkadaşlara da örnek olur inşAllah tabii artış gösterirsee
Evet oluyorŞimdi oldu mu bu tamam mıdır 24 saatte 1.85 ten 4.70 olmuş ağlıycam mutluluktan kızlar asla negatif diye üzülmeyin kanda 20 25 in üstü zor çıkıyor idrar testinde
Belli olmaz belki sabaha bile snaa göz kırpabilir testlerAy evet arkadaşım eveett çok şükür iki güne falan idrarda pozitifi görmem lazım demek oluyor buyarın dpo 11 ya da 12
Kız bende çok heyecanlandim şimdi yaaa hepimiz bide aynı dpo günlerindeyiz fena heyecan sardı beni hemde korkuBelli olmaz belki sabaha bile snaa göz kırpabilir testleraynı zaman çatlamıştık bat 6 agustostu benimde aşırı sevindim şuan en az kendim kadarrrrrr
Bu arada Artimed ovi testi baya belirgin çıkmıştı doğru göstermiş demek ki
Sen akıllı ve sakin bi kadınsın korkmana gerek yok üstesinden gelirsin evelallahhhhKız bende çok heyecanlandim şimdi yaaa hepimiz bide aynı dpo günlerindeyiz fena heyecan sardı beni hemde korku
Ya sen şaka mısın artacağını biliyordumm hissediyorum senin içinde dedimm güzelce artsın inşallahKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Çok teşekkür ederim canım çok tatlısın.Sen akıllı ve sakin bi kadınsın korkmana gerek yok üstesinden gelirsin evelallahhhhama inşallah kalbimden geçen güzle haberler vermen
Peki yine gizli kan vermesi ahahahahYa sen şaka mısın artacağını biliyordumm hissediyorum senin içinde dedimm güzelce artsın inşallah
Ya artık yap şu testi sabah gelip zorla benim yapasım varÇok teşekkür ederim canım çok tatlısın.İçimden bir ses var diyor başından beri. Herzaman böyle hissetmem genelde bence yok dediğim zaman gerçekten yoktu.
Boşu boşuna morelim bozulmasın diye yapmak istemiyorum çünkü erken olabilir.Ya artık yap şu testi sabah gelip zorla benim yapasım var
Elindekini araştırsan bi kaç hcg ölçüyorBoşu boşuna morelim bozulmasın diye yapmak istemiyorum çünkü erken olabilir.
Erken gebelik testi olsaydı yapardım
Ayy anneler hissedermiş doğruymuş ısrarla vermen ve artış görmen çok sevindim güzelce artsın inşallahKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Tam dövmelik bu ya hahah ama çok sevindimmmPeki yine gizli kan vermesi ahahahah
Bende öyle bendeeeeeTam dövmelik bu ya hahah ama çok sevindimmm
Vallaha civcivimm aklımda geçmedi de değil versen Miki diye düşündüm vallaha ama ona da erken olabilir mi
Şuan benim bile kan veresim geldi inanır mısın ama pazartesiyi bekleyeceğim ya da Salı
AminnnnNe güzel bu ay bu grup şenlendi yaaaböyle haberlere ihtiyacımız varmış bize de umut oluyorsunuz nice nice böyle haberler alalım bu ay inşallah sıra sıra
Tebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallahKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?