Ay canım ben onuBenim yaşadığım ilçede özel yok. En yakını 1 saatregl günü geçince vercem ben testte gördüm ya koyulaşma bakarım biraz bir de benim kaybım olduğu için kan vermeye hazır hissetmiyorum şuan kendimi
Ayyy kuzucum gözün aydin sağlıcakla yukselir insallahKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Benimki de öyle arada şeffaflar da var ama sarı beyaz arası daha çokBen sonradan olan rahim ağrısı ve akıntıdan şüphelendim. Bugün de geldi biraz o akıntıdan ama rengi açılmış daha çok beyaza donmuş
Aşkım ben biraz korkuyorum şuan kaybım var ya regl geçince vereyim diyorum
bol ağrılar bacım bol belirtilerBen sonradan olan rahim ağrısı ve akıntıdan şüphelendim. Bugün de geldi biraz o akıntıdan ama rengi açılmış daha çok beyaza donmuş
Aaaa
Allah nasip eder inşallahAy canım ben onuCivcivimmm yazmak istemiştim yanlış alıntılamışım Çok haklısın vermek istememekte ben hiç gebelik geçirmedim ama ben de kalırsam gecikmede kan veririm
Doğru dedin aşkım zaten kırmızı çizgiler halay çekiyor boşver tadını çıkart ben kuduruklugumdan diyomAşkım ben biraz korkuyorum şuan kaybım var ya regl geçince vereyim diyorum
bol ağrılar bacım bol belirtiler
Bencede regli bekle arttımi artacakmi azmi arttı nasıl oldu deyip gününü zindan edeceğine sonucta şuan biliyosun geçsin ver kafan rahat etsinAşkım ben biraz korkuyorum şuan kaybım var ya regl geçince vereyim diyorum
bol ağrılar bacım bol belirtiler
O gizli verdi ondan haber vermesi lazımdıAaaadeliye bak. Demin kıza sopalık diyen bu değil miydi
Bende kuduruyorum kocamın karşısındaDoğru dedin aşkım zaten kırmızı çizgiler halay çekiyor boşver tadını çıkart ben kuduruklugumdan diyom
kesinlikle bebem panik biriyim öncekinde kendimi yedim bitirdim bu sefer daha temkinli ve soğukkanlı olmam LazımBencede regli bekle arttığı artacaktır azmi arttı nasıl oldu deyip gününü zindan edeceğine sonucta şuan biliyosun geçsin ver kafan rahat etsin
Hadi bakalım yaaBenimki de öyle arada şeffaflar da var ama sarı beyaz arası daha çok
Evet tıp merkezi ay dua edin noluuurrr hep ağlama modundayımTebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah
kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olur
Dualarımız seninleEvet tıp merkezi ay dua edin noluuurrr hep ağlama modundayım
Of benide gaza getirdi tıp merkeszi de yakın olunca çıktım verdim saat 22.30 da ağlama mod onYaa bi yemek yedim bi duş aldım neler olmuş burdaaa biri hamile cıkmışşş yani net hamile 4.70 5 sayılır biri kana gidiyor ben nere gideeem hahahahah @dahacokerkenCivcivimmm
Totikler ısırılmayı halletti hele bir doğsunlar olsunlar daHadi bakalım yaa
şu bebelere bak bizi ne hale soktular daha gelmeden ya
Vallahi acısını çıkaracam bunun ha
Ben de öyle. Bide negatif çıkarsa tutmam kendimi diye önceden bizi hazırlıyorO gizli verdi ondan haber vermesi lazımdıama gidiyor ben regl gecikmesi beklerdim neyse güzel haberlerle gelsin inşallah
Ayy inşallah dua edinnn
Ayyy kız niye yapmadın sksksksBende kuduruyorum kocamın karşısındaodaya çekti beni canım istemiyor dedim al senin olsun dedi küstü
kesinlikle bebem panik biriyim öncekinde kendimi yedim bitirdim bu sefer daha temkinli ve soğukkanlı olmam Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?