Aman bunlar halt yemiş . Awox içinde öyle yazıyordu kâğıdında ama benim kırmızı durduğuna bakmıyorum 10 20 falandır
Neyse bekle bakim 1 eylülden sonra darlarım ama seni cidden
Senin darlamana gerek kalmaz kendim darlanmış olarak en geç bir Eylül de yaparım bu testi zaten

Bir de demiştim ya benim varsa erken öğrenmem lazım ilacı kesmemek için ve ben de triod var az çalışıyor ilaç kullanıyorum daha da dozunu arttırmak gerekebilir şakası yok yani. Önceden hep geç giderdim doktora bir ay bir buçuk ay gecikirdimde anca giderdim

Erken öğrenmem lazım deyip bat günü yapman kaset olduğu için bir şey diyemiyorum emin olamıyorum yoksa görürdün sen

KIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycamm galiba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Tebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ben para vermezdim regl gecikirse giderdim sanırım karar senin aşkım nasıl geliyorsa içinden
kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olur

Tebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah

kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olur
Benim yaşadığım ilçede özel yok. En yakını 1 saat regl günü geçince vercem ben testte gördüm ya koyulaşma bakarım biraz bir de benim kaybım olduğu için kan vermeye hazır hissetmiyorum şuan kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…