- 9 Haziran 2025
- 1.445
- 1.430
- 48
- 27
Demin sordun ya benim elimdeki testin hassasiyetini . Bak canım chat ne demişNe testi bacım anlamadım
Hakkında hayırlısı olsun aşkım inşallah sende bize şurda bi göbek attırırsın
Aman bunlar halt yemiş . Awox içinde öyle yazıyordu kâğıdındaDemin sordun ya benim elimdeki testin hassasiyetini . Bak canım chat ne demiş
Valla inşallah ya şu karnıma vuran sancı iğne batmalarına istinaden gaza geldim ve hepimizin o gece karın ve bacak ağrısı çekmemizeHakkında hayırlısı olsun aşkım inşallah sende bize şurda bi göbek attırırsınhaber gelmeden uyumayacağım bekliyorum bak
Çıkmışsın yola artıkValla inşallah ya şu karnıma vuran sancı iğne batmalarına istinaden gaza geldim ve hepimizin o gece karın ve bacak ağrısı çekmemize
Ayyy maşallah ne güzelll gözün aydınnn coookk sevindim kuzummmKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Senin darlamana gerek kalmaz kendim darlanmış olarak en geç bir Eylül de yaparım bu testi zatenAman bunlar halt yemiş . Awox içinde öyle yazıyordu kâğıdındaama benim kırmızı durduğuna bakmıyorum 10 20 falandır
Neyse bekle bakim 1 eylülden sonra darlarım ama seni cidden
Erken öğrenmem lazım deyip bat günü yapmanSenin darlamana gerek kalmaz kendim darlanmış olarak en geç bir Eylül de yaparım bu testi zaten
Bir de demiştim ya benim varsa erken öğrenmem lazım ilacı kesmemek için ve ben de triod var az çalışıyor ilaç kullanıyorum daha da dozunu arttırmak gerekebilir şakası yok yani. Önceden hep geç giderdim doktora bir ay bir buçuk ay gecikirdimde anca giderdim
Yaaaa yapma ama karşim böyle yaaaErken öğrenmem lazım deyip bat günü yapmankaset olduğu için bir şey diyemiyorum emin olamıyorum yoksa görürdün sen
Evet aşkım gaza geldim yaaa ahahahAaa nereye kan mı vercem civcivimmmmCivcivimmm
Tebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallahKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olurBen para vermezdim regl gecikirse giderdim sanırımkarar senin aşkım nasıl geliyorsa içinden
İnşallah gebe kalmışsındırYaaaa yapma ama karşim böyle yaaakorkutma beni hehehe
Neyse kızlar negatif çıkarsa kimse beni tutamaz 2 gündür çok sulu gözüm
Yaa bi yemek yedim bi duş aldım neler olmuş burdaaa biri hamile cıkmışşş yani net hamile 4.70 5 sayılır biri kana gidiyor ben nere gideeem hahahahah D dahacokerkenEvet kana gidiyorbende hala oturuyorum
Benim yaşadığım ilçede özel yok. En yakını 1 saatTebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah
kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olur
Ben sonradan olan rahim ağrısı ve akıntıdan şüphelendim. Bugün de geldi biraz o akıntıdan ama rengi açılmış daha çok beyaza donmuşİnşallah gebe kalmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?